2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kiz bende bebegimi cikardilar optum kokladim 5 dk geçti napiyolarsa kendimden geçmeye basladim ogurme kusma dr devam edemiyoruz ogurmeyin diyo nasil olacaksa sonra uyutmuslar beni guya uyanma olayini yasamamak icin spinal olmustum,
Sen yine bebek cıktıkdan sonra başlamış:)) ben doğuma girdim daha baslamadılar anestezi uzmanı doktora cabuk olun başlayın dil doktor bı şekil yapamam diyo ne varsa orda:) bebek iri baskı yapacak damara miden bulanabilir dedi hakketten baslar başlamaz ben öğür öğür dur basımın altına koydular bi tas:)) nabızda yok olmuş benden acele acele aldılar bebeği ama basından sonuna öğürdüm anestezi uzmanı desen basımda nabız cevap vermiyo diip duruyo çok fenadı çok :)))

Hımm nişan bence koyu renk oluyor öyle biliyorum yani benim akıntı hali bi süredir var bazen su gibi bazen yoğun
Ama gönül ister nişan olsun sıra da bize gelsin
Bende hiç böyle kıvamlı akıntı olmadı 9 ay boyunca. Su gibi geldi akıntım artınca. Ama nişan renkli daha katı olur diyolar. Baskıdan falandır içerde napıosa

Hala kahve diyo
Elinde kahve fincanıyla doğuma gircek bu kızan
Yaparım bilirsin
Bence şahane fikir

Dokunmayın karamela sepetime:)) kahve de içer bebek de doğurur ben doğumda öğüre öğüre doğurdum o kahve içe içe doğursun:))

He yaa.. Doğum planıma ekliyorum hemen..
Kahvem nerde? Sımsıkı sıkı sıkı tutarım çıkartmam çocuğu içerden ona göre? 2 şeker lütfen..

Hımm nişan bence koyu renk oluyor öyle biliyorum yani benim akıntı hali bi süredir var bazen su gibi bazen yoğun
Ama gönül ister nişan olsun sıra da bize gelsin
Bende hiç böyle kıvamlı akıntı olmadı 9 ay boyunca. Su gibi geldi akıntım artınca. Ama nişan renkli daha katı olur diyolar. Baskıdan falandır içerde napıosa

Hala kahve diyo
Elinde kahve fincanıyla doğuma gircek bu kızan
Yaparım bilirsin
Bence şahane fikir

Dokunmayın karamela sepetime:)) kahve de içer bebek de doğurur ben doğumda öğüre öğüre doğurdum o kahve içe içe doğursun:))

He yaa.. Doğum planıma ekliyorum hemen..
Kahvem nerde? Sımsıkı sıkı sıkı tutarım çıkartmam çocuğu içerden ona göre? 2 şeker lütfen..

Hiç yatmadım canım doktor da yat dinlen dedi hep ama imkansız benim için.Benden yaklasık 2 ay once sezeryan olan arkadasım gelmişti dogumun ertesi günü sen nasıl ayaklandın demek ki agrın yok dedi. Çevremdeki herkes beni ayakta görünce demek ki bünyesi saglam demek ki agrısı yok diye dusunuyor.Biraz uzuyor bu beni acıkcası.Çok agrım var içim cıkıyor agrıdan agrımaması mümkün mü ama napayım kızım küsmesin üzülmesin diye mecbur ayaktayım. Elimi tutuyor kalk diyor nasıl kalkmiyim. Aslında içten içe takdir bekliyorum galiba.Ama tam tersi demek ki agrısı yok olarak algılanıyor içim sökülüyor agrıdan kimse bilmiyor. İçimi döktüm biraz iki arada bi derede

Oyle canim benimde 3 yaşında kizim var ama cidden şişlik falan olursa daha kötü oluyor dikkat et yinede

Ee nasıl devam ettilerki öyle uyutmadilarmi seni sonra birde baslamadan once hissedersem diye panik oldunuzmu

Günaydın canım nişan olabilir. Benim parça parça geldi ilk anlayamadım nişan gibi degil bildiğim açık renk akıntı sonraki gün hafif açık kahve rengine dönünce anladim. Yakındır doğumun bence

Bizde tüm camlar açık yatıyoruz ve gece gündüz sadece kısa kollu çıtçıtlı body

Ayy o kafayı birden geriye atma yokmu elimden düşecek sanıyorum gazdan deli gibi çırpınıyorlar.

Ay ben bidaha sezeryan olabilceğimi sanmıyorum adamda şimdiden 2. Diyip duruyor
Dünde benimki soruyor sanki onlar doğuruyor bu ne anlayışsızlık kızdım valla daha vücudumuz bi toparlasın annenin gücü yoksa çocuk perişan oluyor. Kimseden hayır yok ne baba ne kv

Benimki çok gazlı, 2 saat emmek için beklemiyor emiyor ve ağız burun kusuyor artık dün iyice muhallebi gibi kusup burnu tıkanıp morarınca mecburen emzik kullanmaya karar verdim doktora danışarak. 6 hafta bekledim bence yeterli süre emziğe geçmek için.

Ben banyoda çamaşır mak üstünde değiştiriyorum çok çil vakası yaşadım en azından banyo yıkanıyor.

Avent ultra soft bizimde kabul edilme oranı baya yüksekmiş bunun
Öğürüyo bazen
Bazende iştahla emiyo
Vazgeçme hemen
Sık emmeleri nedeniyle mecburen alıştırmaya çalışacağım. Kardeşimin bebeğinin koliği var 2,5 aydır uğraşıyor emzik vermedi bugün bana 2 gaz için masum yavruya emzikmi veriyorsun oyala dedi böyle bi garip oldum yaa. Kolaya mı kaçıyorum acaba..

Mağazaların kabinleri bu iş için var
Bebeği görünce hemen altına sandalyede veriyolar
Yaz şimdi parkta falan emziriyodum ben kızımı ayrıca
Valla ben alıyorum üstüme müslin heryerde emziriyorım. Mememi görende görsün. Bu bi cinsellik objesi değil bebek yemeği benim için Ben utanmıyorum bebeğinin karnına doyuran anneye bakanlar utansın.

Ee nasıl devam ettilerki öyle uyutmadilarmi seni sonra birde baslamadan once hissedersem diye panik oldunuzmu
Yooo uyutmadılar habire kolundan bişiler verdiler ama yok uyutmadılar.panik olmam mı ya deneme yapıyorlar ya dedim ana hissediyorum meğer deniyolarmış işde:))

aynı model benimkide
emiyo emiyo birden ağzından çıkarır gibi yapıyo memeyi ama tam çıkarmıyo şap şup bi sesler bi şeyler
hepsi aynı bunların

Bende valla 2. Gün ayak da geziyordum ağrım da tabiki vardı ama biz pek nazlı değiliz galiba

Kusmuk kokusunu unuttun canım
Vırık Vırık Bi taraftan kusup Bi taraftan emiyo
Bencede uyuduklarına saysınlar bende bilerek salona 30 kere girip çıkıyordum rahatsız olsun diye artık yanımda yatıyor yine duymuyor

Gece duymaz ki o asla aferim benim kızım ne güzel uyudu dediği gece kızı 5 saat uyutamamıştım susturamıyo çocuuma işkence oluyo
Bende bazen çekil şurdan diyorum çocuğu sallıyo pusette güyaa 2 sallıyo 10 horluyo:))) ama dün gece emzirdim attım kucağına döndüm arkamı uyudum :)) 2.kalkısımda da ben baktım artık. Nöbet işine döndük

Ben nerde denk gelirse valla her yerde bez ve ıslak mendil var o uykusuzlukla gözümü açmadan değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…