Bizim de her alt açmamız gülme krizleriyle bitiyor koltuklarım yatağım her yeri suladı oğluşum. Alt değiştirirken bi yerlere işeyip kaka yapmadan kapatırsak Zafer kazanmış gibi oluyoruz alt açma örtüleri de dayanmıyor bize ☺ Bu arada çiş sızmasına da çözümü 2 numaraya geçerek hallettik artık sızmıyor çiş. Hatta bi fikir de vereyim bezin içindeki bariyerler çocuğumun bacağında hep iz yapıyordu onları da koparıyorum çocuğum daha rahat.
Bende yaa
Kazasız alırsam zafer nidaları atıyorum evde :)
Valla erkek bebe zormuş bence
2 numara için erken sanki bize
Kaç kilo seninki şu an?
Alt açma örtüsünü ikiye bölmeyi akıl etti annem sağolsun baya iyi fikirmiş :) zaten küçücük dötleri var
Bende yaa
Kaç kilo seninki şu an?
Alt açma örtüsünü ikiye bölmeyi akıl etti annem sağolsun baya iyi fikirmiş :) zaten küçücük dötleri var
Bende yaa
Kaç kilo seninki şu an?
Bizim de her alt açmamız gülme krizleriyle bitiyor koltuklarım yatağım her yeri suladı oğluşum. Alt değiştirirken bi yerlere işeyip kaka yapmadan kapatırsak Zafer kazanmış gibi oluyoruz alt açma örtüleri de dayanmıyor bize Bu arada çiş sızmasına da çözümü 2 numaraya geçerek hallettik artık sızmıyor çiş. Hatta bi fikir de vereyim bezin içindeki bariyerler çocuğumun bacağında hep iz yapıyordu onları da koparıyorum çocuğum daha rahat.
İki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar
Benimkide gecemedi dokor hic ugrasmayalim 1 aylik olunca getirin bakalim dedi cuma goturecegiz kulagi duyuyor sesden cok aliyor uyurken hep siçriyor sizinkide duyuyorsa sorun yoktur su vardir kulaginda
Kizlar benim bebegim tam bir emici icinde emme olan ne varsa seviyor. Bundan dolayi ac olmasa da gogsumu emiyor uyumak icin. Emzik verince kendi kendine uyuyor besiginde. Esimde dis yapisi bozulur sagliksiz diyor. Ondan emzik.vermiyorum. Ama versemde mesela altini.degistiriken dursun diye verip isim bitince cikariyorum. Sizler veriyor musunuz Emzik
Kizlar benim bebegim tam bir emici icinde emme olan ne varsa seviyor. Bundan dolayi ac olmasa da gogsumu emiyor uyumak icin. Emzik verince kendi kendine uyuyor besiginde. Esimde dis yapisi bozulur sagliksiz diyor. Ondan emzik.vermiyorum. Ama versemde mesela altini.degistiriken dursun diye verip isim bitince cikariyorum. Sizler veriyor musunuz Emzik