Şaka yaptım şaka aaaaaa:))Valla yaa yaranamadım hanıma
Öpüyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yaptım şaka aaaaaa:))Valla yaa yaranamadım hanıma
Öpüyorum seni
Bir örnek verebilir misin senin pompa da lansinohtu sanırım
Kurum eğer her ay paranı yatırıyorsa sgk dan aldığını iade ediyosun kuruma. Sen bi görüş insan kaynaklarıyla istersen. Parayı yemeden söliiim de.Tamam canım sağol iade etmicez dimi sonra kurum benim bu ayki maasımı yatırdı cunku
Sus senŞaka yaptım şaka aaaaaa:))
Daha çocuk yok ortada herşeyi hazırlayayım diyomBişi demedim ayol bende meylenden duydum bugün kocaya sipariş verdim:))
Gel gel gel güzelim..Olur yirim memikler boş kalırsa sana gelicem
Bizim maası kurum veriyor diye kuruma verecekmişiz canımOnu bilmiyorum canım valla bizim maaşlar kesildi sgkdan aldığımız para olcak Bi tek
Bıçağa mı düştük buda iyi:))Sus sen
Sana yeniden pıçak
Aynen oyleymiş canım SağolKurum eğer her ay paranı yatırıyorsa sgk dan aldığını iade ediyosun kuruma. Sen bi görüş insan kaynaklarıyla istersen. Parayı yemeden söliiim de.
Tamam canım cok sağolYarım saat emdi uyku uyanıklık arası. Zorla uyanık tutmaya çalışarak.
Sonrasında 25 dk sağım yaptım. 60 cc çıktı. I ki gün önce aynı şeyi yaptığımmda 20 cc yi ancak cikartabiliyordum zar zor
Hazırla stok yap canım:)) elbet gelecek kuzucukDaha çocuk yok ortada herşeyi hazırlayayım diyom
Neyse olsun sgk kesintili yatıyor zaten maaşı tam aldıysan karlısınBizim maası kurum veriyor diye kuruma verecekmişiz canım
Ikinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyor Tabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde
Mama veren canlarım cicilerim ciceklerimm gece mama versem uyur mu bu kuş. Bende azcık gece uyusam diyorum(
Doyuyor aslında ama mama kuvvetli gelirse uyur belki diye ay 2 gece versem uyusam yeter bana:)Doymuyor mu canım
Doyuyor aslında ama mama kuvvetli gelirse uyur belki diye ay 2 gece versem uyusam yeter bana:)
Gece uyandırmıcak mısınŞu mama uyutuyor mu? Öyleyse bende gece verim bari olmucak böyle