2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım herseyim fazlası zarar Allah evlatlarımıza yetecek kadar süt versin

Anladım canım herseyim fazlası zarar Allah evlatlarımıza yetecek kadar süt versin
Amin canım amin. Sütüm yetmiyo mamayı bırakmak istiyorum bı de çok sanciyo diye yaptım. Havuç süt kanallarını genisletiyormus çünkü ama çok içtim heralde. 1 çay bardağı icecem bugün. Sadece geceleri bir kez mama vermeyi planlıyorum uykumu alayım diye ama artık gündüz vermek istemiyorum.

Gündüzleri vermene gerek kalmasın da çay bardağı iyi kuzum ben de deneyeyim havuç alayım da

Öyle yapacağım büyük ihtimalle bir sıkıntı olmadığı halde müdahale ettirmek istemiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı artık inşallah ebeler yeterince ilgilidir de bir stres de onlarla yaşamam

Geçmiş olsun valla umarım geçer hemen.sen bence iş yapmaya başla biran önce:)))

Datlum karadut şurubu var ya onu sulandır iç hemen geçer. Bi de karadutun kendi de çok iyi gelir biraz çiğneyip beklet yaranın üstünde tamam

Hiç kendinizi suçlama
11.5 yaşında kızım onun bile davranışları değişti
Elini kolunu nereye koyacağını bilemiyo
Sabah oğluna da iki laf ettirmiyosun dedi bana

Şu mama uyutuyor mu? Öyleyse bende gece verim bari olmucak böyle

Amin canım kesinlikle öyle.Bende sıkıntı yaşıyorum.Çok agri yapiyor.Bebek çok emince de ekstra gaz sıkıntısı ve fazla kilo alma durumu ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…