Gaz sancısı çekerken ki halini görünce bişi diyemiyorum:))Teşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.
Peki ben gaz damlaları için barsak tembelliği yaptığını okumuştum ne düşünüyorsunuz?
bende şimdi yıkadım vücudunda değilde bizimkinin boynunda bide yüzünde çok varBizim de sivilcemsi şeyler geçmedi. Az önce yıkadım. İki omuz arası dirsekleri de olmuş. Vücudunda da var
Canim azcik dar giysem yine agriyor 26.gundeyim onun dışında bazen sol başı agri yapıyor hala tam olarak kurtulamadim yani birde ilk hafta benim sag tarafı sisti ve agri yapiyordu baya uzun surdu iyilesmesi hic yatmadım ama yatıp cok yormamak gerekiyor ciddenGünaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Birinci belli ikinci kim diyosun
İyi yapmışın bence yaa suyu yerindeyse sağlığı iyiyse birkaç günden zarar gelmez bekle bakalım. SENin baya oldu ama di mi şimdi on aylık doğacak bebe nerdeyse. Ben en Cumartesi sadece nst ye gireceem bakalım ne diyecek benim toktur.İlk 3 Derecesine de girmiş olduk @__karamel__ D Derenimo2Benim bebik 3600 olmuş suyu iyi. Beklemek istemezsen suni veya sezeryanla alayım dedi kabul etmedim. Cmt yeniden kontrol. Pzt ye kadar gelmezse o gün alacak geriliyorum artık baya baya hergün Mesajlar arayanlar bana ailelere yoksa çok şükür büyük birşikayetim yok , kendi gelsin isterim Tanrı’mın
Bu çocuk çok komik olacak büyüyünce dedi dersin. O eller kollar ben Allahaşkına yerebbim yaaaaAha önleri kelleşen oğlum:)) bu saçların hepsimi dökülcek kızlar
Koca yardım etmiyor mu?Uykusuzluktan zombiye döndüm kocayı kaldırıp çöpe atasım var bu kızı da memeye yapıştırcam öyle gezicem yatağımada mıçtı sabah evi görmeyin her yer her yerde uyusa anası işlerini halletcek ama direniyor
Gecmis olsun ve gozuaydin canimHanımlar tek tek alıntı yapamıyorum su an 3210 gr 50 cm minnak biraz da nazlı bir kızım oldu. Doğumum kolay ve hızlı geçti. Aktif sancı dönemim kısa sürdü yalnız varis varmış dikislerim kanadı. Epizyotomi açılmadı.. Detayları anlatırım biraz dinleneyim
Avent ultra soft bizimde kabul edilme oranı baya yüksekmiş bununTeşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.
Peki ben gaz damlaları için barsak tembelliği yaptığını okumuştum ne düşünüyorsunuz?
Bizim gecemizde gunduzumuzde kuş uykusu gibi ya her saat uyaniyo mizirdanma hic bitmiyo zaten en son aglamaya yakin aliyorumUykusuzluktan zombiye döndüm kocayı kaldırıp çöpe atasım var bu kızı da memeye yapıştırcam öyle gezicem yatağımada mıçtı sabah evi görmeyin her yer her yerde uyusa anası işlerini halletcek ama direniyor
Olsun anasıda onu istiyor ama çokda somurtuyor yaw koca adamlar gibi azcık büyüsün değişir inşallah:)) bide çok kibar halleri de var çıt kırıldım bebeklikten olsa zaaar diyorum:))Birinci belli ikinci kim diyosunhadi bakalım sağlıkla güzelce büyüsün bebişkomuz. Ben 2 ye ankebut demiştim ama karamel sırayı mı bozuyo napıyoo Storm gibi gelsin inşallah o da
İyi yapmışın bence yaa suyu yerindeyse sağlığı iyiyse birkaç günden zarar gelmez bekle bakalım. SENin baya oldu ama di mi şimdi on aylık doğacak bebe nerdeyse. Ben en Cumartesi sadece nst ye gireceem bakalım ne diyecek benim toktur.
Bu çocuk çok komik olacak büyüyünce dedi dersin. O eller kollar ben Allahaşkına yerebbim yaaaa
Hala kahve diyoGünaydın herkeslere..
Emin değilim ama sanki nişanım geldi benim.
Nişan olmayabilir de ama baya sümüksü sarı kıvamlı bişi. Kan yok kahverengi yok.. Akıntı mı bu..
Gece hiç uyumadım.. Çok sıcaktı. İngiltere için 38’ ne yahu!!
Bi de thunder storm oldu sabaha karşı pek severim oturdum izledim..
