Ay inşallah canım valla ishal anne bebeğe bulaştırmazmış emzirebilirmiş falan ama dün taze fasulye yedim o gaz yapıyo mu acaba o mu yaptı çocuğu böyle diye düşünüyorumMeylen benimkiler ne zaman ishal olsa bana bulaşır. Belki seninki ilk kusmayla atlattı bile. Merak etme inş.
El ve ayak soğuk diyorlar ya. Aslında bebek vücut ısısını öyle dengeliyor. Yani üşüdüğü el ve ayaktan anlaşılmaz. Ne yazık ki büyükler bilmiyor.Bana da eli soğuk üşüyor bacağı soğuk üşüyor diyip durdular hiç takmadım , bakın bakalım göğsü soğuksa üşüyordur yoksa üşümüyordur örtmeyin dedim hep nitekim baktılar sıcak örter dilerbana fark ettirmeden örttülerse de açtım çaktırmadan Artık şükür karışmıyor kimse
Hadi senin de gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..Kızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğiniziankebut sana da bol şans ve dua.
Ankebut canım sen finali yapacaksın anlaşılan. Sağlıkla gelsin de. Önemli olan o..Hay maşallah ne güzel bir şiir gibi doğum hikayesi daha dinledik
Doy bebişine güzelce hemencecik iyileş
Çok teşekkür ederim Darısı bana artık zira buralarda doğurmayan kalmadı sanırım benden başka
Ay negüzel doğurmuşsun beklediğine değdi hadii gözün aydın canımKızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğiniziankebut sana da bol şans ve dua.
Çok mu? Çok hafif kırmızı ve sarı leke badisinde oldu bizim de. İyice kurumadığı için sanırım.Kızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Benim başıma geldi canım çocuk dr u kokladı kötü kokmuyor enfeksiyon yok ama 1/2 kere tekrarlarsa kan tahlili ver dedi şükür bir daha tekrarlamadıKızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Az aslında. Hatta kızımda da olmustu onunkini Gümüş kalemle yakmıslardı. Yakma dediysem böyle büyük kalem gibi bir şey ucunda kibritin ucundaki gibi gümüş var onu degdırıyorlar göbeğe o kadar. Simdi niye k vit. dedi anlamadımÇok mu? Çok hafif kırmızı ve sarı leke badisinde oldu bizim de. İyice kurumadığı için sanırım.
Bizimki niye hemen k vit yapalım dedi ki kafam karıstı bak sımdıBenim başıma geldi canım çocuk dr u kokladı kötü kokmuyor enfeksiyon yok ama 1/2 kere tekrarlarsa kan tahlili ver dedi şükür bir daha tekrarlamadı
Demekki olucak şeyler bunlar benimkide öle işde bi dün gece rahat ettikValla canım yırtıla yırtıla ağlıyo kucakta bile sakinlrşmiyo alttan üstten gazı çıktı kakada yaptı ama yine aynı
Biz de balikesirin ilçesinde oturuyoruz. Siz merkezde mısınız? Sağlıkla büyütün bebişinizi insBalıkesir'deyiz. Kolsuz çıt-çıtlı badi üstüne uzun kol patikli alt. Emerken bile terlemiyor. Senin ev sıcaksa o ayrı.
Kızlar ya benim oğlum geceleri uyurken hep sesler çıkarıyor mirin kirin ediyor,bakiyorum gözleri kapali,ama içim rahat etmiyor o sesleri çıkardıkça uyumuyorum
Ya bende kalkmıyorum beşikten yüzünü görüyorum zaten,ama 5 saat o sesleri cikardi ve ben doğru düzgün uyuyamadım hiçOy yerim o mırın kırınları
Alper de öyle canım ben uyusa da uyansa da mırıldansa da ciyak viyak ağlayana kadar almıyorum pek. Bazen abisi uyanmasın die az isyan edince alıyorum ama uyuyosam duyuyom ama kalkmıyom yani..
Bir de benHay maşallah ne güzel bir şiir gibi doğum hikayesi daha dinledik
Doy bebişine güzelce hemencecik iyileş
Çok teşekkür ederim Darısı bana artık zira buralarda doğurmayan kalmadı sanırım benden başka
Ben suan dusununce en zor 3 yaş olduguna karar verdim 40 falan hayal zaten ne ataklari bitiyor ne sendromlariAnom ne 40mış ya ağzımıza sıçtı çıksada rahatlasak ya
Kardeşimin kızına yapmışlardıKızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Hep oyleler canim o sesli uyumalar baya uzun bi donem sürüyorKızlar ya benim oğlum geceleri uyurken hep sesler çıkarıyor mirin kirin ediyor,bakiyorum gözleri kapali,ama içim rahat etmiyor o sesleri çıkardıkça uyumuyorum
Sat a göre 40+0 aslında bugün. Ama o erken döllenme fln deyip 6 gün öne çekmişti. O hesaba göre 40+6 oluyorBir de benSenin kırkı kaç geçti canım ne diyor doktor suyuyla ilgili falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?