Benimde Görümcemin yaOf valla harika. Hahahaha vinçle kaldırtıcaz yakındahepimizin kuzularına yarasın inşallah.
Aynı kural 3 saat oda sıcaklığı. 3 gün buzdolabı 3 ay derin dondurucu. Oda sıcaklığına gelince 3 saat sonrası ekşir, havalar sıcak sen 2 saati geçirmemeye çalış.
Beni kıstas alma sen bende 2 yavru kuş var ben mecbur sağıyorum. Hastanede mama vermesinler diye anne sütü sağıp mama gibi emzirme sonrası vermiştim. Ondan sonra da kiloca zayıd olan kuzuya ara a ra sağıp vermek durumunda kaldım çünkü çenesi çok zayıf. Benim de önce açık renk orta ve sonlara gelince de krem rengi geliyor o eski sapsarı süt yok, kolostrum sonrası gelen. Herkeste aynı olmuyor tabi, benim sütüm çok yağlı değil mesela. Kilo aldıran süt ortası ve bitimi, o yüzden en az 30 dk emzirin diyorlar ama bizde imkansız olduğu için ben sağıyorum. Bir de benimki sadece teori belki de ijiz olduğu için benim memikler böyleinşallaj açıklayıcı olmuştur. Sakın kıyasa girme her bebeğe özel süt var. Kızımda daha yağlıydı mesela.
Offf benimde kuzenimin düğünü var eylülde ne yapacaz meylen
Kuzu bendeKız @Meylen petiböre abandım memikler taş gibi maşallahbu sefer de yağsız sütü tüketemiyoruz. Benim kuzular 10 dakikada yoruluyor, sağıyprum artık çift pompa. Kız yerli inektim, hollanda inekliğine terfi ettim jahahahahha. Bu arada günde 10 12 petibör ve bir tutam dere otu ben çok faydasını gördüm kızlar. Ve bence sağmanın da faydası var.
Of valla harika. Hahahaha vinçle kaldırtıcaz yakındahepimizin kuzularına yarasın inşallah.
Aynı kural 3 saat oda sıcaklığı. 3 gün buzdolabı 3 ay derin dondurucu. Oda sıcaklığına gelince 3 saat sonrası ekşir, havalar sıcak sen 2 saati geçirmemeye çalış.
Ben saat 12 de cikardim. Yemedi O zaman simdi versem olur demi.Buzdolabindan ciksa da disari da 3 saat demek.kaliyor. Ben dokuyordum vereyim bari. tesekkur ederim
Benmari usulü ısıtıyorumCanım anne sütünün direk sıcakla temas ettirmiyorsun değilmi?
Yok tam olarak oyle demedim Basak tum mankenlere tas cikartir afet gibi hatun demistimBenimki de bizim kızın kafası kadar işte ne olmuş yaniArkamdan konuşuyormuşsun zaten duydum. Başakın memeleri çok küçük ondan çok zayıf aynı manken gibi diye ❤❤❤
Olurmu dersin bilemedimGöbeği giden foti atsın moral olsun biraz aa bak gidiyormuş falan diyelim
ben eczaneden almıştım canımKorse olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben internetten aldım bı tane alt ve üst bölgesi inanılmaz sıkı karın bölgesi normal atlet gibi çok dandik bir de giyip çıkarırken çok can acıtıyor zorluyor
Özelden atiyorum canım, ben fena değilimOlurmu dersin bilemedimdaha da bozulmasin ben hamile halimden daha kilolu hissediyorum bel cevrem genisledi
Yerim ben bu aykızıKızlar nabersiniz? Okumaya çalıştıkça sayfalar artıyor, 6000.sayfadan sonrası yok yani okuyamadımcumartesi kv gitti, eşim işe başladı, kızımla yalnızız boğuşuyoruz bu arada tazyikli süt olayıyla başa çıkmaya çalışıyorum, ne zormuş. Allah kimseye bol süt vermesin veya süt aratmasın, sütün olmaması kadar zormuş, belki de daha zor. Sütün olmayınca yeyip içip bi medet uğraşıyorsun yada mama ile devam ediyorsun ama tazyikli süt bizi mahvetti. Sütün olduğu halde hatts bol bol olduğu halde mamadan medet ummak insanı yoruyor Her emzirme eziyet oluyor bebeğime hep tıkanıyor. Her emzirme öncesi elimle tazyik kısmını sağmaya çalışıyorum ama huysuzlanınca imkansız hale geliyor, ön süt çoğunluk geldiği için doymuyor saatlerce memede kalıyor, gaz oluyor, böyle bi döngü içindeyiz.
Öf bende yazınca ne çok yazıyorumneyse teyzoşları sizi seviyoruz, umarız herkes iyidir, doğurmayan kaldı mı ya hu?
Pazar günü de foti çekindik size bir iki kare bırakıyoruz
Yok kız benim moralim bozulmaz moral olur aksineOlurmu dersin bilemedimdaha da bozulmasin ben hamile halimden daha kilolu hissediyorum bel cevrem genisledi
At kız başak kankim gözüm gönlüm şenlensin moral olsun göbekliğe diyim ki ey göbeklik bak gidebiliyosunuz litfen defol ❤❤
Ahahahha benim de öyle. Hiç emziren anne memesi gibi değil de 16 lık kız memesi gibi oldu. O kadar minnaklardı ki ancak memeye benzedilerBen hala eski sutyenlerimi takıyorumBiraz buyudu yalan yok ama dimdik o cok guzel ❤❤ Utanmasam fotografini koyuca çok merak eden varsa özelden gondereyim
Ya benim de almam lazım kıyafet. 40 beden olur herhaldeEvet kocalar susturamıyo Malesef çocuğuma üzülüyorum mecbur geri alıyorum geçicek canım öyle bakıyorum her gün Bi adım daha ilerledik diye bakıyorum teselli ediyorum kendimi cuma kaynanama çocuğu satıp kuaföre gidicem moral bulucam yeni elbiseler alıcam kendime dışarı çıkıcam toplanıcam
Evet kocalar susturamıyo Malesef çocuğuma üzülüyorum mecbur geri alıyorum geçicek canım öyle bakıyorum her gün Bi adım daha ilerledik diye bakıyorum teselli ediyorum kendimi cuma kaynanama çocuğu satıp kuaföre gidicem moral bulucam yeni elbiseler alıcam kendime dışarı çıkıcam toplanıcam
63te çakıldım kaldım ne güzel gitti 11 kilo sonrası gelmediYa benim de almam lazım kıyafet. 40 beden olur herhaldeay inanmıyorum. 53 kilodan 63 kiloya geciş yaptim.
Valla öyle canım debelene debelene İlerlicez işteOhhh en iyisini yaparsin bende gecen hafta annemi yanima alip gittim kuafore saclari degistirdim iyi geldielbet gecicek bu gunler rabbim guc versin sabir versin en onemlisi sagliklari yerinde olsunda hersey gecer gider arada kayis kopsada atlatiyoruz
Kuzum emme refleksi ile Boğaz kulak arası bazı yerlerin boş yere çalışması sonucu orta kulak iltihabına yol açıyormuşIlk defa duydum kulağı etkilediğini ve bağlantı kuŕamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?