Şimdi size kahvelerinizi ışınlıyorum.. Afiyet olsun kardeşler
Oscar ödülü almış gibi heyecanlı bi durum bence
Dokunmayın karamela sepetime:)) kahve de içer bebek de doğurur ben doğumda öğüre öğüre doğurdum o kahve içe içe doğursun:))Hala kahve diyo
Elinde kahve fincanıyla doğuma gircek bu kızan
Kocam kişisi salında yatıyo sabah altını onun yatağında değiştirdimUykusuzluktan zombiye döndüm kocayı kaldırıp çöpe atasım var bu kızı da memeye yapıştırcam öyle gezicem yatağımada mıçtı sabah evi görmeyin her yer her yerde uyusa anası işlerini halletcek ama direniyor
Canim biraz kontrolü ele alabilirsen sendr rahatlarsin bende dr.a sordum ev 26 derece kisa kollu giyebilirmi diye evet dedi yoksa bizimkide isilige cok musait tek tuk var vucudunda kac gunluk bebegin birde ben ilk gece bile kalkıp kendim aldim emzirdim koydum omzum tutulmus gibi agriyordu bi yandan annemde uyuyo olunca uyandirmadim yani kendinde rahat ilgilenebilirsin bebeginle sen sadece bebeginle onlar diger isleri halletsinya kızlar lohusa terlemesi midir nedir gerçekten uyuyamıyorum terden. evde ne cam açtırıyorlar ne açık giydiriyorlar sinirlerim bozuldu. sabah akşam ter döküyorum ki gördüğünüz üzere sıcaktan uyuyamadım normal mi bu ya? bide kv yanımda hep, sezaryen olduğum için oturup kalkmam zor oluyor bebeği yatağına koyup almaya bile eğilemiyorum canım yanıyor bebeği ben çok giydirme taraftarı değilim açıkçası ama işte kv ilgilendiği için sürekli alt üst takım giydiriyor ve kollar hep uzun, delircem. çocuğun yüzü isilik, saçları hep emzirirken ıslak ıslak oluyor ben mi abartıyorum anlamadım ya herkes her şey normalmiş sadece ben aşırı sıcaklıyormuşum gibi davranıyor sinir oldum.
Benimkininde yuzunde ve burnunda var. Cuma gunu kontrol var bakalim ne diyecek doktor.bende şimdi yıkadım vücudunda değilde bizimkinin boynunda bide yüzünde çok var
kontrol gününü beklemeden gitsem mi doktora ya çok sinirim bozuluyo
Kiz bende bebegimi cikardilar optum kokladim 5 dk geçti napiyolarsa kendimden geçmeye basladim ogurme kusma dr devam edemiyoruz ogurmeyin diyo nasil olacaksa sonra uyutmuslar beni guya uyanma olayini yasamamak icin spinal olmustum,Dokunmayın karamela sepetime:)) kahve de içer bebek de doğurur ben doğumda öğüre öğüre doğurdum o kahve içe içe doğursun:))
Mağazaların kabinleri bu iş için varpeki dışarı çıktığınızda napıyosunuz ?
ağlayınca çarşıda falan nereye gircen emzircen
Yok canim 1 ay olmak uzere ama bayada gaz sorunu yasiyoruz yaniKizlar gaz damlasindan bahsetmişsiniz ama benim doktor birsey vermedi hatta hiç bir şeyi kırma ye herşeyden ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz bakteri yoktur dedi 1 ay sonra gaz varsa diyet başlarız ne yer ne yemezsin dedi sizin 1 ayınız doldi mu ki
Cidden benim sıramı kapmaya cok gönüllü varBirinci belli ikinci kim diyosunhadi bakalım sağlıkla güzelce büyüsün bebişkomuz. Ben 2 ye ankebut demiştim ama karamel sırayı mı bozuyo napıyoo Storm gibi gelsin inşallah o da
İyi yapmışın bence yaa suyu yerindeyse sağlığı iyiyse birkaç günden zarar gelmez bekle bakalım. SENin baya oldu ama di mi şimdi on aylık doğacak bebe nerdeyse. Ben en Cumartesi sadece nst ye gireceem bakalım ne diyecek benim toktur.
Bu çocuk çok komik olacak büyüyünce dedi dersin. O eller kollar ben Allahaşkına yerebbim yaaaa
2.gune kaldiysa sakin yeme canim bende de ilk gun etkilemedi 2.gun yediğimde mahvetti ikimizidegaz yapanlar mı bunlar
dün süt yapıyo diye yeşil mercimek yemeği yapmıştı yedim ama olmadı gazı bizimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?