Hangisi bu 1500 lük canımAynen bende yaptırdım. 1500 falan ödedik ama tam kapsamlı. Çocuğun hiçbir şeyine para ödemeyeceğiz ve tüm hastaneler var içinde. Biraz ben de ozelciyim. Tek muayene 300 tl.. her türlü çıkarır o parayı.
Canım kocamin vardı zaten. Hamilelikte de bana yaptırdık. Onların yanına ilistirdigimizden uygun. Yoksa 3unu toplasan baya tuttu. Kapsamlı dediğim tüm yatarak tedaviler tahliller zart zurt. Ama bildiğim muayene bizim de 10 falan. Anadolu sanırım bizim ki. Is bankasında çalışan bi arkadaşımız yaptı cunku
Yaa beybikuslar şimdi hepiniz süt arttırıcılar sagmalar falan yaparak benim aklımı yine karışırdınızKız @Meylen petiböre abandım memikler taş gibi maşallahbu sefer de yağsız sütü tüketemiyoruz. Benim kuzular 10 dakikada yoruluyor, sağıyprum artık çift pompa. Kız yerli inektim, hollanda inekliğine terfi ettim jahahahahha. Bu arada günde 10 12 petibör ve bir tutam dere otu ben çok faydasını gördüm kızlar. Ve bence sağmanın da faydası var.
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam
Benimki de bizim kızın kafası kadar işte ne olmuş yaniBenimki de kafam kadar oluyo nerdeyse hic sevemiyorum bu halini aşırı şişman gosteriyo
Oyy kuzum kaka yapsa geçer kesin. Sen emzir annesi de yapsın kakasini. En fazla 3 4 saatte bir yapması lazım. Kurban olsun teyzesi ❤❤ kucağına yatır, bacaklarını gogusune daya, ileri geri yap. Bebeğin ayakları M harfi gibi olsun. Benim ki hemen miciyor öyle yapınca.Bizim de durum aynı bende bu kadar erken başlamaz sanıyordum ama bacaklarını karnına doğru çekip kıvranıyor. Bsgirsaklarindan gürül gürül sesler geliyor dünden beri kaka da yapmadı ondan mi bilmiyorum gaz damlası alicam bugün .
Bebek bize saglik sigortası yapıyorlar. Bebeğe yanında yapıyorlar. Seninkine göre fiyat değişiyor. Anne bebek paketleri de var. Bizim ki iş bankasindanbankasindanHangisi bu 1500 lük canım
Bende araştırayım bariBebek bize saglik sigortası yapıyorlar. Bebeğe yanında yapıyorlar. Seninkine göre fiyat değişiyor. Anne bebek paketleri de var. Bizim ki iş bankasindanbankasindan
Ay inşallah sönsün birazYok canim ilk 3 aya ozel sonra sonmeye baslar
Hepsi aynı işte canım ilk 3 ay böyleymiş sonra kendi gazlarını kendileri çıkarıyolsrmış bide doyma hissi gelirse tamamdır bende yorgunluktan bayılcam Bi yerde 8 saat uyumadı gece 2 kere daha kalktı uykusuzluk vuruyo beynime ama direniyorumAhh ahh gun gectikce onlarda fayda etmiyor onceden ayakta sallamak işe yariyordu şimdi mumkun degil yatiramiyorum bi ara elektrik supurgesi sesinde uyudu simdi hiiiç umrunda değil ne yapacağımı artık bende bilmiyorum kolik müzik diyorlar denedim umursamadı bilesabah 5 e geliyodu yorgunluktan sizdi en sonunda cok uzuluyorum yaa aci cekiyo resmen
Aynen aynen cidden karlı. Zaten şimdi kalcadir gözdür kilo alımıdır dünya para.Bende araştırayım bari
Bizim tek muayene 150 zaten onun tanında zart zurt derken 300 almadan göndermezler her ay
Bende sağmıyorum kuzu süt yapsın diye özel bişeyde yemiyorum artık yetiyo ben fındığaYaa beybikuslar şimdi hepiniz süt arttırıcılar sagmalar falan yaparak benim aklımı yine karışırdınızBen hiç sagmiyorum. Özellikle birşey de yemiyorum. Sütüm ilk bas açık renkli geliyor. Bizim kız emdikçe rakı beyazına donuyor. Sanirim kilo aldıran tarafı o. Patlayacak gibi de olmuyor hiç göğüslerim. Bi birini bi diğerini veriyorum. Cabuk beni onaylayın süt makinaları valla canımı sıktınız çalışkanlar ordusu
