• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben böyle giydirsem heralde beni topa tutarlar kaynanam hastaneye geldiğinde çocuğu sarıp sarıp duruyor uzun kollu giydirmeme rağmen çekeceğim var ondan yok neymiş eli soğuksa çocuk üşüyormuş hava 38 derece burda .

El ayak burun kulak soğuk olabilir, buz gibi hatta.. Ama burda sadece boynuna, göğsüne ve sırtına bakarız biz.
Eldiven çorap giydirmiyoruz mesela..
Zıbın üstüne tulum. Sıcaklık 17 derece..

laiyka laiyka balım nasılsın? Kuzucugun nasıl? Uzayan sarılık demiştin yanılmıyorsam dün bize de öyle deyip bir takım testler yaptılar ama sonuçlar 1agustosta çıkacak, ne oluyor yani uzayınca? Mama mı baslaniyo? Fototerapi mı alıyor? Yoksa sadece takip mı ediliyor? Naptınız siz?

Sağol canım geçen hafta çarşamba bizim kuzular da doğum kilolarını geçmişti. Ama hala tabi çok küçükler. Çarşamba tekrar kontrol var. Bakalım kilo alımı ne durumda, sanki hiç büyümüyorlar gibime geliyor. Hep bir korkuyla gidiyorum doktora
Hiç korkma kuzum doktor günde 20 30 gram almaları normal dedi bir bakcaz zaman geçmiş ele avuc gelir olmuşlar ☺️

Kızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğinizi😘 ankebut sana da bol şans ve dua. 🙋‍♀️

Allah analı babalı büyütsün.Gozunaydin canim

Kızlar bebekleriniz hapşırıyor mu?
Bizimki çok hapşırıyor. Doktor normalde dedi ama anlayamadım yani her bezini değiştirdiğimde , her kucagima aldigimda hapsiriyo
Benimkide hapsiriyor canım altını açtığımda üşüyorlar herhalde 😊

Kızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğinizi😘 ankebut sana da bol şans ve dua. 🙋‍♀️
kız ne güzel doğurmuşsun öyle pırttanarak 🤣
gözün aydın
sağlıkla büyüsün yavrun

Hay maşallah ne güzel bir şiir gibi doğum hikayesi daha dinledik :KK200:
Doy bebişine güzelce hemencecik iyileş :dua:
Çok teşekkür ederim Darısı bana artık zira buralarda doğurmayan kalmadı sanırım benden başka :işsiz::KK53:

Kuzum daha çok yeni seninki de ondan. Hiç sıkıntı yapma ilk üç gün benden sadece sarı birer damla geldi. Evime geçince gelmeye başladı. Stres yapar uzulursen kötü etkilenir sütün de. Tadını çıkar mama ver bişey olmaz. Biz ilk haftalar hep enjektorle mama verdik. 15 20 gün doğru dürüst yetmedi sütüm. Daha yeni yeni çoğalıyor bak.
Çok üzülüyorum yavrum aç kalıyor diye mama da verdirmiyor ebeler emzir sütun gelsin diyorlar. Hastaneden çıksam bende daha rahat olucam inşallah. Durmadan ağladı hep gece boyunca yorgunluktan uykusuzluktan bayilicam .

ona neymiş
annesisin sen
çocuğun üşüsün hasta olsun ister misin
içinden nasıl geliyosa öyle davran
bana biri bişey dediğinde sen kendi çocuğuna öyle yaparsın ben böyle yapıyorum diyorum sesi kesiliyo 🤣
kaynanamda karışmaz zaten
Ne güzel söyleyebiliyorsun ben yapamıyorum .
Benimki çok karışıyor herşeyine.

