2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar gunaydinn herkese
dune kadar kasik agrim vardi dun artik cok zorladi agri kesici aldim
30unda pik gormustum dune kadar catlayamadi mi bu yumurtalar yoksa? Ilac gebeligin olusmasina engel olur mu?

Kizlar gunaydinn herkese
30unda pik gormustum dune kadar catlayamadi mi bu yumurtalar yoksa? Ilac gebeligin olusmasina engel olur mu?
Bazi agri kesiciler hamilelikte de kullanılabiliyor cok zorda kalirsan onlardan kullan. Ilac prospektüsünde yazar kullanim durumunu

Bazi agri kesiciler hamilelikte de kullanılabiliyor cok zorda kalirsan onlardan kullan. Ilac prospektüsünde yazar kullanim durumunu
Parol aldim canim da ancak catladi demek bu da bat'ı ileriye attigini gosterir.. hayirlisi bakalim:)

Kizlar gunaydinn herkese
Ben bu ay baya ağrı kesici almışım çünkü planlı bir gebelik değildi. Olacağı varsa oluyor bence ya hep ya hiç kuralı var. Parol ve minoset i hamilelikte bile kullanabiliyorsun çünkü

Ben bu ay baya ağrı kesici almışım çünkü planlı bir gebelik değildi. Olacağı varsa oluyor bence ya hep ya hiç kuralı var. Parol ve minoset i hamilelikte bile kullanabiliyorsun çünkü
Dogru diyorsun canim. Bu defa cok agrim oldu dollenme de agri yapar mi acaba? Bizimki de bi umut iste:))

Cnm bnmde 2 kayibim var malesef biz risk grubuna giriyoruz birak ev gocsun ama is guc yapma dinlenebldgn kadar dinlen cnm sen bende oyle yapiyorum

Benim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicam
Sende bendensin kader arkadasim bende yarin doktora gidicem inşallah keseyi gormeye bende keseyi gordukteb snra basliycam igneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…