• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kara üzüm ve havuç suyuna bolca bal atıp iki büyük bardak içtim canım. Daha önce hiç böyle bişey olmamisti. Aglacaktim inan ki. Emzirdigim halde daha uykuya dalamadan yine sertleşti süt doldu. Hadi kalk bı daha sağ tam yatacam yine aynı. Geceden beri hiç mama vermedigim halde hala iki göğsüm de süt dolu hayret ediyorum. Çünkü bı kaç öğün mama olmadan doymuyordu normalde
Anladım canım herseyim fazlası zarar Allah evlatlarımıza yetecek kadar süt versin

Anladım canım herseyim fazlası zarar Allah evlatlarımıza yetecek kadar süt versin
Amin canım amin. Sütüm yetmiyo mamayı bırakmak istiyorum bı de çok sanciyo diye yaptım. Havuç süt kanallarını genisletiyormus çünkü ama çok içtim heralde. 1 çay bardağı icecem bugün. Sadece geceleri bir kez mama vermeyi planlıyorum uykumu alayım diye ama artık gündüz vermek istemiyorum.

Amin canım amin. Sütüm yetmiyo mamayı bırakmak istiyorum bı de çok sanciyo diye yaptım. Havuç süt kanallarını genisletiyormus çünkü ama çok içtim heralde. 1 çay bardağı icecem bugün. Sadece geceleri bir kez mama vermeyi planlıyorum uykumu alayım diye ama artık gündüz vermek istemiyorum.
Gündüzleri vermene gerek kalmasın da çay bardağı iyi kuzum ben de deneyeyim havuç alayım da

Eğer aslında sonuna kadar beklemeyi planladıysan bence bekle. Sebepsiz yere sunniye girme bazı annelerde sunni ile açılma olmuyor ya da zor oluyor yani bence gerekmedikçe doğalı beklemek daha iyi. Olsun başka doktor olsun önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi hayırlısı ile. Doğum hep nasip kısmet bir bakarsin kendi doktorun gitmeden bebek geliverir canını sıkma
Öyle yapacağım büyük ihtimalle bir sıkıntı olmadığı halde müdahale ettirmek istemiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı artık inşallah ebeler yeterince ilgilidir de bir stres de onlarla yaşamam 🤷🏼‍♀️

çaya batırıp yumuşak yumuşak yiyom iyi oluyo ağzımın acısından yiyemiyom bişey
ay çok acıyo ya
eczacı vücut direncin düşmüştür ondan olur dedi
benimki maşallah diyim geceleri çok güzel uyuyo bende dinleniyorum bi güzel
gündüzleride annem zaten yanımda her işimi o yapıyo
yalnız olanlara bişey olmuyoda bana rahat mı batıyo acaba 🤣
Geçmiş olsun valla umarım geçer hemen.sen bence iş yapmaya başla biran önce:)))

ağzımın içinde uçuk gibi bişey çıkmış
eczaneye gittim gösterdim emzirdiğin için hiçbişey veremem karbonatlı suyla çalkala ağzını dedi
ağzımın acısından hiçbişey yiyemedim bütüngün
petibörle takılıyom 🤣
inşallah sütüme bişey olmaz 😱
Datlum karadut şurubu var ya onu sulandır iç hemen geçer. Bi de karadutun kendi de çok iyi gelir biraz çiğneyip beklet yaranın üstünde tamam

Ikinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyor🙄 Tabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet 😩
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak 🙄
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde🥴
Hiç kendinizi suçlama
11.5 yaşında kızım onun bile davranışları değişti
Elini kolunu nereye koyacağını bilemiyo
Sabah oğluna da iki laf ettirmiyosun dedi bana 🥴

Şu mama uyutuyor mu? Öyleyse bende gece verim bari olmucak böyle

Siz günlerdir komposto diyince bende dün biraz üzüm havuç suyu yapıp balla içtim. Allah'ım içmez olaydım dedim yaa sabaha kadar şarıl şarıl aktı sütler. Emziriyorum yarım saat geçmeden bı daha doluyor. Sağma makinemde kırıldı aksi gibi gece. Daha doğrusu kirilmamis da bennkirildi sandım elimle sagdim ama sürekli çocuğu uyandırmak zorunda kaldım emsin de rahatlayim diye. Birini emerken dgerindenn akan süt üstünü islatti çocuğun. Sütün fazlası da iyi değil diyenleri o kadar iyi anladım ki. Allah yetecek kadar versin yoklugu da zor çokluğu da.

Amin canım kesinlikle öyle.Bende sıkıntı yaşıyorum.Çok agri yapiyor.Bebek çok emince de ekstra gaz sıkıntısı ve fazla kilo alma durumu ortaya çıkıyor.😕

Back