2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırdır herkes suspus bugün herkes bebelerle mi 😃😃
Bende iki gündür sabah 8 de uyuyorum dizi izlemekten kesin bugün yine uyuyamiycam diye yarının yemeğini şimdiden yaptım. Temizlik çamaşır da bitti. Ütü biraz kaldı hazir bebem uyurken yapayım dedim . Tatil bitti 😀 bı de duş a girdim mi bugunluk paydos.
Çocuk bı taneyken uyutup uyutup yapın işlerinizi sonra çok zor oluyor Allah'ım o ur versin

Benim dr ayrıntılı konuşmuyor acaba diyorum kanalda değil de bana mı söylemedi de o yüzden mi günde 1.5 saat yürümemi istiyor ısrarla mesela :KK64:
Onu her doktor söylüyor yürüyüş hareket doğumu kolaylaştırır diye sanırım ama gerçekten kanal meselesi çok takılacak bir durum değil. Evet bazı doktorlar pek açıklama yapmayı sevmiyor ama işinin ehli ise gerek de yok. Demek ki beklemede su an bir sakınca görmedi..

Ebeeet şimdi gelelim bizee doğuramayanlarda bu hafta ankebut karamel deep... Selma daha da var galiba bakalım yeni sezon yeni umutlar bu hafta doğurabilecekmiyiz?
Kız beni doğurdudan sayma nişanım geldi diye. Bıdık halen içerde 🤣

Allah Allah nişan geldikten sonra da hala yalancı Kasılma olur mu ki ? Bende hiç bir belirti yok canım yürüyüp geldim yine bekliyorum kös kös :63:
Ay bende anlamadım kuzum valla 🤣😆. Çatladık bi onu biliyorum 😁.

Ebeeet şimdi gelelim bizee doğuramayanlarda bu hafta ankebut karamel deep... Selma daha da var galiba bakalım yeni sezon yeni umutlar bu hafta doğurabilecekmiyiz?
Ben umudu kestim artık. Bugün yürüyüş yaptım baya bi merdiven inip çıktım defalarca yok gelmiyor 😂

Kuzum benim de bugün nişan gibi bir sey geldi, cok sık yalancı kasilmam ve adet ağrım var kendime 3 gün veriyorum bakalım ;)

Ben umudu kestim artık. Bugün yürüyüş yaptım baya bi merdiven inip çıktım defalarca yok gelmiyor 😂
ben hergün 2-5 kilometre arası yürüyorum onun dışında merdiven inip çıkıyorum halen gelmedi minnoş 🤪.

Bebelac gold un kabız yaptıgını yorumlarında görmüştüm .mamayı degişebilirsin .bızımkı sma içiyor sıkıntı yok sukur.2gün yapmadı kv poposuna zeytinyaglı pamuk tıkıstırırken gördüm sınır oldum ileride sıkıntı olacagını söylüyor doktorlar poposundan bişeyler tıkıstırmanın
Bakacağım canım ya olmadı degistirecegim iyi gibi bakalım ama acaba yediklerim mi yaptı dedim bende, gaz masajı öğrendim onu yapıyorum kaka yapmayada faydası oluyor biraz rahatladı gibi inşallah zararı olmaz yaa :(

Kuzum benim de bugün nişan gibi bir sey geldi, cok sık yalancı kasilmam ve adet ağrım var kendime 3 gün veriyorum bakalım :KK66:
Benimde günlerdir özellikle geceden yaklaşık öğlene kadar şiddetli kasılmalarım ve sancım var ve benimde nişanım bugün geldi. Bakalım önce kim doğuracak 😄.

Bende iki gündür sabah 8 de uyuyorum dizi izlemekten kesin bugün yine uyuyamiycam diye yarının yemeğini şimdiden yaptım. Temizlik çamaşır da bitti. Ütü biraz kaldı hazir bebem uyurken yapayım dedim . Tatil bitti 😀 bı de duş a girdim mi bugunluk paydos.
Valla bende çalıştım bugün kışlık domates yaptım biraz buzluğa börek yaptım attım e yemek yaptım çamaşır attım koca süpürge vileda yaptı e bebişi emzir temizle gün bittii:))

misafirlerimiz vardı bütüngün
gelsin altınlaaarrr 🤣🤣🤣
kızda bi güzel uyudu çok şükür anasına izin verdi iki gıybet yapsın 🤣🤣
şimdi emişip uyuma vakti 😴

Kızlar ya benim göğsüme ve arkasına bazen inanılmaz bir ağrı giriyor sanki birileri sıkıyor gibi niye olur ki acaba ??

Back