2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kilo alımı kaçtı ki doktor cok kilo almis dedi acaba

Ağlama krizleri bizde de var şuan siz nasıl susturuyorsunuz ayakta gezdirmekten sırtım boynum iptal doktora goturmeyi dusunuyorum artik bu sekilde ben yorgunluktan bir yerde bayilip kalacagim
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam

Bende bugün sarılık için Dr a götüreceğim.

Aynen öyle ✌ sen hangi sigortayi yaptirdin canim birde sadece bebegi mi kapsiyo baya uygun cunku fiyati tam kapsamli dedigin genel saglik sigortasi mi oluyor ben sordum en uygunu 12bin cikti

Hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim bircok sayfayi okuyamadim bile

6.gunumuz bugun gunduzleri masallahimiz var ama geceleri 3 saat araliksiz huysuzluklari aglamalari var gaz bu kadar erken baslarmiymis ya bir tek memede derin uykuya gecebiliyor ama sinirlendigi icin memeyle kavga halinde sonra dalamayip bide gaz geldimi off off değmeyin bize. Gazı bu kadar erken başlayan oldumu ?

Zırt pırt meme verince de kötü oluyor. 2 saat arayla emzir. Biberonla da verebilirsin. İkisini beraber de götürebilir. Neden olmasın.

Ben de kızarıklık yok ama sanki kabuk baglamıs gibi sızlayan yer sende oyle bir sey var mıydı. Yani sanki o çizgi kahveleşmiş gibi.İkincş sezeryan deli dehset zor oldu benim için ilki o kadar rahattı ki
Kabuk bağlaması normal bence benim uç kısmı sivilce gibi ve bir0 sivilcelerin çıkan iltihap kadar cikti

Aminn canım, pelin akilin ilk hamileliğiydi senin ikinci benim üçüncü

Canım gaza erken başlamaz diyorlar. Ama bence bebeğe göre değişir. Kızımda 3. hafta dolunca başlamıştı. Bu beybide hastanede ilk gecede belli etti kendini. Yalnız bu bebiktom daha rahat çıkarıyor. Güzel tarafı eninde sonunda gaz hikayesi bitiyor.

Ben cok sasirdim hemsirede 10 25 gunden once olmaz demisti ama yazik cok kucuk daha o agladikca icim gidiyor elden birseyde gelmiyor. Kaka yapmasinda sorun yok cok sukur gazda cikariyor aslinda ama geceleri birseyler oluyor hem emmek istiyor hem sancidan ememiyor tuhaf bir dongu.

Aynen öyle ✌ sen hangi sigortayi yaptirdin canim birde sadece bebegi mi kapsiyo baya uygun cunku fiyati tam kapsamli dedigin genel saglik sigortasi mi oluyor ben sordum en uygunu 12bin cikti
Canım kocamin vardı zaten. Hamilelikte de bana yaptırdık. Onların yanına ilistirdigimizden uygun. Yoksa 3unu toplasan baya tuttu. Kapsamlı dediğim tüm yatarak tedaviler tahliller zart zurt. Ama bildiğim muayene bizim de 10 falan. Anadolu sanırım bizim ki. Is bankasında çalışan bi arkadaşımız yaptı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…