- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
odyolojiden randevu alıp gitmiştik biz canımHastaneden geldik kızlar 2 haftalık olduk doğum kilomuzu 150 gram gecmişiz sarılık ta düşmüş yine bol bol emzirmeye ve günde 3 öğün mamaya devam edicez bir dahaki kontrol işitme testi için. İşitme testi kbb bölümünde mi yapılıyor kızlar cocuk hastalıklarına ayrı randevu mu almam gerekiyor?
Bizdr yaptrcaktik hastanede fakat sarilik diyr yaptiramadik nöroloji bolumunde ama hemen cocum bolumunun yanidna cocuk noroloji isitme testi felan yaziyodu canm
Teşekkürler kızlarodyolojiden randevu alıp gitmiştik biz canım
Büyüme atakları 2 3 ve 6. Hafta oluyormuş. Denk mi geldi atak zamanımı bilmiyorum. Inşallah geçicidirCanım zaman zaman huyu değişiyor bebelerin.Insallah geçici bir durumdur.
Benim bebeler hep gazlı ve ağlak olduğu için bişey diyemiyorum.15.gunden itibaren gaz problemi iyice arttı.
Biz bursadayız ben de öyle giydiriyorum. Zaten bizim giydiğimizden bir kat fazla giymesi lazım dün doktor da öyle söyledikızlar annemler bebeği kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydirmekte ısrarlı. İstanbulda yaşıyoruz tabiri caizse evde oturduğum yerde terliyorum bebeğin bacakları soğuk diye giydirip duruyorlar bezdim gerçekten. siz nasıl giydiriyorsunuz? ben mi abartıyorum anlamadım
Valla gün gün değiştiriyorum ben bazen uzun kollu bazen yarım kollu altına uzun giydiriyorum çünkü bacakları ayakları buz gibi oluyor bazen bakıyorum çok sıcak altınada giydirmiyorum benim ev sabah ve aksam serin oluyor aksamları altına askılı zıbın giydiriyorum falan sürekli oynuyoz yani duruma görekızlar annemler bebeği kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydirmekte ısrarlı. İstanbulda yaşıyoruz tabiri caizse evde oturduğum yerde terliyorum bebeğin bacakları soğuk diye giydirip duruyorlar bezdim gerçekten. siz nasıl giydiriyorsunuz? ben mi abartıyorum anlamadım
Evet cok agrım vardı ilk belirti kızarıklıktı sonra şişlik sonra iltihap aktı .akmadıgı sürece agrı yapıyorduGünaydın canım senin enfeksiyon belirtisi neydi. Benim acayip bir sızı var kesi yerinde sag bas tarafında sen de sızı olmus muyduOzgurkus
Eyvah eyvah niye oyle oldukiBenim oglum kendi istedi kardeş ama zannedersin eve bir düsman
Ben böyle giydirsem heralde beni topa tutarlar kaynanam hastaneye geldiğinde çocuğu sarıp sarıp duruyor uzun kollu giydirmeme rağmen çekeceğim var ondan yok neymiş eli soğuksa çocuk üşüyormuş hava 38 derece burda .benimki hep böyle bide gece gündüz sürekli klima açık evde 25 derecede
doktorumuza sordum klima açık uzun kollu giydireyim mi diye sen klima açıkken kışlıklarını mı giyiyosun diye dalga geçti
ellerini ayaklarını soğuk hissedersem çorap geçiriyom onun dışında kollar bacaklar hep açık
Kuzum daha çok yeni seninki de ondan. Hiç sıkıntı yapma ilk üç gün benden sadece sarı birer damla geldi. Evime geçince gelmeye başladı. Stres yapar uzulursen kötü etkilenir sütün de. Tadını çıkar mama ver bişey olmaz. Biz ilk haftalar hep enjektorle mama verdik. 15 20 gün doğru dürüst yetmedi sütüm. Daha yeni yeni çoğalıyor bak.Ne güzel işte bizde de tam tersi süt yok göğüsler taş gibi olmuş bebeğim sabaha kadar ağladı ikimiz bi gram uyumadık o ağladı ben agladim sağıyorum iki üç damla tek geliyor. Bu yüzden daha hastanedeyiz .
