• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Of valla harika. Hahahaha vinçle kaldırtıcaz yakında :deli: :deli: hepimizin kuzularına yarasın inşallah.

Aynı kural 3 saat oda sıcaklığı. 3 gün buzdolabı 3 ay derin dondurucu. Oda sıcaklığına gelince 3 saat sonrası ekşir, havalar sıcak sen 2 saati geçirmemeye çalış.

Beni kıstas alma sen bende 2 yavru kuş var ben mecbur sağıyorum. Hastanede mama vermesinler diye anne sütü sağıp mama gibi emzirme sonrası vermiştim. Ondan sonra da kiloca zayıd olan kuzuya ara a ra sağıp vermek durumunda kaldım çünkü çenesi çok zayıf. Benim de önce açık renk orta ve sonlara gelince de krem rengi geliyor o eski sapsarı süt yok, kolostrum sonrası gelen. Herkeste aynı olmuyor tabi, benim sütüm çok yağlı değil mesela. Kilo aldıran süt ortası ve bitimi, o yüzden en az 30 dk emzirin diyorlar ama bizde imkansız olduğu için ben sağıyorum. Bir de benimki sadece teori belki de ijiz olduğu için benim memikler böyle:nazar: inşallaj açıklayıcı olmuştur. Sakın kıyasa girme her bebeğe özel süt var. Kızımda daha yağlıydı mesela.

Offf benimde kuzenimin düğünü var eylülde ne yapacaz meylen
Benimde Görümcemin ya 😑😑😑 ne güzel nişanda hamileydim göbek derdim yoktu 😁 şimdi saklamak için bin takla atıcam 🤦🏼‍♀️

Kız @Meylen petiböre abandım memikler taş gibi maşallah :KK45: bu sefer de yağsız sütü tüketemiyoruz. Benim kuzular 10 dakikada yoruluyor, sağıyprum artık çift pompa. Kız yerli inektim, hollanda inekliğine terfi ettim jahahahahha. Bu arada günde 10 12 petibör ve bir tutam dere otu ben çok faydasını gördüm kızlar. Ve bence sağmanın da faydası var.
Kuzu bende Birefebirece Birefebirece tarifini yaptım karaüzüm havuç suyuna bal katıp içtim o da iyi oldu bugun sagacagım insallah

Of valla harika. Hahahaha vinçle kaldırtıcaz yakında :deli: :deli: hepimizin kuzularına yarasın inşallah.

Aynı kural 3 saat oda sıcaklığı. 3 gün buzdolabı 3 ay derin dondurucu. Oda sıcaklığına gelince 3 saat sonrası ekşir, havalar sıcak sen 2 saati geçirmemeye çalış.

Ben saat 12 de cikardim. Yemedi O zaman simdi versem olur demi.Buzdolabindan ciksa da disari da 3 saat demek.kaliyor. Ben dokuyordum vereyim bari. tesekkur ederim😊

Korse olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben internetten aldım bı tane alt ve üst bölgesi inanılmaz sıkı karın bölgesi normal atlet gibi çok dandik bir de giyip çıkarırken çok can acıtıyor zorluyor
ben eczaneden almıştım canım
sezeryan sonrası korse diye geçiyo 60 lira

Kızlar nabersiniz? Okumaya çalıştıkça sayfalar artıyor, 6000.sayfadan sonrası yok yani okuyamadım 🙄 cumartesi kv gitti, eşim işe başladı, kızımla yalnızız boğuşuyoruz 🙂 bu arada tazyikli süt olayıyla başa çıkmaya çalışıyorum, ne zormuş. Allah kimseye bol süt vermesin veya süt aratmasın, sütün olmaması kadar zormuş, belki de daha zor. Sütün olmayınca yeyip içip bi medet uğraşıyorsun yada mama ile devam ediyorsun ama tazyikli süt bizi mahvetti. Sütün olduğu halde hatts bol bol olduğu halde mamadan medet ummak insanı yoruyor 😢 Her emzirme eziyet oluyor bebeğime hep tıkanıyor. Her emzirme öncesi elimle tazyik kısmını sağmaya çalışıyorum ama huysuzlanınca imkansız hale geliyor, ön süt çoğunluk geldiği için doymuyor saatlerce memede kalıyor, gaz oluyor, böyle bi döngü içindeyiz.

Öf bende yazınca ne çok yazıyorum 🙈 neyse teyzoşları sizi seviyoruz, umarız herkes iyidir, doğurmayan kaldı mı ya hu?

