2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haftası bana yakın olan arkadaşlar sözü şeklinde ağrılarınız oluyor mu. Sürekli değil.

Kanaması olan bir arkadaş vardı sanırım. Mesajını bulamıyorum. Naptın canım dr a gittin mi ?

Ewet ablamız bütün gün okulda oluyor sabah 9 akşam 4 okulu
Seneye oğlumda kreşe başlıyacak kısmetse
İki ufakla tek kalıcam büyük ihtimalle yardımcım var çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun ama gönlümden çok geçiyor hatta eşimle nişanlıykende hep iki kızımız iki oğlumuz olsun isterdikk. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah her birimize

Ne durumdasınız Allahım yardımcınız olsunn

Benimde aynı canım 11 yıl sonra 2.gebelik çok heyecanlıyım

Ben de oğlanı kreşe yollamayı düşünüyordum aslında çünkü acayip hareketli yaramaz hem sosyalleşir biraz.. Ama bu sefer de götürüp getirmesi var onu nasıl halletcem bilemedim. Hayırlısı olsun bakalım.

Servise verme şansınız olmaz mıı acaba

Karından mi bakıyor. Bizde hep karından bakıyor kiloda var bende özellikle o bolgede. Öyle olunca geç goruluyor
Yok.canım ben almanyadayim burda hep alttan bakıyorlar karindan 3 kez tek bakiliyormus hamilelik boyunca .Benim ikinci kese de görünüyor ama içinde bebek ve kalp atışı görünmüyor .

Sizin gibilere özeniyorum şöyle rahat olamadım :) bir de yardımcınız var. Calısmıyorsunuz sanırım. Baya üstüste doğum yapmışsınız. Büyük cesaret tebrik ederim. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

Ku
Kuzum benimde oyle mapesef bogazlarim iyice tahris oldu napcamo sasirdim resmen gunden gune dha cok artiyor azalcagina

Benimde aynı canım 11 yıl sonra 2.gebelik çok heyecanlıyım
Ahhh :)
Nasılsa denk gelmişiz burda böyle
Sen nasıl karar verdin yaş kaç? Bende aşırı heyexanlıyım.
Kızımda hiç bir şey bilmiyomuşum cahillikle çıkmış aradan
İlki nasıl tepkisi falan

Çok sorı sordumm:)

Hayır çalışmıyorum canım ewet yardımcım var. Çok şükür sağlıklı olsunlar evlatlarımız evimizin neşesi son iki bebeğim tamamen süpriz korunduğum halde olduklar kıyamadım. Allahımın vardır bir bildiği bana nasip ettiyse meleklerimi, Rahatlık değil aslında sadece nasibimde olanı kabulleniyorum.

34 yaşındayım canım,benim olmadı hep istedim bugüne nasip olacak inşallah,kıskanıyor abisi şimdiden gelip karnıma bakıyor seviyor ama kıskançlıktan yapıyor farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…