- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
azaldı tabiki canım ama yinede duruyo yani hamilelik öncesi göbeğim gibi asla değilHiç mi azalmadı( emzirdikce de gider bence kuzum
ay evet ya bende ilk karnımın üstüne yattığımda ne özlemişim dedimKarın üstü yatmanın verdiği mutluluk .❤
Çok özlemişim böyle:)
Normal bi korse giydim. Sonra onu bıraktım. Bildiğin pamuklu bez sarıyorum. Bazen onu da çıkarıyorum. Sıkıldım da 40 bitsin diyorum. Göbek için oğlum son noktayı koydu zaten. Anne karnın slime gibi yumuşacıkbi bebek daha mı var Her bir şeyi söyledi yani
Yarışmaya yurtdışından katılan 2 evlat anası cin anne olarak komşunu onaylıyorum.. Ama şöyle:
Evet ebeler burda gece beslenmesini önermiyor ama dişler çıktıktan sonra. Ortalama 1 yaş sonrası artık tamamen gece su ile devam etmeli diyorlar// Hem süt alışkanlığı uykusundan etmesin diye hem de diş için..
Yenidoğan da olsa, uykusundan uyandırılıp emzirilmeye karşılar. Çünkü uyku da gerekli bişi.. ama bunun limiti de 3 saat. 3 saat sonra bez değişin uyansın ya da uykusu hafiflesin emsin diyorlar..
İngilterede böyle..
Günde kaç saat takıyosun bebişim.. Ben takılıyken öksürünce canım acıyo söküyom 5-6 saate
Doymuyor olabilir canım. Benimki de öyleydi. Sonra ağlamaya başlıyordu. Mama vermeye başladıkUyumuyor 1.5saattir memede hala gözümün içine bakıyor bu ne şimdi
Gerçekten saglik olsun da gerisi bi sekilde cozulur Allahin izniyle canimKızlar topuk kanı sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı.
Ama o ilk telefondan bugüne zaman geçmek bilmedi içim kavruldu resmen bebeğimin sütü kesilmesin diye yiyip içmeye çalıştım kendimi olumlu yönde telkin etmeye çalıştım ama göz yaşım biran olsun durmadı.
Hiç bilmediğim bi hastalığı biranda öğrendim
Rabbim o hastalıkla mücadele edenlerin ve başka hasta yavruların yardımcısı olsun hiç bi anneye yavrusunun acısını göstermesin
Bu hastalığı taşıyan bebeklerin teni tuz tadarmış öpmeye kıyamadığım kimselere öptürmediğim bebeğimin heryerini yaladım durdum tuz tadıyor mu diye
Sistemide eleştiricem biraz madem bu testi yapıyorsunuz yapın tamam erken tanı önemli ama lohusalığı bitmeyen anneleri bu kadar yıpratmak ne kadar doğru ki bu bahsettiğim kistik fibrozis kesin tedavisi olmayan bi hastalık
Daha sonra muhattap olduğum sağlık müdürlüğü çalışanları çok anlayışlılardı çok yapıcı konuştular ama ben asm görevlisinin telefonuyla panik olmuştum bikere
Yavrularınıza yumulun sarılın koklayın kızlar gazmış şuymış buymuş hepsi geçer gider allahın izniyle gece ağlayınca kalkın göbecikler atarak uykusızluğun içine tüküreyim rabbim beterinden korusun
Naparsak yapalım düzeni çocuk kuruyor sanırım, iki kızım var ikisnde de aynı davrandım ikisinde de bambaşka sonuçlar gördüm, mesela ikisini de hiç sallamadim ama şu an büyük olan ayakta sallamadan uyumuyor hemde saatlerce. ilk kızım 3,5 yaşında ve ben hâlâ yeni doğan bebek gibi vaktimin büyük kısmını onunla geçiriyorum, tahammül sınırı aşıyor bazen ama öyle sevimli "seni seviyorum"diyor ki sinirlendiğimi farkedince kiyamiyor insan, :) nasipse anaokuluna başlayacak bu sene belki işe yarar :) sadece küçük kızıma ayıracak vaktim olur, zaten bı kaç ay sonrası işe dönüş..Ayy ne güzel ben aglamasın diye herseyi denerken sanırım saçma bir döngünün içine girdik nasıl doğru bir düzen kuracağız bilemiyorum
:)) doğum günlerini beraber yaparız artık G gulayavsar sende varsın oh 3 lü doğum günüsü grup indirimi:))) gene getirdik beleşe
Teşekkür ederim canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasınçok şükür canım gözün aydın
o kadar doğru şeyler yazmışsınki
gazmış uykusuzlukmuş umrumda bile değil
hamileliğimde o kadar bekledimki kuzumu sağsalim gelsin diye
şimdi gece o uyanmasa bile ben uyanıp beşiğinde onu izliyorum gözlerimden yaşlar süzülüyo şükrediyorum bu günleri gördüğüme inanamıyorum
allahım kimsenin yavrusunun saçının teline zarar vermesin
Diyene bak hele senin beben yok mu gitmiş çarşılarda gezmişşşAslaaa okuyamam
Ne çok konuşmuşunuz sizin bebeleriniz yok mu be
Ben bugün çarşı iznine çıktım iki saat
Nasıl iyi geldi işlerimi hallettim sonra oturdum çay içtim sevdiğim bi cafede
Azcık alışveriş ve sonra koşa koşa ev
Ama yetti o bile
Korse takamıyorum kızlar çok bunaltıyo ama takanlar bi göbek fotosu atsa mesela bi gaza gelsem bennLitfenn
Bunaldığını hissettiğimde siliyorum mesela alt açarken bi ferahlasın diye 2/ 3 kez ama sivilceleri geçirmiyor bence ben daha çok ferahlasın diye yapıyorumben hergün banyo yaptırdığım halde bizimkindede oldu
banyonun haricinde günde kaç kere siliyosun canım
bende sileyim gün içinde faydası olcaksa
Biri doğumdan iki gün önce biri şu dakikadaki durum :) sicak değil kızlar yedi bitirdi beni :) dogumhaneden çıktığımdan beri bı tarafım yer görmedi:)Aslaaa okuyamam
Ne çok konuşmuşunuz sizin bebeleriniz yok mu be
Ben bugün çarşı iznine çıktım iki saat
Nasıl iyi geldi işlerimi hallettim sonra oturdum çay içtim sevdiğim bi cafede
Azcık alışveriş ve sonra koşa koşa ev
Ama yetti o bile
Korse takamıyorum kızlar çok bunaltıyo ama takanlar bi göbek fotosu atsa mesela bi gaza gelsem bennLitfenn
Aynen canım Sağlık herşeyin başı hiç bişey umurumda değil herşeyi koydum bi kenaraGerçekten saglik olsun da gerisi bi sekilde cozulur Allahin izniyle canim
10.57 :) mekan İstanbul bahçelievler:)) doğum günlerini beraber yaparız artık G gulayavsar sende varsın oh 3 lü doğum günüsü grup indirimi:))) gene getirdik beleşesaat kaçta doğdu sizin benim 8.36
:) Paha biçilemezKarın üstü yatmanın verdiği mutluluk .❤
Çok özlemişim böyle:)
9:46 benimki:)) doğum günlerini beraber yaparız artık G gulayavsar sende varsın oh 3 lü doğum günüsü grup indirimi:))) gene getirdik beleşesaat kaçta doğdu sizin benim 8.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?