2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzucum ver gitsin. Ben doğduğu gün tutturdum ağzına. Inanılmaz rahatlık. Hepimiz emdik. Etrafimda da emzik emiyor diye damak yapısı bozulana hiç rastlamadim. Büyük rahatlık bak gor

Kuzucum ver gitsin. Ben doğduğu gün tutturdum ağzına. Inanılmaz rahatlık. Hepimiz emdik. Etrafimda da emzik emiyor diye damak yapısı bozulana hiç rastlamadim. Büyük rahatlık bak gor

ben 4 yaşıma kadar emdim, eğer emmeseydim büyük azı dişlerim çıkarken bütün damak yapımı alt üst edermiş doktor öyle demişti. nitekim kuzenim de senelerce hastanelerde dolaştı damak yapısı küçük olduğu için hiç bir dişi sığmıyordu, gittiği bi dişçi halama siz bu çocuğa hiç mi emzik vermediniz damak yapısı çok kötü hiç gelişmemiş demiş. bence emziğin zarardan çok yararı var gibi.

Arkadaşlarım da aynı doktora çocuklarını götürüyorlardı ve sanırım kulaklarda sorun olmasın diye emziği istemiyordu hatırladığım ama yine işte ayni şey bizlere bişey olmamış

Ayyy o kadar etkili mi bizler yaşamadık bilmiyoruz da

Arkadaşlarım da aynı doktora çocuklarını götürüyorlardı ve sanırım kulaklarda sorun olmasın diye emziği istemiyordu hatırladığım ama yine işte ayni şey bizlere bişey olmamış
Ilk defa duydum kulağı etkilediğini ve bağlantı kuŕamadim

Kızlar ya bebeğim öksürdü dün gece ve bu sabah kısa sürdü 1 er kez üşüttümü acaba yoksa öylesinemiydi
Belki boğazına süt yada tukuruk kaçmıştır. Hırıltılı değilse ve devamı yoksa korkma bence. Benim kızın da burnu tıkalı. Aspratorle cekiyorum dünya sümük çıkıyor Klima kurutuyor kuzumu ama mecburuz

Benim minnoş 3 saat uyumuş.Emdi gazlandi bi yarım saat şimdi daldı uykuya.
Senin bebis hakikaten gece gündüzü karıştırıyor bence canım.
Allahdan eskisi gibi değil daha cabuk uyuyor gece uyandımı en az 2 saat garanti uyanık.valla gündüz şarkı türkü emziriyorum gece sessiz ama yok anlamıyor:))

İnşallah öyledir. Kıyamam ya offf bu sıcaklarda yenidoğan bebek çok zor sağ salim atlatalım inşallah şu zamanları

kızlar adet oldum ben galiba
36. günde normal mi ?
kanamam kesilmişti 1 haftadır hiç gelmiyodu bu sabah çamaşırım baya kırmızıydı

Küçücük parantez yok mu oralarda, benim mememi de çiz
Meme memedir, önemli olan boyu değil işlevidir

Kızlar yutkunamıyorum. Boğazım şişti çok fena. Büyük yok başımda acil yardım lütfen. Bebeğe dokunmadan napabilirim?

Sıcak suya bal limon bende işe yarar, nadiren bi kaşık bala karabiber döküp yediğim de oldu..
Bi diğeri de bal toz zencefil karışımı..
Absürd absürd şeyler ama işe yarıyo.. İnşallah uzamadan geçer

Hahahhahah deliiii

Kahve verem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…