Bana da eli soğuk üşüyor bacağı soğuk üşüyor diyip durdular hiç takmadım , bakın bakalım göğsü soğuksa üşüyordur yoksa üşümüyordur örtmeyin dedim hep nitekim baktılar sıcak örter dilerBen böyle giydirsem heralde beni topa tutarlar kaynanam hastaneye geldiğinde çocuğu sarıp sarıp duruyor uzun kollu giydirmeme rağmen çekeceğim var ondan yok neymiş eli soğuksa çocuk üşüyormuş hava 38 derece burda .
ona neymişBen böyle giydirsem heralde beni topa tutarlar kaynanam hastaneye geldiğinde çocuğu sarıp sarıp duruyor uzun kollu giydirmeme rağmen çekeceğim var ondan yok neymiş eli soğuksa çocuk üşüyormuş hava 38 derece burda .
Evet çokca hapşırıyorlarKızlar bebekleriniz hapşırıyor mu?
Bizimki çok hapşırıyor. Doktor normalde dedi ama anlayamadım yani her bezini değiştirdiğimde , her kucagima aldigimda hapsiriyo
Ben ankaradayım uzun kollu giydiriyorum zıbın üstüne. Ağustosta geçeriz kısa kolluya ama benim kuzular 36+6da doğdu hala çok küçükler.kızlar annemler bebeği kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydirmekte ısrarlı. İstanbulda yaşıyoruz tabiri caizse evde oturduğum yerde terliyorum bebeğin bacakları soğuk diye giydirip duruyorlar bezdim gerçekten. siz nasıl giydiriyorsunuz? ben mi abartıyorum anlamadım
Maşallah canım. Güzel büyümüş kuzu. Biz ikisi de 3 kiloyu geçince odyolojiye gideceğiz işitme testi için.Hastaneden geldik kızlar 2 haftalık olduk doğum kilomuzu 150 gram gecmişiz sarılık ta düşmüş yine bol bol emzirmeye ve günde 3 öğün mamaya devam edicez bir dahaki kontrol işitme testi için. İşitme testi kbb bölümünde mi yapılıyor kızlar cocuk hastalıklarına ayrı randevu mu almam gerekiyor?
Maşallahhhh ne güzel 0 dikiş çabucak doğmuş. Hayırlı olsun.Kızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğiniziankebut sana da bol şans ve dua.
Darısı senin kuzulara saryacım saglıkla büyüsünlerEvet çokca hapşırıyorlar
Ben ankaradayım uzun kollu giydiriyorum zıbın üstüne. Ağustosta geçeriz kısa kolluya ama benim kuzular 36+6da doğdu hala çok küçükler.
Maşallah canım. Güzel büyümüş kuzu. Biz ikisi de 3 kiloyu geçince odyolojiye gideceğiz işitme testi için.
Sağol canım geçen hafta çarşamba bizim kuzular da doğum kilolarını geçmişti. Ama hala tabi çok küçükler. Çarşamba tekrar kontrol var. Bakalım kilo alımı ne durumda, sanki hiç büyümüyorlar gibime geliyor. Hep bir korkuyla gidiyorum doktoraDarısı senin kuzulara saryacım saglıkla büyüsünler
Süper hic dikis olmamasi cok sanslisinKızlarr 11 sen doğurdum. Hastaneye geldiğimde 5 dakkada bir kasılma vardı doktor barnakladı 5 cm açılmıştı sonra 8 oldu ve pırttatanak doğdu bebiş. Sıfır dikiş. Bebişi verdiler kucağıma odamıza çıktık. Gayet iyiyiz. Ben kalkıyorum tulevete gidiyorum. Bebiş emiyo. Gelen giden dolu. Öpüyorum hepiciğiniziankebut sana da bol şans ve dua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?