- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla biz başka süt kullanmıştık o yüzden olmuş bide kesinlikle 3 saatten önce ne emzir nede mama ver dedi,sindirmeye vakit olsun dedi,Ovol diye bir damla var onu kullaniyorum çok iyi geliyorCanım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah
Çaresini bulduysan bana da söyle canım
Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt
İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım
Benimkinden de ses yok
Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı
Gözünaydın canım sağlıksa büyüt
Kraft neon aldık canım kullanamadık daha ama hafif çift yönlü ve pratik. Beklentilerimi şimdilik karşılıyor gibiBebek arabası demistim ya ben hani
Bebek arabası demistim ya ben hani
Benim ilki 11.5 yaşındaİki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar
Canım benim dikişlerim alt bölgede çoktu. hap ve parol dışında sabah akşam o bölgeye sürülmek üzere antibiyotik ampül ve krem verdi. Ama iğne gibi bişeyim yok. Benim dikişlerimi aldıktan sonra açık yaraların kendisinin kapanmasını bekliyoruz.Canım sana lüzum halinde kullanmak için diye iğne yazdı mı? 5 Temmuz doğum oldu. Antibiyotik ve apranaks çoktan bitti. Ağrım falan da yoktu. 2 gündür dikişlerden biri küçük bi bölge ağrı yapıyor. İyileşme süreci diye tahmin ediyorum. Parol aldım ben de. İğneye de gitmedim.
Ya biz bebek arabasıyla çıkardık hastaneden dünde kontrole gittikBebek arabası demistim ya ben hani
Araları 31 ay olmasına rağmen okadar büyümüş geldi ki ikizler gözümüze canımİki ve daha fazla çocuklu anneler.Sizin de ilk çocuklar gözünüze kocaman görünüyor mu?Ne zaman bu kadar büyüdü diye bakıp duruyorum.Minik çocuk gelince eve böyle oldu sanırım.Bi de sürekli büyüğe haksızlık yapıyormuş hissi var.Ne biçim duygular bunlar
Ateş yapmasin diye önden calpol verdiğim halde gece boyu 20 dk yi geçmedi uykulari. Çok huzursuzdu.Sağ ol canım.Canım doğum olmuş sanırım sağlıkla büyüt inşallah
Çaresini bulduysan bana da söyle canım
Yok canım olmadı hepatit aşısının tekrarı bu
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt
İki haftada doğum kilosunu yakalamalı demişti çocuk dru canım
Benimkinden de ses yok
Geçmiş olsun canım ateş mi yaptı
Gözünaydın canım sağlıksa büyüt
gözün aydın canımHepinizden Allah razı olsun kızlar. Doğum saati 10 ceyrek. 3450 gr 48 cm. Dikişlerim var az
Canım o micma olaylarini bizde çok yaşadık. Geçenlerde alt değiştirmenin üstüne micti rahat rahat ,gece gece aldim yıkadim. Bezin 2. Bandini kapatmadan önce pipisini aşağı indir sorunun kalmicakErkek anaları bişey sorcam
Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki
Bi kere yüzüme doğru fışkırttı kaka dünde elime mıçtı
İşemelere alıştık :)
Sizde öylemisiniz ben çok mu beceriksizim yauww?
Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz
İkinci sorumda 16. Gün göbek kordonu hala düşmedi bizim çok oldu sanki
Dün dr da bişey demedi normal mi
Yaa ben de simdiden ayni duygular icerisindeyim. Esime durmadan soyluyorum Allah nasip ederse insallah buyuyecek evlenecek uzuluyorum diyorum. O da sen de her seye uzuluyosun deyip.bana guluyorAh ah bu sıpalae büyüyecek ve ben bu hallerini cok özlicem. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bir ogluma bakıyorum bir kızıma bakıyorum. Kızım 2 yasında bile değil ama ne kadar da büyümüş meğer. Bir gün boyuma gelecekler kucagıma sıgmayacaklar bu günler anı olarak kalacak. Hüngür hüngür aglama istiyorum.
Bizimde 13. Gün falandı düştüErkek anaları bişey sorcam
Bez değiştirme sırasında çok panik oluyorum ben bezi açar açmaz harekete geçiyo benimki
Bi kere yüzüme doğru fışkırttı kaka dünde elime mıçtı
İşemelere alıştık :)
Sizde öylemisiniz ben çok mu beceriksizim yauww?
Pipiyi yukarı doğru bırakıyorum galiba telaştan çıkıyo dışarı çişler tabi yoksa bezden mi sleepy kulşanıyoruz
İkinci sorumda 16. Gün göbek kordonu hala düşmedi bizim çok oldu sanki
Dün dr da bişey demedi normal mi
bütüngün ne zaman isterse emziriyorum canım uyanık olduğu zamanlardaAyyy banada bi bastan anlatin su uyku egitimini sabah 4e kadar debelenmekten canim cikiyo
Bizde şöyle bişey var canım acayip rahat ettim altını değiştirirken poposunun altına koyuyorum işiyo mıcıyo siliyosun gidiyor:)) Eniştem sağlık ocağından getirmiş benzer bişey bulabilirsen rahat edersinCanım o micma olaylarini bizde çok yaşadık. Geçenlerde alt değiştirmenin üstüne micti rahat rahat ,gece gece aldim yıkadim. Bezin 2. Bandini kapatmadan önce pipisini aşağı indir sorunun kalmicak
Bende de doğumdan sonra uçuk çıktı dudağımda şimdi yine çıktı, hiç çıkmazdı oysa kiEvet aynen canım bende de var yıllardır en zayif kaldıgim zamanlarda çıkıveriyor ama bu kez elimin arkasinda bile çıktı küçük küçük
Kuzum bende deri olani var, bende çok rahat ettim. Ama o gece felaket micti yikamak zorunda kaldimBizde şöyle bişey var canım acayip rahat ettim altını değiştirirken poposunun altına koyuyorum işiyo mıcıyo siliyosun gidiyor:)) Eniştem sağlık ocağından getirmiş benzer bişey bulabilirsen rahat edersin
Ben de az önce dayanamadım agladım eşim de büyüyecekler anne baba olacaklar onlar da bu duyguları tadacaklar onların hakkı yok mu bunlara diyorYaa ben de simdiden ayni duygular icerisindeyim. Esime durmadan soyluyorum Allah nasip ederse insallah buyuyecek evlenecek uzuluyorum diyorum. O da sen de her seye uzuluyosun deyip.bana guluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?