- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
İnsallah ya bugun nasıl gececek bakalımKolik mi acaba insallah degildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ya bugun nasıl gececek bakalımKolik mi acaba insallah degildir
Tamam kuzu biberonla da koyabilirsin. hemen vereceksin sonundaBiliyorum cnm bunu biberonla koyacagım poşete değil 2 saat sonra verecegım
Canım bizimde sarılıktan dolayı mama başlatmıştı doktorumuz şimdi normal emiyor şükür sarılığı da atlattık ama arada bende mama veriyorum verdiğimde 90cc yapıp veriyorum hatta daha fazla versem yiyecek durumda oluyor bazen Bence bu biraz mizaç kaynaklı da olabilir bize de obur biraz demekki dedi doktorumuz Bence 90cc yap ver ama bi takip et 2-3 saat uyuyacak mı yoksa hala meme aranacak mı Gazı olduğunda da sürekli meme aranıyor çünküKizlar bebegine mama veren varmi benim sutum yok denecek kadar az ne yaptiysam gelmedi emiyor ama sagdigmda 25 cc bile ancak zor cikiyor neyse doktor sarilik oldugu icin acliktan mama baslatti cunku 3270 gramdan 3180 olmustu sonra 6 gunde 30 gram almsti sadece anne sutuyle ben mama verdim her yaptigimda 60 cc veriyorum 3 saate bir genelde fakat hala ac ve araniyor kontrolde 18 gunde 700 gram alms doktor bu defada cok almis mamayi azalt dedi bende sutum dahada azaldi ama dedim dedigi bu oldu ama cocukta doymuyor iyice kafam karsti 60 cc mama yese 1.5 saat ancak duruyor yada durmuyor cogu zamanlari araniyor acliktan biliyorum ama bunu ne yapmaliyim mama uzerinde 1 ayliga 90 cc diyor azmi geliyor acaba o yuzdenmi surekli aranmasi kilo alms az ver nedemek acmi kalsin beynim yandi
Mutlu anne mutlu bebek demek vicdan yapmıyorum o uyurken çıkıyorum ve annanesine emin ellere bırakıyorum. Sizde yapmayın vicdan... Geldiğimde yeni huysuzlanmaya başlamış oluyor. Bu İstanbula lüks olacak bana çünkü eşim hariç kimsemiz yok bırakabilecek. Oyüzden tadını çıkarıyorum. Bazende büyük oğlumu parka götürüp getiriyorum.Ay nasıl iyi geliyordur o 1 saat eminim önceliğimiz bebeklerimiz elbette ama insan 1 saat kendine ayırmak istiyor haliyle yoksa büyüyene kadar ne psikoloji kalır ne vücut sağlığı
Leke meselesi biter bitmez abdest alıp ibadete başlıyoruz balım, sadece cinsel ilişki ve diz ile göbek arası ten temasi hâlâ caiz değil
İnsallah ya bugun nasıl gececek bakalım
Canım hergün gece aynı saatte hiç durmadan ağlıyor mu?Fön makinesi elektrik süpürgesi sesinde susuyor mu?Arabaya binince rahatlıyor mu
2 gundur oldu yok canım o seslerde de susmadı bariz gazdan rahatsızdı çıkarınca rahatladıCanım hergün gece aynı saatte hiç durmadan ağlıyor mu?Fön makinesi elektrik süpürgesi sesinde susuyor mu?Arabaya binince rahatlıyor mu
Aynı durumu yaşıyoruz oğlum uyumaz meme düşkünü bir bebekken bunda emzirmek uyandırmak zorluyor. Benim uyandırmak için çok acımasız yöntemim var ama burda soylemiyim simdi tepki cekerimama napim her sey onun iyiliği içinKilosun iyi iyi bakmışsın dedi canım doktor. Baska bir şey mi var acaba dıye de sordum hayır her sey yolunda dedı. Muayene ettı baktı doyuyor uyuyor demek ki dedi. Ama yine de aklım hep bizi gece gunduz hazır ola diken kızımda
Aslında dikkat ediyorum bakalım bugun ne olacakCompeng bi De sen de yediğine içtiğine bi dikkat et bakalım. Çünkü bi makale de okudum. Her bünye farklı diyo. Kimine kuru fasulye yapar kimine karnabahar kimine marul filan. Bi De burdan yürü bakalım. Herşeyi deniceez artık napalım.
Benimki hiç durmuyo çok ağlıyo dursa hiç sıkıntı değil huysuz Bi kızım varMutlu anne mutlu bebek demek vicdan yapmıyorum o uyurken çıkıyorum ve annanesine emin ellere bırakıyorum. Sizde yapmayın vicdan... Geldiğimde yeni huysuzlanmaya başlamış oluyor. Bu İstanbula lüks olacak bana çünkü eşim hariç kimsemiz yok bırakabilecek. Oyüzden tadını çıkarıyorum. Bazende büyük oğlumu parka götürüp getiriyorum.
İnsan kendini iyi hissediyo gerçekten canım toparlıyo birazBenimki 4 haftalikken shellac pedikur yapmaya gittim 1.5 saat sürdü çok iyi geldi valla,oturduğum koltuk sırtıma masaj yapiyordu keyiften 4 köşe oldum Şimdi de sacıma bisey mi yapsam diye düşünüyorum maksat bakım
Kanguru alma kuzum ne olur ne olmaz kalça cikikligi yapmasın. Biz kullanıyoruz ama iki buçuk aylık olduk . ama sling alabilirsin çok faydası olur.Kızlar kanguru alan var mı yada sling? Almak istiyorum çünkü her dk böyleyiz su bile içemez oldum 3 gündür ,şu yeni doğan apartlı kangurular nasıl acaba
Bilemedim kuzum ya , slingde de sürekli elle sırtını, başını tutmak gerekmez mi? kangurularda da yenidoğan aparatı var ya daha mı rahat olur ki, önce sling sonra kanguru masrafıKanguru alma kuzum ne olur ne olmaz kalça cikikligi yapmasın. Biz kullanıyoruz ama iki buçuk aylık olduk . ama sling alabilirsin çok faydası olur.