2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar herkese mrb nasilsiniz? Herkes dogum yapti degil mi? Ben cok istiyodum buraya girip bakmayi ama 8. Gun ve ben sut meselesini tam cozemedim.saglamaya bugun basladim tek memeden 15 ml cikti moralimi cok bozdu.bebekte surekli memede durmak istiyo basta cork cork guzel cekiyo yutkunma sesi var 5 dk sonra yutkunma sesi kesiliyo. Ama memeyi cekmeye devam ediyo. Bastan hastanede mama takviyesi ver dediler surup olcegiyle veriyoruz ama sadece sutle devam etsin istiyorum artik.mama eger doymazsa vermeye calisiyorum.doyuyo mu tam anlamiyorum da.emzikle duruyo bi tek diyebilirim emzigi seviyo gibi.alinca agliyo.kakada iki gundur yapmaya basladi duzenli.cis sayisi 5-6. Napsam sizce.sagmaya yeni basladim gunde kac kez sagayim? Az ciktigi icin iyice moralim bozuldu tek memede yarim saat nerdeyse kaldi 15 cikti.sorularim cok ama simdilik yazabildklerim bunlar.sizce napsam?

Selaaam kızlaaar bugün ne çeneniz düşmüş oku oku bitmedi gelen giden misafir ev kalabalık vs bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey yolunda şükür Allahım hepimizin bebeciklerini korusun. Sarılık seviyesi de düşük çıktı. Yorgun ama yine sen mutlu ve huzurlu. Sütüm De geldi gibim bakalım. Petübörümü rezene kimyon çayı eşliğinde yedim. Şimdi uyicaam bakalım öpüyoreee. Gece nöbetinde görüşürük winter is coming

Sabahtan gece yatana kadar karamelim.

Aslaaa okuyamam
Ne çok konuşmuşunuz sizin bebeleriniz yok mu be

Ben bugün çarşı iznine çıktım iki saat
Nasıl iyi geldi işlerimi hallettim sonra oturdum çay içtim sevdiğim bi cafede
Azcık alışveriş ve sonra koşa koşa ev
Ama yetti o bile

Korse takamıyorum kızlar çok bunaltıyo ama takanlar bi göbek fotosu atsa mesela bi gaza gelsem benn Litfenn

Gerçekten saglik olsun da gerisi bi sekilde cozulur Allahin izniyle canim

Ayy ne güzel ben aglamasın diye herseyi denerken sanırım saçma bir döngünün içine girdik nasıl doğru bir düzen kuracağız bilemiyorum
Naparsak yapalım düzeni çocuk kuruyor sanırım, iki kızım var ikisnde de aynı davrandım ikisinde de bambaşka sonuçlar gördüm, mesela ikisini de hiç sallamadim ama şu an büyük olan ayakta sallamadan uyumuyor hemde saatlerce. ilk kızım 3,5 yaşında ve ben hâlâ yeni doğan bebek gibi vaktimin büyük kısmını onunla geçiriyorum, tahammül sınırı aşıyor bazen ama öyle sevimli "seni seviyorum"diyor ki sinirlendiğimi farkedince kiyamiyor insan, :) nasipse anaokuluna başlayacak bu sene belki işe yarar :) sadece küçük kızıma ayıracak vaktim olur, zaten bı kaç ay sonrası işe dönüş..

Teşekkür ederim canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Diyene bak hele senin beben yok mu gitmiş çarşılarda gezmişşş

ben hergün banyo yaptırdığım halde bizimkindede oldu
banyonun haricinde günde kaç kere siliyosun canım
bende sileyim gün içinde faydası olcaksa
Bunaldığını hissettiğimde siliyorum mesela alt açarken bi ferahlasın diye 2/ 3 kez ama sivilceleri geçirmiyor bence ben daha çok ferahlasın diye yapıyorum

Biri doğumdan iki gün önce biri şu dakikadaki durum :) sicak değil kızlar yedi bitirdi beni :) dogumhaneden çıktığımdan beri bı tarafım yer görmedi:)

Eklentiler

• IMG_20190622_213327.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20190730_224059.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…