• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Cok yoğun olmadıkça normalmis cnm dusmeden dr soylemjsti dusunce kan geldi leke leke 1 haffa sürdü icindeki parca dusunce bitti

Benim kız da sanki ara sıra iç çeker gibi ya da küçük Aslan yavrusu gibi sesler çıkarıyor mırın kırından kastınız böyle sesler mi cnm
Benimki de mıkır mıkır geceleri. Gözü kapalı. Ben uyuyamıyorum o öyle yapınca.
İç çeker gibi,boğulur gibi uyanıkta benimle ilgilenin der gibi 🤷🏻‍♀️Bakıyorum gözleri kapalı

Kızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Canim benim de dun degil ondan.onceki gun.gobegi dustu. Dun.icinde kan vardi.Dun kontrolu vardi doktor iyice icini temizledi. Bu kan ilk dusmede olur dedi. Banyo yaptir.kulak copunu islat icini bir.guzel temizle bakalim bir daha kanarsa bir seyler yapariz.icini temizlemezsen o kalinti gitmezse bu bizi yaniltir dedi. Temizledim bugun kontrol ediyorm ara ara

Bende anneme geçer herhalde dimi bi iki aylık olunca falan daha rahat olur dimiii diyorum bir umutla annem kaslarını kaldırıyor cıkss olmaz:)) tüm ümitler foraa

Hiç bitmiyor canım.Her ay yeni bişeyler çıkıyor.Ama işin iyi yani ay geçtikçe tecrüben artıyor bebenin dilini anlamaya başlıyorsun.Ve büyüdükçe en keyifli zamanları başlıyor.Bebek sağlıklı olduğu sürece de insan herşeye severek katlanıyor.Ikinci bebekte daha güzel oluyor herşey tecrübe müthiş birşey.Sogukkanlilikla hallediyorsun herşeyi.Keyfini daha iyi çıkarıyorsun.Allah evlatlarımıza her daim sağlık versin.Dünyanin en güzel duygusu anne olmak 👶💕💕

Hiç bitmiyor canım.Her ay yeni bişeyler çıkıyor.Ama işin iyi yani ay geçtikçe tecrüben artıyor bebenin dilini anlamaya başlıyorsun.Ve büyüdükçe en keyifli zamanları başlıyor.Bebek sağlıklı olduğu sürece de insan herşeye severek katlanıyor.Ikinci bebekte daha güzel oluyor herşey tecrübe müthiş birşey.Sogukkanlilikla hallediyorsun herşeyi.Keyfini daha iyi çıkarıyorsun.Allah evlatlarımıza her daim sağlık versin.Dünyanin en güzel duygusu anne olmak 👶💕💕
Aynen canım sağlıklı olsunlar da bize yeter

Banyo yaptırmak gazlı bebeğe de iyi geliyor.Banyo sonrasi garanti en az 3 saat uyku 😍

Ben :/

İki gün sabredersen sağmadan biraz çekiliyo
Bebeğe kadar geliyo ama hala o akma var
Tam olarak terbiye olması iki ayı buluyor
Kızımda da böyleydik
Biberon değilde küçük bi el havlusu koy canım biberonu tutmaya çalışırken bebeğe konsantre olunmuyo yoksa
Ben süt yapan şeyler yemeye korkuyorum vallahi
Hiperlaktasyon bu yaşadığımız şeyin adı bikaç teknik var emzirirkende ama başarabilirsen
Ben yapamıyorum yatarak emzirme falan
Canim ben bir emzirmeyle ilgili youtubedan video izledim 4 uncu kez o sekilde emziriyorum tikanmiyor kizim cok.sükür .. bebegin agzina siz vermeyin diyor memeyi bebegi memenin üstüne yapistiriyorsun yani meme asagida kaliyor biz de işe yaradı umarim böyle gider

Back