2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu genler neye göre çekiyo ben hiç anlamadım valla ben 1.76 baba 1.85 cocuk dogdu 52 cm boyu çokta uzun olmaz diyolar eee dedim ana da baba da cam yarmasi gibi bu bebe minnak mi kalacak simdi
Uzar annesi. Bakım ve beslenmeden daha çok genetik etkili. Benimkiler de sınıfın en minnakları 50 cm doğdu hepsi de.

Benim sütüm pek yok. 20 dk 50 cc
Canım bebeğinin kilo alımı, çişi ve uykusu nasıl?
Süt yetiyor kendini mi üzüyorsun acaba dedim. Gerçekten yetmiyorsa mama da verirsin. Benim de süt var ama bebe ne kadar isterse o kadar emiyor. Çok güzel uyuyor. Uykusunda asla emmiyor. Emmeye uyanmak kavramı yok. Sonra tabii az üretim. Hep ortalama büyüyen bebeklerim oldu. Aşırı bi iştah veya kilo alımı yok. Minyon bir şey. Canı sağolsun

Ay benimki gözünü bile kırpmıyor vampir:)

Benimde acıyor canım hareketim kısıtlı bu sebeple ama gerçekten daha iyi önceki sızısından şimdiki hali. Birde benim ödem yaptı, habire kontrol edip durdular buz falan koyduk. Salı günüde kontrol var
Banada dedi buz koy çok acirsa . Hergun ılık suyla yıka dedi kontrol ettiler bugün iyi dedi .Benimde hareketlerim kısıtlı bebek ağlayınca hemen kalkıp alamıyorum zor oluyor şimdilik.

Canım sakin ol. Hangi değeri için tekrar kan örneği istendi?
Benim kizimda da tiroid yüksekliği çıkmıştı. Tedavisini oldu şuan gayet iyi zımba gibi çok şükür. Strest yapma

O çektikçe geliyordur sen anlamiyorsundur. Canım hiçbir çaba boşuna gitmiyor inan ki.
Biraz daha sabret gayret et inşallah. Ben bünyeyle ilgili olduğunu sanmiyorum. Bence her annenin sütü eninde sonunda geliyor.

Ben bir haftadır ugrasiyorum yeni yeni meyvesini görmeye başladım. ElektrikliSüt sağma makinesi yoksa mutlaka al. Süt sağdıkça vücut üretim yapiyo.
Süt sağma makinen

Selam kızlar ben artik takip edemiyorum .. İki çocukla günler çok yoğun yorucu .. Benim sizlere sormak istediğim birşey var. Sezeryan sonrası evi ne zaman süpürebiliriz ? Ne vakte kadar kac kiloya kadar dikkat etmemiz gerekiyor ? Bilen cevap verebilir mi

Makine aldim canım.insallah öyle olur

Samira34 canım sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil rabbime sığındım bekliyorum
Tsh ve kistik fibrozis değeri yüksek

Kıyamam sana. Tahmin ediyorum ne kadar endişeli olduğunu. Ben de kızımda günlerce ağlamıştım.
Tiroid yüksekliği bugün oğlumda çıksa hiç endişe etmem çok samimi söylüyorum. Kızım 3 yaşına kadar tedavi gördü. Hiç de sknti olmadı. Napalim , olmasaydı iyiydi tabi ama çok şükür ki tedavisi olan bir sey

Diğer değer için pek bilgim yok. Rabbim hayrlisyla saglikla huzurla buyudugunu gostersin. Bizi de haberdar et durumdan.

Kızlar kaç dakikada kaç cc süt sağıyorsunuz?

Değişiyor. Bebegin ne kadar emdiğine ve benim en son ne zaman sagdigima bagli

Kızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa

Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girer insallah en kısa zamanda. Tiroid yüksekliği için canınızı skmayin. 6 çok yüksek değil, benim kızın 53 tu. Yanı bildiğin 53 :)
Muhtemelen seninki iki hafta sonra normale dönmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…