• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uyanık mi kalıyor sadece yoksa ağlıyor mu?Gaz problemi var mı?Gündüz uykusu nasıl?
Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor

gunaydin kizim emerken süt emmesine gerek kalmadan aktığı icin agzinda birikiyor ve zaman zaman tikaniyor ... internetten de arastirdim sütün gelis hiziyla bebegin büyüklüğü dogru orantılı degilmiş zaten tikaninca memedeb cekiyordum bacaklarim oturdugum yere dogru akiyor sütler .. süt sagmamistim akis hizi artmasin diye bu sefer goguslerim tam bosalmadigi icin mastit olucam diye korkuyorum ... benimle ayni durumu yasayan var mi bu sabah sagdim mecburen ...
Bir sorum daha var :)) sezeryan dikislerimin oldigu yer degilde üst kısmı şiş gibi geldi dikislerimde bir problem kizariklik sislik yok ama üst bolge biraz şis carsamba gunu doktora gitmistim gayet guzel 40 in cikincq tekrar gorucem dedi
Ben :/

İki gün sabredersen sağmadan biraz çekiliyo
Bebeğe kadar geliyo ama hala o akma var
Tam olarak terbiye olması iki ayı buluyor
Kızımda da böyleydik
Biberon değilde küçük bi el havlusu koy canım biberonu tutmaya çalışırken bebeğe konsantre olunmuyo yoksa
Ben süt yapan şeyler yemeye korkuyorum vallahi
Hiperlaktasyon bu yaşadığımız şeyin adı bikaç teknik var emzirirkende ama başarabilirsen
Ben yapamıyorum yatarak emzirme falan

Kızlar , Şimdi ben kanguru aldım , ama yenidogan aparatı gerekiyor ilk 4 Ay için, yenidogan aparatı mi alsam yoksa Sling mi alsam ne diyorsunuz ?

Gaz yok uyanık öyle bakınıyor sonra sıkılıyor tabi kucak istiyor ağlıyor uyumamak için direniyor resmen gündüz çok uyuyo uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum ama gece uykusuz olunca gündüz uyuyor

Geceyle gündüzü karıştırıyor senin tosuncuk.😁

Canım bugun götürdüm doktora.Doktor bir sorun yok iyi beslenmiş dedi. 3 saat uyanmazsa uyandır en az 10 dakika emsin. 10 dakika memeden uyursa tekrar uyandır 10 dakikaya tamamla kendisi ne zaman isterse de meme ver dedi.Dün biraz sagdım dolaba attım olmazsa gunde bir kez sagmayı dusunuyorum. Cunku su an mideleri küçük az emiyorlar ama ileride daha cok sute ihtiyacı oldugu sinyali gitmesi lazım beyne :)
Evhamlı anne seni :)
Annelik biraz da manyaklık

Kızlar bebeklerinizin kakasının içinde hafif uzayan cinsten kakalar var mı böyle yıvışık şekilde
Mama verince oluyor canım benim de dikkatimi çekti
Sadece anne sütü aldığında olmuyor

Ikinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyor🙄 Tabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet 😩
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak 🙄
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde🥴
Belki 3 yasla ilgili belkide kardesle ama benim sakin kizimda gitti baska biri geldi resmen.. Ama 2 aydir falan böyle dogum yapmadan once basladi bence 3 yas sendromu

Kızlar Ben bebek arabası eylül gibi alacaktım ama vazgeçtik şimdi alacağız

Travel olmayan, baston da olmayan bir araba almam lazim bana bi yardım edin ya off ne çok model ne çok marka var yuh

Kızlar Ben bebek arabası eylül gibi alacaktım ama vazgeçtik şimdi alacağız

Travel olmayan, baston da olmayan bir araba almam lazim bana bi yardım edin ya off ne çok model ne çok marka var yuh
Eğer benim gibi hafif katlanınca küçücük kalsın her yere sığsın istiyosan Kabin tipi diyorum 👍🏻👍🏻
Kraft cabin aldım ben

Kızlar tebrıge gelenlere neler ikram ediyorsunuz
Biraz abartıyorum gibime geldi ama sizden de bilgi almak istiyorum 😎🤣
Pötibör ver gitsin dermişim..:kk77: :KK53: :halay:
Gelene göre değişir canım. Ama kendini yorma derim. Ben diğerlerinde yormuşum kendimi. Gerek yok. Çay püskevit yeter. :KK48:
Gerçi geçen akşam gelenlere yarım ölçü üzümlü limonlu kek ve mısır unlu poğaça yaptım gitti.
Pek gelen giden yok. Millet biiçte🙄😆

Back