• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Ayy Canim asla pes etme benim ilk bir kac gun solu hep emmek.istedi ben asiri uzerinde durdum sag gogsumu de zorlaya zorlaya alistirdim. Bebeklerde varmis oyle bir sey bir gogsu daha cok seviyorlarmis. Eme eme sag gogsumde cikinca simdi.ikisini de seviyor.

Kızıma Bişeyler oldu gaz sancısı mı başka bişey mi çözemiyorum gerçekten geceden beri toplasak 1 saat uyumadım çok yorgunum çocuğum huysuz ağlıyo sıyırıcam az kaldı
Seval kankim benim kız da öyle yaa. Araları da 1 gün. Bence büyüme atağı geçiriyor bizimkiler. Melek gibi kızım gitti 😓 Allahtan haftasonu benim koca evde. Yoksa çıldırırdım kesin

[/QUOTE]
Evhamlı anne seni :)
Annelik biraz da manyaklık

Mama verince oluyor canım benim de dikkatimi çekti
Sadece anne sütü aldığında olmuyor
Canim sen topuk kanini verirken kacinci.gun verdin. Bir de anne.sutunu tam olarak almis miydi. Hemsire bana anne sutunu aldigindan tam olarak eminsen 3. gunu getir.emin degilsen 5. gun.getir.demisti acaba anne sutunu mu tam almamisti.bebegin. Bir sikinti yoktur Allah in izniyle icini ferah tut iyi dusun iyi olsum
canım bebeğim sarılıktı ve anne sütü yeterli değildi 5. Gün şuan tek tesellim yüksek çıkmasında bunların etkili olduğu ama bende babasıda perişanız ihtimali bile bitirdi rabbimin gücüne gitmesin ama ne zormuş evlat ne başkaymış rabbim herkese içindede bize yardım etsin tertemiz sonuçlar alalım diye dua ediyoruz

canım bebeğim sarılıktı ve anne sütü yeterli değildi 5. Gün şuan tek tesellim yüksek çıkmasında bunların etkili olduğu ama bende babasıda perişanız ihtimali bile bitirdi rabbimin gücüne gitmesin ama ne zormuş evlat ne başkaymış rabbim herkese içindede bize yardım etsin tertemiz sonuçlar alalım diye dua ediyoruz
[/QUOTE]
Bence kesinlikle anne sutuyle alakali cunku ben henuz dogum.yapmadan hemsirem ozellikle soyledi anne sutunu yeterli.alsin gelsin. Sonuc ne kadar zamanda cikiyor. Sizi saglik ocagi kac gun sonra aradi canim.

Çok üzülüyorum yavrum aç kalıyor diye mama da verdirmiyor ebeler emzir sütun gelsin diyorlar. Hastaneden çıksam bende daha rahat olucam inşallah. Durmadan ağladı hep gece boyunca yorgunluktan uykusuzluktan bayilicam .
Ben ikinci çocuğumda tam da aynısını yaşadım. Ilk üç gün saat başı kalk emzir anca damla damla gelen göğüsten.. Uykusuzluktan deliriyordum ama ben de sabrettim vermedim mama (bir ara eşim gece ezcaneye mama almaya gideyim mi dedi düşündük ama vazgeçtik), 4. günden sonra tam gelmeye başladı ve ondan sonra da baya arttı yani sağıp sağıp attım dolaba.
Bebeğim aç kalıyor diye korkma onların midesi daha bir kiraz kadar kimi bebeğin belki daha da küçük, damla damla da olsa yetiyordur, sıkça emzir sen moralini bozma.

Bence kesinlikle anne sutuyle alakali cunku ben henuz dogum.yapmadan hemsirem ozellikle soyledi anne sutunu yeterli.alsin gelsin. Sonuc ne kadar zamanda cikiyor. Sizi saglik ocagi kac gun sonra aradi canim.
[/QUOTE]
18 gün aradılar canım 3. Daha erken çıkacakmış hafta içi hergün arayıp soracağım ama geçmiyor zaman

Kızlar 4 gündür hiç kanamam olmuyor bugün 17. Günümüz, sizde durumlar nasıl? Ameliyat esnsında rahim kasıcı bir ilaç yaptılar kan kaybını da önleyen acaba ondan mo rahim çabuk toparlandı. 3 4 gündür de kilom aynı 14 kilo verdim 6 kilo kaldı. Korseye başladım bu arada kızlar. Az sonra eşim büyük kızım ve ben çocuk festivaline gideceğiz. Kızıma da iyi gelecek. Bu arada petiböre başladım ben de :super: :super: dereotu da tavsiye ederim.

