Hoşgeldin canım..inşallah canım.hepimizin bebeği sağ salim vaktinde gelsin insallahMerhaba! Arkadaşlar bnde aranıza katıldım 2. Hamileliğim 5 yaşında bi kızım var rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ne iğnesi canim? Anlamadım.igne mi yapiliyorsunBizde soylemedik ben biraz daha gec soylemeyi dusunuyorum benim birde igne isleri var biraz saklamasi zor ama
Hoşgeldin canım..inşallah canım.hepimizin bebeği sağ salim vaktinde gelsin insallah
Benim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicamNe iğnesi canim? Anlamadım.igne mi yapiliyorsun
Gunaydin canim insallah guzel haberlerini bekliyorum.. yarin kacta randevun?Benim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicam
Günaydın yarin 9.40da canim inşallah iyi haberler alirim hemen yazarim size.Gunaydin canim insallah guzel haberlerini bekliyorum.. yarin kacta randevun?
Bazi agri kesiciler hamilelikte de kullanılabiliyor cok zorda kalirsan onlardan kullan. Ilac prospektüsünde yazar kullanim durumunuKizlar gunaydinn herkese
dune kadar kasik agrim vardi dun artik cok zorladi agri kesici aldim
30unda pik gormustum dune kadar catlayamadi mi bu yumurtalar yoksa? Ilac gebeligin olusmasina engel olur mu?
Parol aldim canim da ancak catladi demek bu da bat'ı ileriye attigini gosterir.. hayirlisi bakalim:)Bazi agri kesiciler hamilelikte de kullanılabiliyor cok zorda kalirsan onlardan kullan. Ilac prospektüsünde yazar kullanim durumunu
Ben bu ay baya ağrı kesici almışım çünkü planlı bir gebelik değildi. Olacağı varsa oluyor bence ya hep ya hiç kuralı var. Parol ve minoset i hamilelikte bile kullanabiliyorsun çünküKizlar gunaydinn herkese
dune kadar kasik agrim vardi dun artik cok zorladi agri kesici aldim
30unda pik gormustum dune kadar catlayamadi mi bu yumurtalar yoksa? Ilac gebeligin olusmasina engel olur mu?
Dogru diyorsun canim. Bu defa cok agrim oldu dollenme de agri yapar mi acaba? Bizimki de bi umut iste:))Ben bu ay baya ağrı kesici almışım çünkü planlı bir gebelik değildi. Olacağı varsa oluyor bence ya hep ya hiç kuralı var. Parol ve minoset i hamilelikte bile kullanabiliyorsun çünkü
Canım ben adet 5 gün geçtiğinde bile hamilelik olduğunu konduramamıştım. Umarım öyledir ins güzel haberler alırsın.Dogru diyorsun canim. Bu defa cok agrim oldu dollenme de agri yapar mi acaba? Bizimki de bi umut iste:))
Insallah canim sagol.. Rabbim tamamina erdirsin senin de saglikla.Canım ben adet 5 gün geçtiğinde bile hamilelik olduğunu konduramamıştım. Umarım öyledir ins güzel haberler alırsın.
Al benden bir tane daha :) Rabbim kolaylik nasip etsin insaAllah canimBenim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicam
Canım benim, Allah yardımcın olsun.Rabbim insallah sana ve bebegine sifa versin.Benim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicam
Amin canım çok SagolInsallah canim sagol.. Rabbim tamamina erdirsin senin de saglikla.
Amin canım sağ sağlim alalım kucagimiza. Sen iğneye basladin mi hemenAl benden bir tane daha :) Rabbim kolaylik nasip etsin insaAllah canim
Cnm bnmde 2 kayibim var malesef biz risk grubuna giriyoruz birak ev gocsun ama is guc yapma dinlenebldgn kadar dinlen cnm sen bende oyle yapiyorumBugün uzandim butun gün haftalik dinlenmemi yaptım herhalde ama tedirginligim var
Ne bileyim kayiplar olunca biraz pimpirikli oldum sanırım. Bugun ayaklarimi uzatip dinlendim butun gün azicik is cokca dinlenme yeni hayat felsefem bu sanirjm :)
Sende bendensin kader arkadasim bende yarin doktora gidicem inşallah keseyi gormeye bende keseyi gordukteb snra basliycam igneyeBenim kanda pihtilasma çıkmıştı o yuzden her gun igne yapmam gerekiyor. Keseyi gorene kadar kan sulandırıcı ilac alıyorum kese görününce (insallah yarın) igne yapmaya baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?