• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de 40+5 im suyum geldi açıklığım var nişan geldi bugğn nst de sancı da çıktı ama bebek gelmiyor :KK61: Alttan bi muayeneler yaptı feci yaktı canımı dünkü 1 cm olan açıklık 1.5 olmuş nst de de düzenli bulmadı sancıları suyu da iyi bekleme taraftarı 2 gün daha:eek: midemi de bozmuşum kusma isal başladı sancılar da arada yokluyor annem de hasta o fa gelemiyor falan 🤦🏼‍♀️ Hamileliğim rahat geçmişti son günlerim zorluyor 🤷🏼‍♀️
Aaa hadi hayırlısı.. Moralini bozma bunlar geçici acılar geçici sıkıntılar inşallah. Zor olanın sonunda kavuşması güzel olcak inşallah :)

Geçmiş olsun canım Doğum belirtisiymiş bak onlar hadi az kaldı hayırlısıyla geldi gelecek seninki. Bugün arkadaşlarla buluştum herkes göbeğin çok yukarda senin daha var diyo🙈 dedim içerde kalacak değil ya bigün çıkacak. Bilemiyorum bakalım beklemedeyiz.
Ben de doğuramıyorum beklemedeyim bakalım🙋‍♀️ Artık sinir oluyorum evde doldu herkes beni bekliyooo.
Bozma moralini yaa doktorun Doğumda yaptığı tek şey bebeği almak dikiş dikmek. Ebeler hallediyo zaten çoğunu. Başkası doğurtsa nolur. Haklısın hani alıştın şimdi herşeyini biliyo belki daha rahat edecen ama. Nediiim kendisi gelsin inşallah bu gece🙏
Ya öyle illa ki biliyorum ama son dk böyle birşey olması sinirini bozuyor insanın.

gunaydin kizim emerken süt emmesine gerek kalmadan aktığı icin agzinda birikiyor ve zaman zaman tikaniyor ... internetten de arastirdim sütün gelis hiziyla bebegin büyüklüğü dogru orantılı degilmiş zaten tikaninca memedeb cekiyordum bacaklarim oturdugum yere dogru akiyor sütler .. süt sagmamistim akis hizi artmasin diye bu sefer goguslerim tam bosalmadigi icin mastit olucam diye korkuyorum ... benimle ayni durumu yasayan var mi bu sabah sagdim mecburen ...
Bir sorum daha var :)) sezeryan dikislerimin oldigu yer degilde üst kısmı şiş gibi geldi dikislerimde bir problem kizariklik sislik yok ama üst bolge biraz şis carsamba gunu doktora gitmistim gayet guzel 40 in cikincq tekrar gorucem dedi

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım.Sut kendisi akıyor.Oglum çok emmesine rağmen bitiremiyor.Süt sıkışıyor biberonu göğsümün ucuna koyuyorum içine akıyor süt.Koyu kıvamlı buna rağmen hızlı akıyor.
Sezaryen dikislerinin üzeri hafif sis gibi.Benim Dr da sıkıntı yok dedi.Zamanla orası düzlesiyor endişe etme.

Kızlar sinirlerim çok bozuldu ya 😔 Bugün kontrol vardı bugün ki durumuna göre beklemeye ya da suni denemeye karar verecektik. Beklemekten yana bir sorun olmadığını söylerse bekleyecektik yani. Baktı suyu eskiye göre bir tık azalmış ama 3-4 gün daha beklenebilir dedi ama doktorum Pazar günü yurtdışına gidiyormuş. Beklemeyelim dersem kendisi yarın yaptıracak, bekleyelim dersem başkası yaptıracak. Allah’a şükür bir problem yok evet ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son dk böyle birşey olması çok sinirimi bozdu. Ben bekleyebileceğim kadar beklemek istedim her zaman ama şimdide böyle şey gibi ortada kaldım. Ne yapıcam bilmiyorum sinirimden ağlıyorum bir saattir 🙁
Eğer aslında sonuna kadar beklemeyi planladıysan bence bekle. Sebepsiz yere sunniye girme bazı annelerde sunni ile açılma olmuyor ya da zor oluyor yani bence gerekmedikçe doğalı beklemek daha iyi. Olsun başka doktor olsun önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi hayırlısı ile. Doğum hep nasip kısmet bir bakarsin kendi doktorun gitmeden bebek geliverir canını sıkma

