• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kilo alımı kaçtı ki doktor cok kilo almis dedi acaba
Bana da doktor çok kilo almış.Çok emzirmissin gaz da çok sık beslediğin için fazla oluyor.Üst üste birikip sıkışıyor gazlar.2 saate bir emzirirsen bebeğin midesi bagirsakları rahatlar dedi.Benimde gözlemlerim doktorun dediğiyle örtüşüyor.Bir saate bir emdiğinde gazdan çatlıyor.2-3 saat düzenine uyunca nispeten daha rahat oluyor.Uykusu da güzel oluyor.Bugun mesela her istediğinde emzirdim bu saate kadar sürekli ağladı ıkındı durdu.

Ağlama krizleri bizde de var şuan siz nasıl susturuyorsunuz ayakta gezdirmekten sırtım boynum iptal doktora goturmeyi dusunuyorum artik bu sekilde ben yorgunluktan bir yerde bayilip kalacagim
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam 🤦🏼‍♀️

@x hnm benim test sonuçları çıktı tek bi test kalmış glikoz 6 fosfat. Şuantek sorun tsh görünüyor sanırım çrs kontrol kanı alınacak doktor hastaneye çağırdı. Şuan için anne sütüne bağlı sarılık gibi duruyor. Eskiden 3 gün anne sütü kesilirmiş sarılık azalınca 3 gün sonra yine başlanırmış. Çrş doktora gittiğimde soracağım
Bende bugün sarılık için Dr a götüreceğim.

Aynen bende yaptırdım. 1500 falan ödedik ama tam kapsamlı. Çocuğun hiçbir şeyine para ödemeyeceğiz ve tüm hastaneler var içinde. Biraz ben de ozelciyim. Tek muayene 300 tl.. her türlü çıkarır o parayı.

Aynen öyle ✌ sen hangi sigortayi yaptirdin canim birde sadece bebegi mi kapsiyo baya uygun cunku fiyati tam kapsamli dedigin genel saglik sigortasi mi oluyor ben sordum en uygunu 12bin cikti

Hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim bircok sayfayi okuyamadim bile :(

6.gunumuz bugun gunduzleri masallahimiz var ama geceleri 3 saat araliksiz huysuzluklari aglamalari var gaz bu kadar erken baslarmiymis ya :( bir tek memede derin uykuya gecebiliyor ama sinirlendigi icin memeyle kavga halinde sonra dalamayip bide gaz geldimi off off değmeyin bize. Gazı bu kadar erken başlayan oldumu ?

O gaz bizi bugün pert etti dün geceden beri ne uyuyor ne duruyor gaz damlasi masaji neler yaptim ama pek fayda etmedi en son aksam 9 gibi kakasini yapti biraz rahatladi ama yinede pek huzurlu degil kucagimda daliyor biraz birakiyorum ikinmaktan ellerden geri uyaniyor napcaz bilemez oldum memede cok kaliyor daha fazla gaz oluyor diye aksamdan beri sagip biberonla vermeyi deniyorum meme reddi olacak diyede korkuyorum 😯
Zırt pırt meme verince de kötü oluyor. 2 saat arayla emzir. Biberonla da verebilirsin. İkisini beraber de götürebilir. Neden olmasın.

Ben de kızarıklık yok ama sanki kabuk baglamıs gibi sızlayan yer sende oyle bir sey var mıydı. Yani sanki o çizgi kahveleşmiş gibi.İkincş sezeryan deli dehset zor oldu benim için ilki o kadar rahattı ki
Kabuk bağlaması normal bence benim uç kısmı sivilce gibi ve bir0 sivilcelerin çıkan iltihap kadar cikti

Hahahaha kız pelin akil nasıl düzleştirdi göbeği :duduk: :duduk: valla bayramda memlekete gidicem daha doğurmadın mı demelerinden korkuyorum :deli::deli:allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annem bayramdan sonra gelecek, the gaynana var e haliyle annem gibi isteyemiyorum ondan. İçinden gelirse kendi yapıyor yoksa tüm işler bana talim. :KK45:ya gurbette olunca da aileden ayrılması çok zor oluyor, Allah sabır versin. :dua::dua:

Offf nickin gibi valla cennetliksin. Allah kolaylık versin. Çok iyi yapmıisın, dip bucak temizlik en sevdiğim :KK37::KK37:bayramdan sonraya kalacak gibi zaten ağda işi. Ya lazer yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. Artık 3 çocuk, tükkanı kapatıp, kendimi 30 bin bakımına alıcam hahaha

Ben de meraknediyorum bunu, ben bazen 3 saat bazen 2 saatte bir besliyorum.

Canım normal demişler işte, kulağında su vardır kuzunun. Meraklanma hemen.

Benim 20. Günüm ve ben de sezaryenden 1 gün önce yaptırdım ama çıktı :skandal::skandal:neyse az daha sabredeyim.

Hayırlo sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhhh. Temmuz annelerinden son doğuran sen mi olacaksın başka yok galiba dimi.

Benim de kilo kybı fazlaydı ikizlerde ben de aynı taktiği uyguladım, bize çok da fayda sağldı. Hala tam ememediklerini hissedersem sağıp veriyorum.
Aminn canım, pelin akilin ilk hamileliğiydi senin ikinci benim üçüncü 🤪

Hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim bircok sayfayi okuyamadim bile :KK43:

6.gunumuz bugun gunduzleri masallahimiz var ama geceleri 3 saat araliksiz huysuzluklari aglamalari var gaz bu kadar erken baslarmiymis ya :KK43: bir tek memede derin uykuya gecebiliyor ama sinirlendigi icin memeyle kavga halinde sonra dalamayip bide gaz geldimi off off değmeyin bize. Gazı bu kadar erken başlayan oldumu ?
Canım gaza erken başlamaz diyorlar. Ama bence bebeğe göre değişir. Kızımda 3. hafta dolunca başlamıştı. Bu beybide hastanede ilk gecede belli etti kendini. Yalnız bu bebiktom daha rahat çıkarıyor. Güzel tarafı eninde sonunda gaz hikayesi bitiyor.

Canım gaza erken başlamaz diyorlar. Ama bence bebeğe göre değişir. Kızımda 3. hafta dolunca başlamıştı. Bu beybide hastanede ilk gecede belli etti kendini. Yalnız bu bebiktom daha rahat çıkarıyor. Güzel tarafı eninde sonunda gaz hikayesi bitiyor.

Ben cok sasirdim hemsirede 10 25 gunden once olmaz demisti ama yazik cok kucuk daha :( o agladikca icim gidiyor elden birseyde gelmiyor. Kaka yapmasinda sorun yok cok sukur gazda cikariyor aslinda ama geceleri birseyler oluyor hem emmek istiyor hem sancidan ememiyor tuhaf bir dongu.

Aynen öyle ✌ sen hangi sigortayi yaptirdin canim birde sadece bebegi mi kapsiyo baya uygun cunku fiyati tam kapsamli dedigin genel saglik sigortasi mi oluyor ben sordum en uygunu 12bin cikti
Canım kocamin vardı zaten. Hamilelikte de bana yaptırdık. Onların yanına ilistirdigimizden uygun. Yoksa 3unu toplasan baya tuttu. Kapsamlı dediğim tüm yatarak tedaviler tahliller zart zurt. Ama bildiğim muayene bizim de 10 falan. Anadolu sanırım bizim ki. Is bankasında çalışan bi arkadaşımız yaptı cunku

Back