Pazar günü de foti çekindik size bir iki kare bırakıyoruz 😘

Eklentiler

• IMG_20190728_155612.jpg
    IMG_20190728_155612.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20190728_152726.jpg
    IMG_20190728_152726.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20190730-WA0013.jpg
    IMG-20190730-WA0013.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20190730-WA0032.jpg
    IMG-20190730-WA0032.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 64
kızlar belimin ağrısına dayanamıyorum
yürüyemiyorum artık kızımı kucağıma alamıyorum içim acıyo
hastaneye gidiyorum
kızın kontrolü perşembeydi gitmişken onuda halledicez kalça ultrasonu falan çekilcek galiba

Kızlar nabersiniz? Okumaya çalıştıkça sayfalar artıyor, 6000.sayfadan sonrası yok yani okuyamadım 🙄 cumartesi kv gitti, eşim işe başladı, kızımla yalnızız boğuşuyoruz 🙂 bu arada tazyikli süt olayıyla başa çıkmaya çalışıyorum, ne zormuş. Allah kimseye bol süt vermesin veya süt aratmasın, sütün olmaması kadar zormuş, belki de daha zor. Sütün olmayınca yeyip içip bi medet uğraşıyorsun yada mama ile devam ediyorsun ama tazyikli süt bizi mahvetti. Sütün olduğu halde hatts bol bol olduğu halde mamadan medet ummak insanı yoruyor 😢 Her emzirme eziyet oluyor bebeğime hep tıkanıyor. Her emzirme öncesi elimle tazyik kısmını sağmaya çalışıyorum ama huysuzlanınca imkansız hale geliyor, ön süt çoğunluk geldiği için doymuyor saatlerce memede kalıyor, gaz oluyor, böyle bi döngü içindeyiz.

Öf bende yazınca ne çok yazıyorum 🙈 neyse teyzoşları sizi seviyoruz, umarız herkes iyidir, doğurmayan kaldı mı ya hu?

Pazar günü de foti çekindik size bir iki kare bırakıyoruz 😘
Yerim ben bu aykızı ❤️❤️❤️
Maşallah kuzuyaaa

Ben hala eski sutyenlerimi takıyorum 🤦‍♀️ Biraz buyudu yalan yok ama dimdik o cok guzel ❤❤ Utanmasam fotografini koyuca😂 çok merak eden varsa özelden gondereyim 😂😂😂
Ahahahha benim de öyle. Hiç emziren anne memesi gibi değil de 16 lık kız memesi gibi oldu. O kadar minnaklardı ki ancak memeye benzediler

Evet kocalar susturamıyo Malesef çocuğuma üzülüyorum mecbur geri alıyorum geçicek canım öyle bakıyorum her gün Bi adım daha ilerledik diye bakıyorum teselli ediyorum kendimi cuma kaynanama çocuğu satıp kuaföre gidicem moral bulucam yeni elbiseler alıcam kendime dışarı çıkıcam toplanıcam 😁😁
Ya benim de almam lazım kıyafet. 40 beden olur herhalde:( ay inanmıyorum. 53 kilodan 63 kiloya geciş yaptim.

Evet kocalar susturamıyo Malesef çocuğuma üzülüyorum mecbur geri alıyorum geçicek canım öyle bakıyorum her gün Bi adım daha ilerledik diye bakıyorum teselli ediyorum kendimi cuma kaynanama çocuğu satıp kuaföre gidicem moral bulucam yeni elbiseler alıcam kendime dışarı çıkıcam toplanıcam 😁😁

Ohhh en iyisini yaparsin bende gecen hafta annemi yanima alip gittim kuafore saclari degistirdim iyi geldi 😉 elbet gecicek bu gunler rabbim guc versin sabir versin en onemlisi sagliklari yerinde olsunda hersey gecer gider arada kayis kopsada atlatiyoruz 😂

Ohhh en iyisini yaparsin bende gecen hafta annemi yanima alip gittim kuafore saclari degistirdim iyi geldi 😉 elbet gecicek bu gunler rabbim guc versin sabir versin en onemlisi sagliklari yerinde olsunda hersey gecer gider arada kayis kopsada atlatiyoruz 😂
Valla öyle canım debelene debelene İlerlicez işte 😁😁
Bide diyolar ikinci çocuk yok yiieaaaaa :KK45:

Back