• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Değişiyor. Bebegin ne kadar emdiğine ve benim en son ne zaman sagdigima bagli

Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girer insallah en kısa zamanda. Tiroid yüksekliği için canınızı skmayin. 6 çok yüksek değil, benim kızın 53 tu. Yanı bildiğin 53 :)
Muhtemelen seninki iki hafta sonra normale dönmüş olur
Bir örnek verebilir misin senin pompa da lansinohtu sanırım

Kızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun
Yüksek çıkınca ne oluyor canım pek bilgim yok ama Allah korktuğundan korusun evladını hiçbirşey olmaz inşallah geçer gider bu sıkıntı

Değişiyor. Bebegin ne kadar emdiğine ve benim en son ne zaman sagdigima bagli

Çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girer insallah en kısa zamanda. Tiroid yüksekliği için canınızı skmayin. 6 çok yüksek değil, benim kızın 53 tu. Yanı bildiğin 53 :)
Muhtemelen seninki iki hafta sonra normale dönmüş olur
Yaaa asm hemşireside iyiki baktırmışsın bak yüksek deyince üzüldüm valla. İçime su serptin teşekkürler

Banada dedi buz koy çok acirsa . Hergun ılık suyla yıka dedi kontrol ettiler bugün iyi dedi .Benimde hareketlerim kısıtlı bebek ağlayınca hemen kalkıp alamıyorum zor oluyor şimdilik.
Rabbim kolaylık versin canım. içtende dikiş oldu mu?

Uzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef

Canım benimde sutum azalmisti aktardan sut cayi diye birsey aldim bi arkadasim tavsiye etti kup seker seklinde gunde 2 bardak iciyorum ben faydasini gormeye basladim cok sukur istersen birde onu dene insallah bir an once bebeklerimize yetecek kadar sutumuz olur hepimizin

Kıyamam sana. Tahmin ediyorum ne kadar endişeli olduğunu. Ben de kızımda günlerce ağlamıştım.
Tiroid yüksekliği bugün oğlumda çıksa hiç endişe etmem çok samimi söylüyorum. Kızım 3 yaşına kadar tedavi gördü. Hiç de sknti olmadı. Napalim , olmasaydı iyiydi tabi ama çok şükür ki tedavisi olan bir sey

Diğer değer için pek bilgim yok. Rabbim hayrlisyla saglikla huzurla buyudugunu gostersin. Bizi de haberdar et durumdan.
Canım Tsh değilde diğer değeri takıyorum bende inşsllah temiz haberini paylaşırım burada

Uzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Canım bak petibor ye,ben çok duydum ve okudum herkesin sütünü cogaltiyor. Günde 10-12 tane ye çayla

Selam kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır ve herkes doğurmuştur :KK53:
Emzirmeyi bırakınca memedeki süt kendiliğinden yok oluyor mu? Yoksa extra bir şey kullanmak lazım mı ilaç filan? Bilen var mı? 🙄

Ben azaltarak bıraktırmıştım memeden. O yüzden şişme ağrı vs olmamıştı.. 🤷🏻‍♀️

Kııaaazzs doğurmuşun tosunu
Maşallah
Kaç kilo çıktı o bakim dura dura annesini iyice sömürmüş :) çok güzel ama yaa 😍

İviiiit doğurdum ben de 🤓 3.890 gr doğdu tosun paşa 😄

Bu genler neye göre çekiyo ben hiç anlamadım valla ben 1.76 baba 1.85 cocuk dogdu 52 cm 😂😂 boyu çokta uzun olmaz diyolar eee dedim ana da baba da cam yarmasi gibi bu bebe minnak mi kalacak simdi
Minnak kalmaz bence. Bunun genetiği var sporu var beslenmesi var..
Oğlum da 50 cm doğdu, anne baba sizden kısayız ama o yaşıtlarından uzun şu an. Değişebiliyo yani relax 😍

Back