- 28 Ekim 2017
- 958
- 873
- 103
Benim sütüm pek yok. 20 dk 50 ccKızlar kaç dakikada kaç cc süt sağıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sütüm pek yok. 20 dk 50 ccKızlar kaç dakikada kaç cc süt sağıyorsunuz?
Kız gezme ceylan buralarda. Git yat bebe uyurkenAyyyy ben nerelere kaçayım alıp başımı nerelere gideyim.bittim artık ya güç müç kalmadı saat 8.5 da uyudu ya el insaf be evladım bende insan evladıyım yanii
Tek göğüsten mi? Aslında kötü değil bebek daha çok çekiyordurBenim sütüm pek yok. 20 dk 50 cc
Uzar annesi. Bakım ve beslenmeden daha çok genetik etkili. Benimkiler de sınıfın en minnakları 50 cm doğdu hepsi de.Bu genler neye göre çekiyo ben hiç anlamadım valla ben 1.76 baba 1.85 cocuk dogdu 52 cm boyu çokta uzun olmaz diyolar eee dedim ana da baba da cam yarmasi gibi bu bebe minnak mi kalacak simdi
Annem geldi uyumuyorum:)Kız gezme ceylan buralarda. Git yat bebe uyurken
Canım bebeğinin kilo alımı, çişi ve uykusu nasıl?Benim sütüm pek yok. 20 dk 50 cc
Ay benimki gözünü bile kırpmıyor vampir:)Canım benim kızda zombi asla gündüzleri uyumuyor gece de kuş uykusuna yatıyor nasıl dayanıyor hiç bi fikrim yok pes etmedim ben henüz uykusuzluk koymuyo artık bana XL zombilikten XXL zombiliğe geçtim sütümden bizim kıza geçiyo zaar
Yok canım iki göğüsten. Senden ne kadar çıkıyorTek göğüsten mi? Aslında kötü değil bebek daha çok çekiyordur
Offf çok tuhaf geliyor ayaklarla böyle inşallah benimde hemen geçerMerak etme gecer bir kac gune. Benimde hamilelikte hic olmadi dogum sonrasi bir baktim.sistiler meger dogumdan sonra da oluyormus ama bugun 11. gunum bir kac gun once.sislikler gecti
Benim balima cevap verin lütfen ❤Kızlar kaç dakikada kaç cc süt sağıyorsunuz?
Benim 13.gün bugun kuzum. Az önce denedim yeni emzirmiştim 20 dkda 50 cc geldi 2 göğüsten benim de çok değil.Yok canım iki göğüsten. Senden ne kadar çıkıyor
Banada dedi buz koy çok acirsa . Hergun ılık suyla yıka dedi kontrol ettiler bugün iyi dedi .Benimde hareketlerim kısıtlı bebek ağlayınca hemen kalkıp alamıyorum zor oluyor şimdilik.Benimde acıyor canım hareketim kısıtlı bu sebeple ama gerçekten daha iyi önceki sızısından şimdiki hali. Birde benim ödem yaptı, habire kontrol edip durdular buz falan koyduk. Salı günüde kontrol var
Kızlar topuk kanı için aranan var mı biz 3. Kanı verdik bu sabah biyandan içim rahat biyandanda ya tekrar yüksek çıkarsa diye korkuyorum içim yanıyor ağlamaktan içim çıktı rabbim kimseyi sınamasın nerede şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah sizden dua bekliyorum rabbim yawrularımızı korusun
Siz emzirdiginiz zaman bebek her cekisinde süt geliyor mu. Süt artırıcı şeyler yiyip içmekten çok kilo alicam ya. Bebeğin emmesiyle alakalı diyorlar. Benim oğlan devamlı emiyor. Sütü bünye mi yapıyor yoksa. Boşuna mı cabaliyorum
Makine aldim canım.insallah öyle olurCanım sakin ol. Hangi değeri için tekrar kan örneği istendi?
Benim kizimda da tiroid yüksekliği çıkmıştı. Tedavisini oldu şuan gayet iyi zımba gibi çok şükür. Strest yapma
O çektikçe geliyordur sen anlamiyorsundur. Canım hiçbir çaba boşuna gitmiyor inan ki.
Biraz daha sabret gayret et inşallah. Ben bünyeyle ilgili olduğunu sanmiyorum. Bence her annenin sütü eninde sonunda geliyor.
Ben bir haftadır ugrasiyorum yeni yeni meyvesini görmeye başladım. ElektrikliSüt sağma makinesi yoksa mutlaka al. Süt sağdıkça vücut üretim yapiyo.
Süt sağma makinen
Samira34 canım sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil rabbime sığındım bekliyorum
Tsh ve kistik fibrozis değeri yüksek
Kızlar kaç dakikada kaç cc süt sağıyorsunuz?
Kızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa