2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar çok merak ediyorum,
Ultrason yapılıp embriyo yu göreniniz varmı?

Inşallah görürsün canım.ben dün gittim kontrole .dün 5+2 ,.kese görünüyor ama embriyo yu göremedim dedi doktor.endise etme daha erken dedi ama yinede için rahat etmiyor.

Aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz. Sag saglim hepimiz kucaklayalım pitirciklari. Benim hapsurmayla ilgili korkularim oluştu aksi gibi de eskisinden daha cok oluyor. Hapsurdugumda kasiklarim agriyor nasil hapsuracagimi sasirdim artik :) komik bi durumdayim

Canim merak etme pamuk ipligi ile bagli degil o kadar sikma kendini agir kaldirma cok ayakta durma bir de cok uzanma yeter:)

Canim merak etme pamuk ipligi ile bagli degil o kadar sikma kendini agir kaldirma cok ayakta durma bir de cok uzanma yeter:)
Bugün uzandim butun gün haftalik dinlenmemi yaptım herhalde ama tedirginligim var
Ne bileyim kayiplar olunca biraz pimpirikli oldum sanırım. Bugun ayaklarimi uzatip dinlendim butun gün azicik is cokca dinlenme yeni hayat felsefem bu sanirjm :)

Bizde henüz aile bireyleriyle paylaşmadık bu güzel haberi.bekleyelim kalp atışlarını duyuncaya kadar dedik.ama zorlaniyorum saklamakta baş dönmesi, miğde bulantısı baya bi sarstı beni

Bizde henüz aile bireyleriyle paylaşmadık bu güzel haberi.bekleyelim kalp atışlarını duyuncaya kadar dedik.ama zorlaniyorum saklamakta baş dönmesi, miğde bulantısı baya bi sarstı beni
Bizde soylemedik ben biraz daha gec soylemeyi dusunuyorum benim birde igne isleri var biraz saklamasi zor ama

Kusura bakma canım ama
bende bu sözü hiç sevmiyorum hatta sinir oluyorum
herkes pamuk ipliğiyle bağlı değil diyor

İnsanlar senelerce uğraşiyor hamile kalmak için sonra okdar emekten sonra gebe kalincada tabiki dikkat edicez herşeye doktorlar bile düşmesin diye bisuru
ilaç, iğne, jel veriyor
Biz her konuda tedbirimizi almalıyız

Slm canım,
Doğum tarihimiz aynı güne denk geliyor.bende salı günü hamile olduğumu öğrendim.ultrasyon yapıldımı sende canım?
Çarşamba doktora gittim o zaman ultrasyon dan baktı doktor keseyi görmek için çok şükür gördü 2 hafta sonra ya randevu verdi bebeği görmek için canım sanırım o zamanda kalp atışını duyarız.

Bende sabırsızlanıyorum :) kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyoruz ama sadece aileye 3 4 aylık olmadan başka birileri bilmesin istiyorum yayılıyo nazardan korkuyorum çünkü

Bu arada sağlık ocağına gebeliğini bildiren var mı aranızda gebelik takibi yapıyolarmiş aşı felan oluyormuşuz
Bende pazartesi gidicem bakalım neler yapılıyormuş
Yazarım burdan
Ben bildirdim canım kayıt alıyorlar 1 ay sonra tekrar uğramamı söylediler gebelik süreciyle ilgili biraz bilgi verdiler

Biraz netten de araştırdım canim, daha erkenmis bebegi gormek için .icim rahatladi.benim bir dahaki randevum haftaya cuma .bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz.

Bende sabırsızlanıyorum :) kalp atışını duyunca söylemeyi düşünüyoruz ama sadece aileye 3 4 aylık olmadan başka birileri bilmesin istiyorum yayılıyo nazardan korkuyorum çünkü
Aynı düşünüyoruz canım.esime kalsa 3/4 ay oluncaya kadar ailede bilmesin diyor ama ben şuan bile zor sabrediyorum.belki bir kaç güne düşüncelerim değişir.bakalim.

Yok ne kusuru canim.
Sen tedbirini alacaksin tabi de hapsiriktan da duser mi demeyeceksin..
ee kismet nasip bu isler dusmesin diye yatarsin gene gider. 9 ay kanarsin gelecekse gelir.. Rabbim hayirlisini versin her seyden once. Yani ben boyle dusunuyorum bu benim fikrim.

Aynı düşünüyoruz canım.esime kalsa 3/4 ay oluncaya kadar ailede bilmesin diyor ama ben şuan bile zor sabrediyorum.belki bir kaç güne düşüncelerim değişir.bakalim.
Yok yok bilsin aileler yardımcı olsunlar en azından belki yemek yapamicaksın belki iş yapamicaksın o yüzden aileler bilmeli şahsen ben yemek yapmayı düşünmüyorum zaten çalışıyorum gider kaynanamda yer gelirim en azından ekstra yorulmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…