2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde Görümcemin ya ne güzel nişanda hamileydim göbek derdim yoktu şimdi saklamak için bin takla atıcam

Kuzu bende Birefebirece tarifini yaptım karaüzüm havuç suyuna bal katıp içtim o da iyi oldu bugun sagacagım insallah

Korse olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben internetten aldım bı tane alt ve üst bölgesi inanılmaz sıkı karın bölgesi normal atlet gibi çok dandik bir de giyip çıkarırken çok can acıtıyor zorluyor
ben eczaneden almıştım canım
sezeryan sonrası korse diye geçiyo 60 lira

Kızlar nabersiniz? Okumaya çalıştıkça sayfalar artıyor, 6000.sayfadan sonrası yok yani okuyamadım cumartesi kv gitti, eşim işe başladı, kızımla yalnızız boğuşuyoruz bu arada tazyikli süt olayıyla başa çıkmaya çalışıyorum, ne zormuş. Allah kimseye bol süt vermesin veya süt aratmasın, sütün olmaması kadar zormuş, belki de daha zor. Sütün olmayınca yeyip içip bi medet uğraşıyorsun yada mama ile devam ediyorsun ama tazyikli süt bizi mahvetti. Sütün olduğu halde hatts bol bol olduğu halde mamadan medet ummak insanı yoruyor Her emzirme eziyet oluyor bebeğime hep tıkanıyor. Her emzirme öncesi elimle tazyik kısmını sağmaya çalışıyorum ama huysuzlanınca imkansız hale geliyor, ön süt çoğunluk geldiği için doymuyor saatlerce memede kalıyor, gaz oluyor, böyle bi döngü içindeyiz.

Öf bende yazınca ne çok yazıyorum neyse teyzoşları sizi seviyoruz, umarız herkes iyidir, doğurmayan kaldı mı ya hu?

Pazar günü de foti çekindik size bir iki kare bırakıyoruz

Eklentiler

• IMG_20190728_155612.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20190728_152726.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20190730-WA0013.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20190730-WA0032.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 64
kızlar belimin ağrısına dayanamıyorum
yürüyemiyorum artık kızımı kucağıma alamıyorum içim acıyo
hastaneye gidiyorum
kızın kontrolü perşembeydi gitmişken onuda halledicez kalça ultrasonu falan çekilcek galiba

Yerim ben bu aykızı
Maşallah kuzuyaaa

Ben hala eski sutyenlerimi takıyorum Biraz buyudu yalan yok ama dimdik o cok guzel ❤❤ Utanmasam fotografini koyuca çok merak eden varsa özelden gondereyim
Ahahahha benim de öyle. Hiç emziren anne memesi gibi değil de 16 lık kız memesi gibi oldu. O kadar minnaklardı ki ancak memeye benzediler

Ya benim de almam lazım kıyafet. 40 beden olur herhalde ay inanmıyorum. 53 kilodan 63 kiloya geciş yaptim.

Ohhh en iyisini yaparsin bende gecen hafta annemi yanima alip gittim kuafore saclari degistirdim iyi geldi elbet gecicek bu gunler rabbim guc versin sabir versin en onemlisi sagliklari yerinde olsunda hersey gecer gider arada kayis kopsada atlatiyoruz

Valla öyle canım debelene debelene İlerlicez işte
Bide diyolar ikinci çocuk yok yiieaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…