• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mama veren canlarım cicilerim ciceklerimm gece mama versem uyur mu bu kuş. Bende azcık gece uyusam diyorum:((

Ikinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyor🙄 Tabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet 😩
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak 🙄
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde🥴

Canım çok normal tepkiler.Ne kadar ilgilenseniz de bütün ilgi sırf onun uzerindeyken bir anda kardeş geldi ilgi ister istemez bölündü.
Benim oğlumda 4 buçuk yaşına girmek üzere.Çok seviyor kardeşini asla zarar vermiyor ama davranışları değişti.Sürekli benden birşeyler istiyor.Kardesimi bırak uyut hemen bana şunu yap bunu yap diyor.Yani tamamen eski düzende gitmek istiyor.
Zamanla oturacak uyum sağlayacaklar.
Sabırla azarlamadan bu süreci atlatmaya calismaliyiz.Allah kolaylık versin hepimize.

Back