2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O çamaşır hiç bitmiyor. Benimkiler parkta oynuyor. Bi geliyorlar. Banyo hop çamaşır. Her gün çalışan bir mak. Kurutmayı da yine çamaşır kurutmak problem olunca bi sonbaharda almıştık. Allahtan her şeyi ütülemiyorum. Evi eşim de süpürüyor. Camlar kirliydi. Mümkün değil silmem. Hem çok sayıda hem boydan cam. Hep beraber evden çıktık. Temizlendi dip bucak biri geldi.

Senin ağda sorunu gördüm ben ama yorum yapamadım. Sezar hakkında fikrim yok. Sezaryen dikiş iyileştiyse bence gidilebilir. Hani 20 gün belki bir ay sonrası olur gibime geliyor. Sonra da lazer yaptırırsın.

Valla ben yaptırmadım ağda falan

Kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama birşey soracağım 2 saatte bir emzirme kuralı ilk haftaya mı özgü? Bir yerde ilk hafta 2 saatte bir, ikinci dördüncü haftalar arası 3 saatte bir diye okudum da. Doktorundan bu konuda fikir alan var mı?

ben gitmedim ağdaya canım ondan yazmadım bişey
venüse devam
göbek benimde duruyo

ben 18. günde kontrole gittiğimde sormuştum 2 saatte devam demişti
perşembe 38. günümüz 20 gün sonra gel demişti
perşembe gittiğimde yine sorucam bakalım ne dicek

Ben henüz 12. Günümdeyim. Sezaryen öncesi gün yaptırmıştım agda. Daha çıkmadı doğal olarak

Sen rahatsız olmaya başladıysan ağda yaptır canım sadece kesi bölgesine çok dokundurtma. olmaz mi ki öyle

Evet çok yorucu özellikle geceleri bir emzirme seansı en az 1.5 saat sürüyor. Uyandır emzir alt degistir, sut sag sonra o sütü de icir... Ama kilo alımı iyi çok şükür 8 günde doğum kilosunu geçtik her seye deger

Tez kavusun inşallah canım.Allah analı babalı büyütsün.Agrilar dikisler gececek hepsi.Yeter ki bebek ve sen sağlıklı olun.

Ben de bugün kapanışı yapacağım heralde Doktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar

Hakkında hayırlısı canım.Saglikla kavuş yavruna inşallah.

Gözün aydın kuzum sonun da geldi inatçı. Hiç dert etme yoktur bisey inşallah .rabbim sizi hiç ayırmasın bi daha inşallah. Çok uzak yoldan geldi seninki hasret giderin bol bol.

Canım inşallah bebeğin yanındadır, her seye rağmen evladına kavuştun ya zorluklar da zamanla unutuluyor. Tebrik ederim bahtı açık olsun ins.
Ben de bugün kapanışı yapacağım heralde Doktor yatış verdi suyu çok azalmış yarına kadar bekleyemez dedi sezaryene alıcak yani çok dua edin kızlar
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuşun inşallah

@Meylen bizim de hastaneden çıkmadan yapıldı kulakta sıvı varmış testten gecmedi. 15 gün sonra tekrar edilecek. Ama ben duyduğuna eminim seslere tepki veriyor senin de için rahat olsun daha cok yeni

Emdigi halde sagdigin sutu neden veriyorsun canim. Fazla gelmiyor mu. Ben sadece emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…