2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen ara ara bel agrisi gogus hassasiyeti oluyor. Adet agrisina benziyor ama onun gibi surekli degil.. Iyi bari insan rahatliyor ayni seyleri yasayan birilerini duydukca..

Birde hcg kacinci hafta kac cikmisti sizin acaba?

Bende geldim insallahhh cok mutluyum kizlar. Sat 10 ekim. Daha cok yeniyim 4. Hafta da kese gorunur mu acaba? Saglik ocaginda kan testiyle ogrendim. Henuz kadin doguma gitmedim. Kese gorunsun diye beklemedeyim.
Hadi hayırlısı olsun ins. 4. Haftanın sonu 5. Haftanın bası gibi görünüyor. BHcg 1500u gecince alttan 3500 u gecince karından görülebiliyor.

Hadi hayırlısı olsun ins. 4. Haftanın sonu 5. Haftanın bası gibi görünüyor. BHcg 1500u gecince alttan 3500 u gecince karından görülebiliyor.
Daha benim cok yolum var o zaman. Biraz daha bekleyim. Aile hekimi zaten folik asit vs verdi. Ben de korkuyordum bu agrilar normal mi hemen gitsem mi diye

Iyi bari bende korkuyordum. Sanki cekiyor gibi bir his var sag tarafimda sizde de mi boyle birsey var?
Benimde kasıklarımda a
Bu arada sağlık ocağına gebeliğini bildiren var mı aranızda gebelik takibi yapıyolarmiş aşı felan oluyormuşuz
Bende pazartesi gidicem bakalım neler yapılıyormuş
Yazarım burdan
Ewt bebek kesinleşince sağlık ocağına gidiyosun her ay düzenli.seni takibe alıyorlar kilonu kan sayımını aşılarını.vitamin veriyorlar ücretsiz decavit ismi.

Benimde kasıklarımda a

Ewt bebek kesinleşince sağlık ocağına gidiyosun her ay düzenli.seni takibe alıyorlar kilonu kan sayımını aşılarını.vitamin veriyorlar ücretsiz decavit ismi.
Sağol canım teşekkurler cevabın için

Benim daha bat a 6 gun vardi 25 cikti. Idrar testinde de cift cizgiyi gordum. Inanamadim baska markayla bidaha yaptim hatta. erken gosterdi bebegim kendini bana. Ptsi bir daha kan vercem bakalim. Bata 1 gun kala olmus olcak..
Seninde şimdi hızla artar canım
İstersen battan 1.2 sonra bidaha kan ver bekliyebilirsen canım
Sonuç tam göstersin kendini bidaha vermene gerek kalmasın

Seninde şimdi hızla artar canım
İstersen battan 1.2 sonra bidaha kan ver bekliyebilirsen canım
Sonuç tam göstersin kendini bidaha vermene gerek kalmasın
Beklemek ne zormus yahu bu surecleri. 2gun 3gun gecmezmiymis... Simdi ciksa keseyi bekle. Kese ciksa kalp atisi.. Ha tabi ki cok sukur tqtli heyecanlar bunlar ama zormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…