Hepsi aynı işte canım ilk 3 ay böyleymiş sonra kendi gazlarını kendileri çıkarıyolsrmış bide doyma hissi gelirse tamamdır bende yorgunluktan bayılcam Bi yerde 8 saat uyumadı gece 2 kere daha kalktı uykusuzluk vuruyo beynime ama direniyorum
Of valla harika. Hahahaha vinçle kaldırtıcaz yakındaHahahaçok yediğim gün memeyi kaldırıp çocuğa veremedim o kadar ağırdı 3000 para verdik kahvaltıda petibör getirdiler diye dalga geçiyordum ama bi bildikleri varmış oh yarasın kuzularına ❤❤
Aynı kural 3 saat oda sıcaklığı. 3 gün buzdolabı 3 ay derin dondurucu. Oda sıcaklığına gelince 3 saat sonrası ekşir, havalar sıcak sen 2 saati geçirmemeye çalış.Kizlar dolaptan cikarilan sutu icmeyince disarida bekletebiliyor muyuz belli bir saat yoksa dokuluyor mu
Beni kıstas alma sen bende 2 yavru kuş var ben mecbur sağıyorum. Hastanede mama vermesinler diye anne sütü sağıp mama gibi emzirme sonrası vermiştim. Ondan sonra da kiloca zayıd olan kuzuya ara a ra sağıp vermek durumunda kaldım çünkü çenesi çok zayıf. Benim de önce açık renk orta ve sonlara gelince de krem rengi geliyor o eski sapsarı süt yok, kolostrum sonrası gelen. Herkeste aynı olmuyor tabi, benim sütüm çok yağlı değil mesela. Kilo aldıran süt ortası ve bitimi, o yüzden en az 30 dk emzirin diyorlar ama bizde imkansız olduğu için ben sağıyorum. Bir de benimki sadece teori belki de ijiz olduğu için benim memikler böyleYaa beybikuslar şimdi hepiniz süt arttırıcılar sagmalar falan yaparak benim aklımı yine karışırdınızBen hiç sagmiyorum. Özellikle birşey de yemiyorum. Sütüm ilk bas açık renkli geliyor. Bizim kız emdikçe rakı beyazına donuyor. Sanirim kilo aldıran tarafı o. Patlayacak gibi de olmuyor hiç göğüslerim. Bi birini bi diğerini veriyorum. Cabuk beni onaylayın süt makinaları valla canımı sıktınız çalışkanlar ordusu
Offf benimde kuzenimin düğünü var eylülde ne yapacaz meylenAy inşallah sönsün birazdüğün var ya Eylülde güzel olmam lazım çocuklu fit anne görünmem lazım
Sağol canım. ❤❤Oyy kuzum kaka yapsa geçer kesin. Sen emzir annesi de yapsın kakasini. En fazla 3 4 saatte bir yapması lazım. Kurban olsun teyzesi ❤❤ kucağına yatır, bacaklarını gogusune daya, ileri geri yap. Bebeğin ayakları M harfi gibi olsun. Benim ki hemen miciyor öyle yapınca.
Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..
[/QUOTE
Birebir aynı durumu yaşıyorum, ne zamana bir memeyi bitirecek güce gelecekler merak ediyorum bütün gun elimde pompa ile geziyorum önce emzirip sonra kalan sütü sağıp veriyorum ama cok yorucu oluyor..
Buarada hem sağdığınızı verip hem emziriyorsunuz ya hangi biberonu kullanıyorsunuz? Benim sanki meme istememeye başladı. Memeyle kavga ediyor biberon kadar bol süt gelmediği için sanırım. Philips avent natural kullanıyorum ben
Evet kocalar susturamıyo Malesef çocuğuma üzülüyorum mecbur geri alıyorum geçicek canım öyle bakıyorum her gün Bi adım daha ilerledik diye bakıyorum teselli ediyorum kendimi cuma kaynanama çocuğu satıp kuaföre gidicem moral bulucam yeni elbiseler alıcam kendime dışarı çıkıcam toplanıcamAynen öyle uykusuzluk mahvediyo bir sure sonragece boluk porcuk uyudugumla aksama kadar goturebiliyorum ama sonrasi gelmiyo artik dun gece gene agladim sinirden cocuk aci cekiyo ayri uzuluyorum benim artik tasiyacak gucum kalmiyo ona ayri uzuluyorum esim susturamiyo ee surekli bende hoplat ziplat zor vallahi bir on once uykulu gunlere geceriz insallah
İnsallah canim eylule var daha bende kilo vermek istiyorum da moda giremiyorum yemelere devamAy inşallah sönsün birazdüğün var ya Eylülde güzel olmam lazım çocuklu fit anne görünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?