2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim de sivilcemsi şeyler geçmedi. Az önce yıkadım. İki omuz arası dirsekleri de olmuş. Vücudunda da var

Hastanede damar yoluyla veriyorlar ya. İğne vs varsa belki öyle vermiştir.

Fazlasıyla bölük pörçük bir gecenin ardından günaydın
Kızlar benim kızımın yeni yeni huyları çıktı Buaralar meme emerken ara ara birden kafasını sallayıp memeyi şapırdatıyo ağzına hızlı hızlı sokup çıkarıyı tabi benim memeler bu durumda sündüre sündüre perto
neden böyle yapıyor acaba tam o an gazmı sıkıştırıyor
Birde emzik avent ultra air adamakıllı emmiyor atıyor öğürüyor tuttuğu süre çok kısa sürüyor yani tam emiyor sevdi diyemem başka ne denemeliyim acaba

Yaa maşallah cok sevindim canım hayırla büyüt bebişini inşallah Allah acil şifalar versin

Batikonla temızle demişti doktorum her gun yapıyırm canım ama her gün duş almam da imkansız iki bebeyle

İlk 3 Derecesine de girmiş olduk __karamel__ D Derenimo2 Benim bebik 3600 olmuş suyu iyi. Beklemek istemezsen suni veya sezeryanla alayım dedi kabul etmedim. Cmt yeniden kontrol. Pzt ye kadar gelmezse o gün alacak geriliyorum artık baya baya hergün Mesajlar arayanlar bana ailelere yoksa çok şükür büyük birşikayetim yok , kendi gelsin isterim Tanrı’mın

Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Canımiçi ikinci sezeryan zormuş aynı yer açılıyo diye
Ve senin arada az
Sabır biraz daha
Benimde içim yanıyodu resmen

Bide ben yolda tökezledim birkenlerin önü yüksek ya terlikle
İçim resmen seyyar sanki herşey yerinden çıktı bidaha oturdu sanki

Özet olarak iyileştik gibi geliyo bize ama içerde durumlar tam öyle değil
Aman ağır iş yapıp kendinizi yormayın bir ay kırk gün korumak gerek

Benimki de masaj yapıyor ağzına, damağına. İlk sütü akıtıyor sonra çevresinden şapırdatıyor falan. Normal bence. Sonra iyi emiyor. Dediğin gibi gaz varsa ona hırs yapıyor, hızlı emiyor, kendini geri atıyor olabilir. Bizimki de severek almıyor ama gaz krizinde chicco kauçuk tutturuyorum.

Cok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
Benim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.
Eheheh nasil pirtliyor ki benimki bu aralar habire kendini kasiyo bagirsaklarundan sesler geliyo bu gaz demek mi acep :)
Valla baya gök gürültüsü kıvamında evet gazı var senin kuzunun da yağ ile masaj yapabilirsin.
Valla ben bimden manuel süt sağma mak. Aldım onun biberonunu kullanıyorum çok da memnunum her ikisinden de. Medisana nın elektronik makinası var elimde onun 2 katı süt çıkarıyor. Gaz damlası da bio gaia başldık bu gün 3. Günümüz ondan da memnun kaldım. Gaz zor çok geçmiş olsun.
Annemi uyutmamak için başka ne yapsam acaba
Eki Görüntüle 2291897
Ağzıno yerim senin burna bak yerim yerr
Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Benim 14. Gün bir kaç gündür rahatım sadece. Benim de 2. Doğum, valla ilkinden zormuş.
Geçmiş olsun. Allah sağlıl versin ikinize de

Valla kızım uzulmesin incinmesin diye kac parca oldum bilmiyorum canım. Pek dinlenemiyorum acıkcası. Senin dediğin sallantıyı ben de yasadım tam tarif ettiğin gibi organlarım calkalandı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…