Canım benimde 7.gunden 12.gune kadar kanama kesildi.12.gunden 16.gune kadar hergün yoğun kanama oldu.Bugun sabahtan beri de kesildi.Kesilmis gibi olup devam edecek sanırım.Seninde devam eder sanırım

Gelde bunu benim kaynanama anlat .kızı doğum yaptı bu gitti yanına bebek görmeye gittik bebeğe bu sıcakta uzun kollu body üstüne bi tane uzun kol üst onun üstüne de kışlık el örgüsü hırka ve battaniye altta külotlu çorap ayaklı pijama ve çorap giydirmistu yazarken yoruldum yeminle:)
Onun ebesi giydirin böyle diyormuş. Onun dediğini bana uyguluyor oda :KK43:

E yani yok artık karda kışta mi kalmışlar.O ne öyle el örgüsü falan çocuğa havale mi geçirtecekler Allah korusun

Park yatak var salonda. Doğduğundan beri gündüzleri yanımızda uyuyor. Işık ses etkilemiyor. Top patlasa uyanmıyor. Gece yanimizda beşiği var orada uyuyor.
Ses cok etkiliyor yada bana oyle geliyor bilmiyorum gece karanlıkta yanımızda uyuyor cok derin uyuyor :) zamanla oturur düzeni umarım

Seval kankim benim kız da öyle yaa. Araları da 1 gün. Bence büyüme atağı geçiriyor bizimkiler. Melek gibi kızım gitti 😓 Allahtan haftasonu benim koca evde. Yoksa çıldırırdım kesin
Aynı durumdayız kuzum kocalıkla paslaşıyorum ama o ağlarken uyuyamıyorum 😔😔
Ay inşallah çabuk geçip gitsin oda bizde mahfolduk ya 🤦🏼‍♀️

Kızlar bebeğiniz gündüz uyurken salonda mı yatıyor? Gündüz uykuları cok hafif sese cok duyarlı gece ben uyandırıyorum
babynest içinde salonda
ben yanımdan ayırmaya korkuyorum
o içerde ben salonda duramam yani kusar musar bide
doğduğundan beri böyle tv sürekli açık elektrik süpürgesi falan hiç uyanmaz 🤣

Canım ara ara kesilip devam etti ve 25. Gün kanama kesildi benimde zaten o kadar sürmüş benim ilkinde 40 güne kadar sürmüştü. Sanırım 2. Doğum daha kolay toparlanıp olabiliriz. Korsede iyi olur canım ama benim halen 4 aylık duruyor karnım
Kiloda 8 almıştım 8ini de verdim kaldım öyle ahh bi 3 4 de gitse ne güzel olurdu.

Normal doğumda doktorlar korse için ne diyo? Kaç gün mesela? Beklemek gerekiyo muymuş?

Belirtileri ne hayatım kolik olduğunu nasıl anlayacağım?
Aslında gaz sancısı. Sen gazı yok diyorsun. Değildir o zaman. Canım genelde belirli saatlerde ağlama durumu oluyor. Emip sakinleyemiyor. Memeye hırsla davranıyor. Daha kötü oluyor. Sabırla oyalıyorsun. Geçiyor neticede.

Canlarım alıntı yapamadım geceden beri gözümü kırpamadım boğulcak gibi olması beni çok korkuttu iki avuç içim kadar kustu Bi anda çocuk çünkü
Bi daha olmadı çok şükür ateş yok kaka yine sıvı ama hep öyleydi çok huysuz kendisi de korktu sanırım
Olursa doktora uçucam hemen
Sağolun hepiniz ❤🙏
Meylen benimkiler ne zaman ishal olsa bana bulaşır. Belki seninki ilk kusmayla atlattı bile. Merak etme inş.

kızlar annemler bebeği kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydirmekte ısrarlı. İstanbulda yaşıyoruz tabiri caizse evde oturduğum yerde terliyorum bebeğin bacakları soğuk diye giydirip duruyorlar bezdim gerçekten. siz nasıl giydiriyorsunuz? ben mi abartıyorum anlamadım
Balıkesir'deyiz. Kolsuz çıt-çıtlı badi üstüne uzun kol patikli alt. Emerken bile terlemiyor. Senin ev sıcaksa o ayrı.

Back