Bizim de sivilcemsi şeyler geçmedi. Az önce yıkadım. İki omuz arası dirsekleri de olmuş. Vücudunda da varhangi şehirdesin bilmiyorum ama benim 7/24 klima açık salondada yatak odasındada doktora sordum 25 derece olsun dedi ev bide hep zıbınla duruyo öyle olduğu halde isilik oldu senin çocuğu düşünemiyorum
bence isiliğin sıcakla falan ilgisi yok ya geçiremedim ben bi türlü doğduğundan beri
Hastanede damar yoluyla veriyorlar ya. İğne vs varsa belki öyle vermiştir.Günaydın hanımlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimemzirme ve kilo aldırmaya çalışmakla bir de oğlumla ve bebekle yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Memede uyuyan yatağa yatınca ağlayan sabaha kadar orda kamp kuran anasını zombiye çeviren güzel kızıma selamlar bu arada @ZehranurHifa Tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün yavruşun darısı doğumu bekleyen arkadaşlara. Şunu söyleyebilirim her bebeğin gelişimi farklı oğlum bir hafta erken doğmasına ragmen güçlüydü. Emmesi kuvveyliydi. Kızım bir hafta daha geç doğdu daha erken dogsa cok daha sıkıntılı olurmus. O yuzden gelişimi bazı bebekler icin 40+ lari bile bulabilirmis onu anladim. Bir de bir sey sormak istiyorum normal doğum yapan arkadaşlar antibiyotik kullandınız mi? Bana dr yazmamış..
Bizim kulak kılı da dökülmedi. Soyulma ise el ve ayakta geçen haftaydı.Benim kız soyuluyo ya bitmedi vücudu baya azaldı surata geçti bide kulakları kıllıne zaman dökülecek bunlar bilmiyorum
Teşekkür ederiz canım
Canım o sertlikler iç dikişten zamanla geçiyor bende de varAynı ben korkma ben mesajlarım doktorumla normalmiş benim birde sol da içten ceviz kadar sertlik var
Sağol teyzesiÇok tatlısın melek
Ay bu temmuz bebeleri kalemle çizilmiş gibi mi
Bizdede var kulak kılı omuz kılı.kıllı mı olacak bizim oğlan anlamadım ama saçlar dökülüyor önler baya acıldı kel adamlara benzedi:)))Bizim kulak kılı da dökülmedi. Soyulma ise el ve ayakta geçen haftaydı.
Batikonla temızle demişti doktorum her gun yapıyırm canım ama her gün duş almam da imkansız iki bebeyleDikiş yerinde kızarma vs yoksa sıkıntı yoktur bence canım benim de bi tuhaf ağrısı sızısı ama kaç kat doku iyileşmeye çalışıyor normaldir diyorum hepher gün duş alıp kesi yerini temiz tutarsan bir sıkıntı olmaz bence canım
2 çocukla çok zor olur o kadar sıra beklemen
Sağol teyzesi cidden bizim grubun bebeleri hep güzelAy bu temmuz bebeleri kalemle çizilmiş gibi mi
Hiç mi yenidoğan çirkinliği olmaz birinde maşallahh
Canımiçi ikinci sezeryan zormuş aynı yer açılıyo diyeGünaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Benimki de masaj yapıyor ağzına, damağına. İlk sütü akıtıyor sonra çevresinden şapırdatıyor falan. Normal bence. Sonra iyi emiyor. Dediğin gibi gaz varsa ona hırs yapıyor, hızlı emiyor, kendini geri atıyor olabilir. Bizimki de severek almıyor ama gaz krizinde chicco kauçuk tutturuyorum.Fazlasıyla bölük pörçük bir gecenin ardından günaydın
Kızlar benim kızımın yeni yeni huyları çıktıBuaralar meme emerken ara ara birden kafasını sallayıp memeyi şapırdatıyo ağzına hızlı hızlı sokup çıkarıyı tabi benim memeler bu durumda sündüre sündüre perto
neden böyle yapıyor acaba tam o an gazmı sıkıştırıyor
Birde emzik avent ultra air adamakıllı emmiyor atıyor öğürüyor tuttuğu süre çok kısa sürüyor yani tam emiyor sevdi diyemem başka ne denemeliyim acaba
Benim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.Cok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
Valla baya gök gürültüsü kıvamındaEheheh nasil pirtliyor ki benimki bu aralar habire kendini kasiyo bagirsaklarundan sesler geliyo bu gaz demek mi acep :)
Valla ben bimden manuel süt sağma mak. Aldım onun biberonunu kullanıyorum çok da memnunum her ikisinden de. Medisana nın elektronik makinası var elimde onun 2 katı süt çıkarıyor. Gaz damlası da bio gaia başldık bu gün 3. Günümüz ondan da memnun kaldım. Gaz zor çok geçmiş olsun.Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum artık. Benim bebe tam bir kucak çocuğu. Uykuları ve beslenmesi düzensiz. Uykusunda sürekli ıkınıyor bacaklarını karnına çekiyor inliyor. Doktora sordum mekanik gaz çıkar damlaya gerek yok dedi. Gazı olduğu için bazen saat başı bazen 2 saatte 1 bazende 20dk sonraemmek istiyor fazla emdiği içinde sürekli kusuyor. Bu kısır döngüyle kafayı yemek üzereyim. Artık bugün emzik verip 2 saat emzirmeiçin oyalamaya çalışacağım. Yalnız benimki biberonu alırken bile (dr brown yavaş akışlı) bazen öğürüyor. Hangi markadan mennunsunuz.
Birde gaz ilacı nekullanıyorsunuz doktora sormadan vericem artık
Ağzıno yerim senin burna bak yerim yerr
Benim 14. Gün bir kaç gündür rahatım sadece. Benim de 2. Doğum, valla ilkinden zormuş.Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Geçmiş olsun. Allah sağlıl versin ikinize de
Küçük insan kelini sevsinler. Dökülebilir ama çıkıyor merak etme.Aha önleri kelleşen oğlum:)) bu saçların hepsimi dökülcek kızlar
Valla kızım uzulmesin incinmesin diye kac parca oldum bilmiyorum canım. Pek dinlenemiyorum acıkcası. Senin dediğin sallantıyı ben de yasadım tam tarif ettiğin gibi organlarım calkalandı resmenCanımiçi ikinci sezeryan zormuş aynı yer açılıyo diye
Ve senin arada az
Sabır biraz daha
Benimde içim yanıyodu resmen
Bide ben yolda tökezledim birkenlerin önü yüksek ya terlikle
İçim resmen seyyar sanki herşey yerinden çıktı bidaha oturdu sanki
Özet olarak iyileştik gibi geliyo bize ama içerde durumlar tam öyle değil
Aman ağır iş yapıp kendinizi yormayın bir ay kırk gün korumak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?