- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Canım hastane tipi kiralasan onun çekim gücü daha iyi oluyor neredesin bilmiyorum ama... Ben ikizlerim de ameda kullanmıştım ciftlisini gayet güzel cekiyordu çok gecmiş olsun Rabbim sifa versin inşallahMastit olmusacile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Benim de başta sağ göğsüm şişmişti onu bi türlü tutturamamıştım öyle şişmişti ki ateşim yükseltmişti lansinoh un elektrikli sağma makinası çok yetersiz kalmıştı düşün bir damla dahi süt çekememişti ben hastanenin sanayi tipi sağma makinası ile çektim onda bile ilkinde çok çok az geldi sonra ben sıcak havlu ile masaj yapıp sıcak bi duş alıp tekrar gidip çektiğimde göğsüm boşaldı çok zordu Allah yardımcın olsun bi an önce boşalsın göğüslerin inşallahMastit olmusacile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Ay yok kıyamam bennBildiğin ayağından sıkıca tutarak baş aşşağı sallandırdık çocuğu
Bana hastanede 1 tane takti hemsire. sonra normal lohusa pedi tak dedi. Bence normal lohusa pedi tak depentte havasiz kaliyormus hemsire oyle soyledi bana. Bu arada gozun aydinKızlar iyi akşamlar dün sabah 10 da sezeryan ile doğum yaptım spinal oldum ama fena olduğum için beni 10 dk uyutmuşlar ve uyandığımda bebeğim doğmuş giydiriyorlardı. Çok şükür doğmuştu ve o an beni dikiyorlardı. Kalkıp yütümede problem yaşamadım pek. Buğün sabah ta su geçirmez bandı değiştirip pansuman yaptılar. Bende şu aldığımız dependi kullanmaya başladım. Tuvalete çıkıp idrarımı yaptıktan sonra ameliyat derim yanıyor sızlıyor acaba dependten mi yoksa idrar yaptığım için mi
Benim yaralarım karbonatlı su ile geçti. 1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıyosun her emzirme sonrası onunla iyice siliyosun öyle kalıyo hatta bebeğin ağız yaralarını da engelliyormuş beni de çok çabuk iyileştirdi tavsiye ederimMeme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katınapmali ya kopacak yemin olsun ki
Benim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldıkBenimde günlerdir özellikle geceden yaklaşık öğlene kadar şiddetli kasılmalarım ve sancım var ve benimde nişanım bugün geldi. Bakalım önce kim doğuracak.
Sıcak havluyu memeye koyup uçlara doğru masaj yapabilirsin. Süt cıkmasa da bol bol o memeni emzir ve emzirmeden sonra sağ. İnşallah açılır. Bir de tıkanıklığın oldugu yere bebegin çenesi gelecek sekilde sen dört ayak pozisyonunda o yatarak emzirirebilirsin. Çok geçmiş olsun.Mastit olmusacile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Benimde günlerdir özellikle geceden yaklaşık öğlene kadar şiddetli kasılmalarım ve sancım var ve benimde nişanım bugün geldi. Bakalım önce kim doğuracak.
Siz beraber gidin doğuma arkadaşlar ben beklerim buraları gözünüz arkada kalmasınBenim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldıknot: hala dogurmadı :)
Eurovision da yaristigimiz dillere pelesenk olan efsane şarkımız "rimi rimi ley " i hatırlattı bana çıldırma nidalarinOynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeee neredeeee trilelli trile ley ley bu saat oldu uyumadık leyley
Kesinlikle lansinoh öneririm cnm çekim gücü çok güzelMastit olmusacile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.Kızlar iyi akşamlar dün sabah 10 da sezeryan ile doğum yaptım spinal oldum ama fena olduğum için beni 10 dk uyutmuşlar ve uyandığımda bebeğim doğmuş giydiriyorlardı. Çok şükür doğmuştu ve o an beni dikiyorlardı. Kalkıp yütümede problem yaşamadım pek. Buğün sabah ta su geçirmez bandı değiştirip pansuman yaptılar. Bende şu aldığımız dependi kullanmaya başladım. Tuvalete çıkıp idrarımı yaptıktan sonra ameliyat derim yanıyor sızlıyor acaba dependten mi yoksa idrar yaptığım için mi
Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştumMastit olmusacile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
aboooOynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeee neredeeee trilelli trile ley ley bu saat oldu uyumadık leyley
kabul ediyorm çok doğruKarnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyorhamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.
Cnm benim zaten orası su geçirmez ile kapalı zaten hava almıyor kiBana hastanede 1 tane takti hemsire. sonra normal lohusa pedi tak dedi. Bence normal lohusa pedi tak depentte havasiz kaliyormus hemsire oyle soyledi bana. Bu arada gozun aydin
Kız la casa de papel izleyip izleyip profesor gibi surekli her türlü plana açık hale geldiKarnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyorhamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.
Hmm anladım cnm depend ten falan değildir yani demi ondan sorayım dedim teşekkür ediyorumHayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.
Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştum
Gece nasıldı gülay balı ? Aynen devam değil mi❤kabul ediyorm çok doğru
hamileliğim o kadar kötü geçtiki hatırlamak bile istemiyorum
ama şimdi çok şükür herşey çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?