2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Meylen benimkiler ne zaman ishal olsa bana bulaşır. Belki seninki ilk kusmayla atlattı bile. Merak etme inş.
Ay inşallah canım valla ishal anne bebeğe bulaştırmazmış emzirebilirmiş falan ama dün taze fasulye yedim o gaz yapıyo mu acaba o mu yaptı çocuğu böyle diye düşünüyorum

Kızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu

El ve ayak soğuk diyorlar ya. Aslında bebek vücut ısısını öyle dengeliyor. Yani üşüdüğü el ve ayaktan anlaşılmaz. Ne yazık ki büyükler bilmiyor.

Hadi senin de gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..

Ankebut canım sen finali yapacaksın anlaşılan. Sağlıkla gelsin de. Önemli olan o..

Ay negüzel doğurmuşsun beklediğine değdi hadii gözün aydın canım

Kızlar dun oglumun göbeği düştü bugun kanamıs doktoruna yazdım k vitamini yapalım yarın dedi. Ama zaten dogunca hemen yapılıyor bu vitamin basına gelen oldu mu
Benim başıma geldi canım çocuk dr u kokladı kötü kokmuyor enfeksiyon yok ama 1/2 kere tekrarlarsa kan tahlili ver dedi şükür bir daha tekrarlamadı

Çok mu? Çok hafif kırmızı ve sarı leke badisinde oldu bizim de. İyice kurumadığı için sanırım.
Az aslında. Hatta kızımda da olmustu onunkini Gümüş kalemle yakmıslardı. Yakma dediysem böyle büyük kalem gibi bir şey ucunda kibritin ucundaki gibi gümüş var onu degdırıyorlar göbeğe o kadar. Simdi niye k vit. dedi anlamadım

Kızlar ya benim oğlum geceleri uyurken hep sesler çıkarıyor mirin kirin ediyor,bakiyorum gözleri kapali,ama içim rahat etmiyor o sesleri çıkardıkça uyumuyorum

Oy yerim o mırın kırınları
Alper de öyle canım ben uyusa da uyansa da mırıldansa da ciyak viyak ağlayana kadar almıyorum pek. Bazen abisi uyanmasın die az isyan edince alıyorum ama uyuyosam duyuyom ama kalkmıyom yani..

Ya bende kalkmıyorum beşikten yüzünü görüyorum zaten,ama 5 saat o sesleri cikardi ve ben doğru düzgün uyuyamadım hiç Çöpe aticam ben bu çocuğu

Bir de ben Senin kırkı kaç geçti canım ne diyor doktor suyuyla ilgili falan?

Kardeşimin kızına yapmışlardı
Göbek akıntı yaptı düşmedi falan diye

Bizimde 20. Gün ve göbek düşmedi
Dr a sordum bazen 6 hafta bile düşmeyebilir normal endişelenme demişti bi sprey verdi iki üç gündür sıkıyoruz
Düşücek gibi ama şimdide lekenlenme başladı badiye deliricem resmen yakma falan dediler
Badisine bişeyler gelmiş sabah sallanıyo gibi de inş düşer bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…