2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynısı benim bebiştede var ağlayıp kıvranıyo kala var gaz çıkışı ok ama hwp bi huzursuz. Uykuları 15-20dk anca

Korse olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben internetten aldım bı tane alt ve üst bölgesi inanılmaz sıkı karın bölgesi normal atlet gibi çok dandik bir de giyip çıkarırken çok can acıtıyor zorluyor

Hırsını memeden çıkarmaya çalışıyor. 2 saatte bir ver memeyi. Kısır döngüden çıkar o zaman.

Korse olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben internetten aldım bı tane alt ve üst bölgesi inanılmaz sıkı karın bölgesi normal atlet gibi çok dandik bir de giyip çıkarırken çok can acıtıyor zorluyor
Normal bi korse giydim. Sonra onu bıraktım. Bildiğin pamuklu bez sarıyorum. Bazen onu da çıkarıyorum. Sıkıldım da 40 bitsin diyorum. Göbek için oğlum son noktayı koydu zaten. Anne karnın slime gibi yumuşacık bi bebek daha mı var Her bir şeyi söyledi yani

Öyle ölmem füze at dana deseydin bu lömbür göbeklikler kalmaz inşallah

Kız @Meylen petiböre abandım memikler taş gibi maşallah bu sefer de yağsız sütü tüketemiyoruz. Benim kuzular 10 dakikada yoruluyor, sağıyprum artık çift pompa. Kız yerli inektim, hollanda inekliğine terfi ettim jahahahahha. Bu arada günde 10 12 petibör ve bir tutam dere otu ben çok faydasını gördüm kızlar. Ve bence sağmanın da faydası var.

Bu çocukların lafları beni öldürüyor ya. Sensin slime deseydin hahaj

Hahaha çok yediğim gün memeyi kaldırıp çocuğa veremedim o kadar ağırdı 3000 para verdik kahvaltıda petibör getirdiler diye dalga geçiyordum ama bi bildikleri varmış oh yarasın kuzularına

Kizlar dolaptan cikarilan sutu icmeyince disarida bekletebiliyor muyuz belli bir saat yoksa dokuluyor mu

Hayır de şu kadına canm ya.Allah aşkına bişey olsa sorumluluğu üstlenmez de.Sürdürmeseydi ben ne bileyim der çıkar.Allah korusun yavrunu bi daha müdahale ettirme.
Her derde deva bi sari merhemi var bi yara bisey görse onu alıp sürüyor .eşim de sürsün bisey olmaz diyor bisey olsa ikisinide yakarım valla .

Bizim de durum aynı bende bu kadar erken başlamaz sanıyordum ama bacaklarını karnına doğru çekip kıvranıyor. Bsgirsaklarindan gürül gürül sesler geliyor dünden beri kaka da yapmadı ondan mi bilmiyorum gaz damlası alicam bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…