Kızlar bana soyle bir mesaj geldi neden emzirme ödeneği bukadar fazla? E-devletten sorguladıgımda 2 ayrı emzirme ödeneği görünüyor bir bu bir de 180 tl

SN. , 2228.15 TL OLAN EMZIRME YARDIMI ODENEGINIZI, BANKASI'NIN HERHANGI BIR SUBESINDEN ALABILIRSINIZ. SAGLIKLI VE GUVENLi GUNLER DiLERiZ. B016

Günlerden aylık aşı..
Şöyle bir gidelim aşı olup gelelim dedik...
Arkadaş selam vermeye gelmiyor hastaneye, göz muayenesi, kalça ultrasonu, kan değerlerine bakalım, aaa sarılığı uzamış ona da bir bakalım, uzadı ise karaciğer böbrek en iyisi karın ultrasonu alalım e tabi hemen bir de idrar tahlili, öyle böyle hirpalamadilar ağla ağla minik kuzum en son herşey bitti deyip odadan çıktığım da bayilmisti resmen kuzum emzirme odasında kendimize gelelim dedik bu kez yorgunluk tan uyanmiyo ama aç. Ne yaptimsa uyanmadi bu kez ben başladım ağlamaya
Onca sey yaptılar sonuc: testler normal anne ve bebek pert..
2. Ay. Aşısını sağlık ocağına gideceğim
Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum . Aynı bu yoldan bı de biz geçtik ve aynı şeyi bende dedim. Hasta olmadıkça bı daha goturmeyecem yavruna eziyet başka bişey değil.

Siz günlerdir komposto diyince bende dün biraz üzüm havuç suyu yapıp balla içtim. Allah'ım içmez olaydım dedim yaa sabaha kadar şarıl şarıl aktı sütler. Emziriyorum yarım saat geçmeden bı daha doluyor. Sağma makinemde kırıldı aksi gibi gece. Daha doğrusu kirilmamis da bennkirildi sandım elimle sagdim ama sürekli çocuğu uyandırmak zorunda kaldım emsin de rahatlayim diye. Birini emerken dgerindenn akan süt üstünü islatti çocuğun. Sütün fazlası da iyi değil diyenleri o kadar iyi anladım ki. Allah yetecek kadar versin yoklugu da zor çokluğu da.

Siz günlerdir komposto diyince bende dün biraz üzüm havuç suyu yapıp balla içtim. Allah'ım içmez olaydım dedim yaa sabaha kadar şarıl şarıl aktı sütler. Emziriyorum yarım saat geçmeden bı daha doluyor. Sağma makinemde kırıldı aksi gibi gece. Daha doğrusu kirilmamis da bennkirildi sandım elimle sagdim ama sürekli çocuğu uyandırmak zorunda kaldım emsin de rahatlayim diye. Birini emerken dgerindenn akan süt üstünü islatti çocuğun. Sütün fazlası da iyi değil diyenleri o kadar iyi anladım ki. Allah yetecek kadar versin yoklugu da zor çokluğu da.
Kuzum tarifini versene bi deneyelim biz de

Kuzum tarifini versene bi deneyelim biz de
Kara üzüm ve havuç suyuna bolca bal atıp iki büyük bardak içtim canım. Daha önce hiç böyle bişey olmamisti. Aglacaktim inan ki. Emzirdigim halde daha uykuya dalamadan yine sertleşti süt doldu. Hadi kalk bı daha sağ tam yatacam yine aynı. Geceden beri hiç mama vermedigim halde hala iki göğsüm de süt dolu hayret ediyorum. Çünkü bı kaç öğün mama olmadan doymuyordu normalde

Back