• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bilemedim kuzum ya , slingde de sürekli elle sırtını, başını tutmak gerekmez mi? kangurularda da yenidoğan aparatı var ya daha mı rahat olur ki, önce sling sonra kanguru masrafı 🙄🙄
Bebeğim ben araştırdım alacagimda benim mi yenidoğan aparatli ama ben koyamadiydim bı acaip oluyor bı yeri sakatlanacak gibi. Şimdi başını dik tutuyor da oyle cesaret ediyorum . Yine de bı dene istersen ama bebeğini içinde görünce yapamayacan korkacan bence.

Bebeğim ben araştırdım alacagimda benim mi yenidoğan aparatli ama ben koyamadiydim bı acaip oluyor bı yeri sakatlanacak gibi. Şimdi başını dik tutuyor da oyle cesaret ediyorum . Yine de bı dene istersen ama bebeğini içinde görünce yapamayacan korkacan bence.
Denediysen benim denememe gerek yok anakraliçem 💖 sling forever 😍 sağ ol 😘 😘 😘

Aynı durumu yaşıyoruz oğlum uyumaz meme düşkünü bir bebekken bunda emzirmek uyandırmak zorluyor. Benim uyandırmak için çok acımasız yöntemim var ama burda soylemiyim simdi tepki cekerim:KK53:ama napim her sey onun iyiliği için :KK66:
Neymiş canım Allah askına bana da soyle top atsam uyanmıyor

Kızlar kanguru alan var mı yada sling? Almak istiyorum çünkü her dk böyleyiz su bile içemez oldum 3 gündür ,şu yeni doğan apartlı kangurular nasıl acaba
Canım benimkide sırtı yere gelince basıyo cıglıgı surekli kucak istiyo kanguru aldım yenıdoğandan itibaren kullanılıyo kraftın koydum içine dısarıda aglamıyo ewde belli bi süre sonra sıkılıyo ama genede duruyo ben memnun kaldım

benimki mesaj atmış bunları alayım mı diye hayırdır dedim seneye balkona havuz yapcam kızla oynucaz
sonra kızımı denize götürcem bununla yüzsün falan diyo
hey allam ya bana al desem daha 1 sene var der çene yapar kızın şimdiden seneyeki deniz malzemelerini almaya kalkıyo
bu kocalara pıçak 🔪🔪

Eklentiler

• 1D0EE9E1-B3D4-43CF-BCE2-5AFC2A7590B5.jpeg
    1D0EE9E1-B3D4-43CF-BCE2-5AFC2A7590B5.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar kanguru alan var mı yada sling? Almak istiyorum çünkü her dk böyleyiz su bile içemez oldum 3 gündür ,şu yeni doğan apartlı kangurular nasıl acaba

Ben tai aldım canım kanguru sling karışımı birşey bugün hanımefendi beni birakirsa yikayip kullanmaya başlayacağim inşallah
Bu arada çoook tatlısınız masallah ❤❤❤

Günaydın bebeyimler. Biz 3 numara beze geçiyoruz. Dün a101 in kucuk paketlerinden aldım. Bı deneyecem nasıl olacak acaba diye. Prima kullanıyoruz güya iyisi diye dışa taşan kakadan yıldık. Bı de bunu deneyelim
Kaç kilosunuz canım. Bazı markaların iki numarası bize olmadı ya. Molfix 2 numara olmadı. Goon 2 numara oldu mesela. Yalnız Molfix 3-6 goon 4-8 kg onu fark ettim sonradan.

Kaç kilosunuz canım. Bazı markaların iki numarası bize olmadı ya. Molfix 2 numara olmadı. Goon 2 numara oldu mesela. Yalnız Molfix 3-6 goon 4-8 kg onu fark ettim sonradan.
6 buçuk 7 kilo civariyiz canım. Prima kullanıyoruz biz 2 numara dar gelmeye başladı elimde 30 tane falan Prima var onu bitirmeye çalışıyorum. Yanlarını çok sıkıyor iz yapıyor.

Bizim ki her gece bir ağriyla uyaniyor sanki nerdeyse hep ayni saatler 11 12 civari araba hareket edince uyuyor durunca agliyor ama fon makinasi felan gibi sesler en fazla 3 5 dkka dikkatini cekiyor sonra sallamiyor ortalama 3 4 saat suruyor sonra sizip kaliyor bir kac gundur sabahlari da basladi ayni durum sabah 9 gibi kivranmaya basliyor bu kolik mi oluyor simdi 🤦‍♀️

Kolik olabilir canım maalesef

Kızlar 15 günlükken emzirmeleriniz ne kadar sürüyordu hatırlıyor musunuz? Bizimki üç fırt çekip biraz dinleniyor bazen uyuyakalıyor memede tam yatağa yatıracakken uyanıyor falan. Her göğsü yarım saat emzirmeye çalışıyorum ama yine de boşaltamıyor. Sağıp veriyorum kalanı, doktor biberona alışır sonra seni emmez dedi. Dünden beri emdiği yetsin diye uğraşıyorum ama bir saat emse de yatağa koyunca uyanıp aranmaya devam ediyor. Ben de mecbur yine sağıp verip uyutuyorum ...

Back