2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar iyi akşamlar dün sabah 10 da sezeryan ile doğum yaptım spinal oldum ama fena olduğum için beni 10 dk uyutmuşlar ve uyandığımda bebeğim doğmuş giydiriyorlardı. Çok şükür doğmuştu ve o an beni dikiyorlardı. Kalkıp yütümede problem yaşamadım pek. Buğün sabah ta su geçirmez bandı değiştirip pansuman yaptılar. Bende şu aldığımız dependi kullanmaya başladım. Tuvalete çıkıp idrarımı yaptıktan sonra ameliyat derim yanıyor sızlıyor acaba dependten mi yoksa idrar yaptığım için mi

Mastit olmus🤦‍♀️ acile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Canım hastane tipi kiralasan onun çekim gücü daha iyi oluyor neredesin bilmiyorum ama... Ben ikizlerim de ameda kullanmıştım ciftlisini gayet güzel cekiyordu çok gecmiş olsun Rabbim sifa versin inşallah 🙏🙏🙏

Mastit olmus🤦‍♀️ acile gittim berbat aciyo..antibiyotik başladım...göğüslerim bosalmiyo bebegim 10 gunluk gucu enerjisi yetmiyo.var mı önerisi olan nolurrr..elektrikli pompa onerisi de alirim arkadaslar hangisi iyi yarin siparis edicem arastiriyorum bu gece
Benim de başta sağ göğsüm şişmişti onu bi türlü tutturamamıştım öyle şişmişti ki ateşim yükseltmişti lansinoh un elektrikli sağma makinası çok yetersiz kalmıştı düşün bir damla dahi süt çekememişti ben hastanenin sanayi tipi sağma makinası ile çektim onda bile ilkinde çok çok az geldi sonra ben sıcak havlu ile masaj yapıp sıcak bi duş alıp tekrar gidip çektiğimde göğsüm boşaldı çok zordu Allah yardımcın olsun bi an önce boşalsın göğüslerin inşallah

Kızlar iyi akşamlar dün sabah 10 da sezeryan ile doğum yaptım spinal oldum ama fena olduğum için beni 10 dk uyutmuşlar ve uyandığımda bebeğim doğmuş giydiriyorlardı. Çok şükür doğmuştu ve o an beni dikiyorlardı. Kalkıp yütümede problem yaşamadım pek. Buğün sabah ta su geçirmez bandı değiştirip pansuman yaptılar. Bende şu aldığımız dependi kullanmaya başladım. Tuvalete çıkıp idrarımı yaptıktan sonra ameliyat derim yanıyor sızlıyor acaba dependten mi yoksa idrar yaptığım için mi
Bana hastanede 1 tane takti hemsire. sonra normal lohusa pedi tak dedi. Bence normal lohusa pedi tak depentte havasiz kaliyormus hemsire oyle soyledi bana. Bu arada gozun aydin😊

Meme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katı 😱 napmali ya kopacak yemin olsun ki
Benim yaralarım karbonatlı su ile geçti. 1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıyosun her emzirme sonrası onunla iyice siliyosun öyle kalıyo hatta bebeğin ağız yaralarını da engelliyormuş beni de çok çabuk iyileştirdi tavsiye ederim

Benimde günlerdir özellikle geceden yaklaşık öğlene kadar şiddetli kasılmalarım ve sancım var ve benimde nişanım bugün geldi. Bakalım önce kim doğuracak 😄.
Benim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldık :KK66: not: hala dogurmadı :)
Sıcak havluyu memeye koyup uçlara doğru masaj yapabilirsin. Süt cıkmasa da bol bol o memeni emzir ve emzirmeden sonra sağ. İnşallah açılır. Bir de tıkanıklığın oldugu yere bebegin çenesi gelecek sekilde sen dört ayak pozisyonunda o yatarak emzirirebilirsin. Çok geçmiş olsun.

Benimde günlerdir özellikle geceden yaklaşık öğlene kadar şiddetli kasılmalarım ve sancım var ve benimde nişanım bugün geldi. Bakalım önce kim doğuracak 😄.
Benim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldık :KK66: not: hala dogurmadı :)
Siz beraber gidin doğuma arkadaşlar ben beklerim buraları gözünüz arkada kalmasın :işsiz:

Karnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar 😃😃
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyor 😀 hamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor 😄
Kabul edenler ? Etmeyenler ?
Kaptan düşük donlu sabahtan Günaydın 😘😘
Karemela sepeti uyuyordur. kahve yok kahvalti yok salatalık yedim bende.

Kesinlikle lansinoh öneririm cnm çekim gücü çok güzel

Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun inşallah. O sızlamalar normal 1 hafta kadar oluyor.
Çok geçmiş olsun, çok zor mastit. Lahananın iyi geldiğini okunuştum

Karnımdayken de boyleydi son zamanlar. Benimle uyur benimle uyandırdı bal oğlum. Şimdi de aynı :) yeni bı tez sunuyorum hanımlar 😃😃
Annesinin karnında çok kuduruk olup hamileliği zor geçenlerin bebekleri doğunca rahat ediyor dünya varmış kuetulduk daracık yerden yeaa deyip uyuyor 😀 hamileliği tehlikeli geçenler şimdi rahat. Hamileliği tehlikesiz geçenler de şimdi çekiyor 😄
kabul ediyorm çok doğru 🤜
hamileliğim o kadar kötü geçtiki hatırlamak bile istemiyorum
ama şimdi çok şükür herşey çok güzel 😍

Kız la casa de papel izleyip izleyip profesor gibi surekli her türlü plana açık hale geldi 😁 Evet annem sen ne diyorsan doğrudur. Bu sitenin öncü kuvvetisin sen. Hurremim benim ❤❤

Back