Kızlar 4 gündür hiç kanamam olmuyor bugün 17. Günümüz, sizde durumlar nasıl? Ameliyat esnsında rahim kasıcı bir ilaç yaptılar kan kaybını da önleyen acaba ondan mo rahim çabuk toparlandı. 3 4 gündür de kilom aynı 14 kilo verdim 6 kilo kaldı. Korseye başladım bu arada kızlar. Az sonra eşim büyük kızım ve ben çocuk festivaline gideceğiz. Kızıma da iyi gelecek. Bu arada petiböre başladım ben de :super: :super: dereotu da tavsiye ederim.
Canım ara ara kesilip devam etti ve 25. Gün kanama kesildi benimde zaten o kadar sürmüş benim ilkinde 40 güne kadar sürmüştü. Sanırım 2. Doğum daha kolay toparlanıp olabiliriz. Korsede iyi olur canım ama benim halen 4 aylık duruyor karnım
Kiloda 8 almıştım 8ini de verdim kaldım öyle ahh bi 3 4 de gitse ne güzel olurdu.

Kız ne ara doğurdun sen iki göz arası maşallah rabbim herkese böyle doğum nasip etsin inşallah. Hadigözün aydın sağlıkla büyüt inşallah.

El ayak burun kulak soğuk olabilir, buz gibi hatta.. Ama burda sadece boynuna, göğsüne ve sırtına bakarız biz.
Eldiven çorap giydirmiyoruz mesela..
Zıbın üstüne tulum. Sıcaklık 17 derece..
Gelde bunu benim kaynanama anlat .kızı doğum yaptı bu gitti yanına bebek görmeye gittik bebeğe bu sıcakta uzun kollu body üstüne bi tane uzun kol üst onun üstüne de kışlık el örgüsü hırka ve battaniye altta külotlu çorap ayaklı pijama ve çorap giydirmistu yazarken yoruldum yeminle:)
Onun ebesi giydirin böyle diyormuş. Onun dediğini bana uyguluyor oda :(

Ahhaha temsili kocamla ben:KK53:

Eklentiler

• E6D9D292-5EAD-484F-814E-EF7C56558C6A.jpeg
    E6D9D292-5EAD-484F-814E-EF7C56558C6A.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 63
@comp
Eyvah eyvah niye oyle olduki
Ayyy sorma kendi istedi kardesi olsun diye dün bir hafta oldu 2 gündür normale döndü ... sevgiyi paylasmak istemedi trip atti vs kardesimi neden bana tasitmiyorsunuz dedi ... poposuna pisik kremi sürdürdü 😂 belki de biz sureci iyi yönetemedik onu da anlamaya calisiyorum cok uzüldüm boyle olunca gizli gizli agladim ama cok sükür iki gündür cok iyi...

Gelde bunu benim kaynanama anlat .kızı doğum yaptı bu gitti yanına bebek görmeye gittik bebeğe bu sıcakta uzun kollu body üstüne bi tane uzun kol üst onun üstüne de kışlık el örgüsü hırka ve battaniye altta külotlu çorap ayaklı pijama ve çorap giydirmistu yazarken yoruldum yeminle:)
Onun ebesi giydirin böyle diyormuş. Onun dediğini bana uyguluyor oda :KK43:
Ayyyy bana daral.geldi giydiklerini soyleyince

Kızlar bebeğiniz gündüz uyurken salonda mı yatıyor? Gündüz uykuları cok hafif sese cok duyarlı gece ben uyandırıyorum

Canım Tsh değilde diğer değeri takıyorum bende inşsllah temiz haberini paylaşırım burada
Canim sen topuk kanini verirken kacinci.gun verdin. Bir de anne.sutunu tam olarak almis miydi. Hemsire bana anne sutunu aldigindan tam olarak eminsen 3. gunu getir.emin degilsen 5. gun.getir.demisti acaba anne sutunu mu tam almamisti.bebegin. Bir sikinti yoktur Allah in izniyle icini ferah tut iyi dusun iyi olsum

Kızlar bebeğiniz gündüz uyurken salonda mı yatıyor? Gündüz uykuları cok hafif sese cok duyarlı gece ben uyandırıyorum
Park yatak var salonda. Doğduğundan beri gündüzleri yanımızda uyuyor. Işık ses etkilemiyor. Top patlasa uyanmıyor. Gece yanimizda beşiği var orada uyuyor.

Back