• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben cok agır yasadım doktor düşük dozda antibiyotik verdiği için .yaramın üzerine alttan üstten bastırdı ve iltihabın akmasını sagladı acı veriyo biraz.günde 3kez batikonladım dus almadım orayı batıkon sonrası kurutma makınesi işe kuruttum 20günde kurtuldum .senın daha kısa olur ıns . Antibiyotiğin dozuna baglı
Antibiyotik olarak ne vermişti sana

Banyo yaptırmak gazlı bebeğe de iyi geliyor.Banyo sonrasi garanti en az 3 saat uyku 😍
Bu şişlik benim canimi sıktı benle bir aezeryan olan arkadasimd ayokmuş böyle bisey ... şişlik kızarik ve sicaksa enfeksiyondur dedi kizarik ve sicak degil... pazartesi doktora gidicem ...dikislerimde birsey yok bahsettigim yer dikisle gobek deligimin arasindaki bolgede şislik var .. :(((

Ozgurkus Ozgurkus selam canim enfeksiyon olmus galiba sezeryan dikisinde cok gecmis olsun ben de akinti kizairklik sicaklkk yok dikismde ama dikisle alakasiz üst tarafda bir sislik var anlamadim senin de boyle miydi ilk boyle mi basladi ...

Ya bende kalkmıyorum beşikten yüzünü görüyorum zaten,ama 5 saat o sesleri cikardi ve ben doğru düzgün uyuyamadım hiç 🤦🏻‍♀️ Çöpe aticam ben bu çocuğu
Sana bi sarılcak bi gün, aklını kaybediceksin 😍 Uykusuz gecelere reset olacak.. 🥰♥️

Bence gerek yok ya hemen daha kontrol bile etmemis hemen vitamin demis. Once bir.temizlese icini hatta icinde parca kalmisti bizimkinin onu aldi temizledi

İlk oğlumda da kalmıştı o parça, ama burda önemsemiyolar.. Tr de yakarlardı ya da düşürürlerdi bi şekilde ama burda normal diyolar ve zararsız olan şeyi ellemiyolar..
Halen siyah bişi duruyo oralarda 😂

Nekadar da bizi anlatıyor:)

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190727-220357.png
    Ekran görüntüleri_20190727-220357.png
    266,7 KB · Görüntüleme: 53
Canım ara ara kesilip devam etti ve 25. Gün kanama kesildi benimde zaten o kadar sürmüş benim ilkinde 40 güne kadar sürmüştü. Sanırım 2. Doğum daha kolay toparlanıp olabiliriz. Korsede iyi olur canım ama benim halen 4 aylık duruyor karnım
Kiloda 8 almıştım 8ini de verdim kaldım öyle ahh bi 3 4 de gitse ne güzel olurdu.
Olabilir belki de 2. Doğum diye böyle, maşallah 8 kilo alman da hemen vermen de harika. Benim de 4 aylık gibi karnım ya :deli: :deli: korse iyi geldi ama ya
Canım benimde 7.gunden 12.gune kadar kanama kesildi.12.gunden 16.gune kadar hergün yoğun kanama oldu.Bugun sabahtan beri de kesildi.Kesilmis gibi olup devam edecek sanırım.Seninde devam eder sanırım
Bakalım canım, ama hiç leke bile yok o yüzden şaşırdım. Nasıl gidiyor?

Olabilir belki de 2. Doğum diye böyle, maşallah 8 kilo alman da hemen vermen de harika. Benim de 4 aylık gibi karnım ya :deli: :deli: korse iyi geldi ama ya

Bakalım canım, ama hiç leke bile yok o yüzden şaşırdım. Nasıl gidiyor?

Aynen hiç leke bile yoktu korkmuştum hatta bu kadar erken mi bitecek diye.Bugun de oldu kanama.5 gündür çok yoğun.Rahim toparlanmış olsun içi temizlenmiş olsun da kanamanın uzunluğu kısalığı önemli değil sanırım.

Back