Dikis boyunca sert kitleler car normalSezeryanla doğum yapan kızlar size bir sorum olacak 21 gün oldu oğlum dogali 2 gündür dikislerimin sol tarafında ağrı vardı ara ara sizi şeklinde giren bı bakayım dedim elimle sol taraf içten biraz şiş geldi elime şimdi herkesin aynimi oluyor yoksa bı sıkıntımi var Dr gitmeli miyim
Benim dr ayrıntılı konuşmuyor acaba diyorum kanalda değil de bana mı söylemedi de o yüzden mi günde 1.5 saat yürümemi istiyor ısrarla meselaSon günler daha zormuş, şu karın inme muhabbeti gerçekten gereksiz çünkü doğum anında inen de var hatta oğlumda hiç muhabbeti bile olmadı. Büyük ihtimalle doğum anında inmişti. Bunda haftalardır kanalda ama tık yok. Allah gönlümüze göre doğum nasip etsin ins. benim de yarın kontrolüm artık miad gebe polikliniğine geçtim bakalım
Bende canım diğerindede böyle hep kasılmalar sancılar vardı onda da ha bugün ha yarın derken 40 + 2 yi buldu. Hadi ilkti diyelim, e bu ikinci bide ilkinden sonraları biraz erken doğar derlerAynen ben de burca yanıyorum
Valla artık atlayarak okuyorum hele doğurayım Ağustos annelerine sorarız artık emzirme işlerinizira bende de belirti Melirti yok
Alkollü solusyon eski bir yöntem diyebilirim artık hiçbirşey uygulamamak en yaygın tavsiye ki zaten o göbeğin kuru tutulması lazım ki göbek kurusun düşsün. Ha zararı yoktur belki hani neticede enfeksyon kapmasın diye o solüsyon yazılıyor tabi ama dediğim gibi çoğu doktor artık özellikle hiç birşey sürmeyin diyor. Sen bilirsin tabi de başka bir doktora da danışabilirsin yani.Gobekler kaçıncı günde düştü kızlar yaa ikinci günümüzde hemen karardı ama 10 gün oldu hala düşmedi alkollü solusyonumuzu aksatmıyoruz doktorun dediği gibi sabah akşam uyguluyoruz ama dışından kabuk kabuk atmaya başladı da iç kısmı daha sımsıkı duruyo valla
Hadi bir avazda doğurda gel inşallah. Su gibim bir doğum olsunNişanım geldi jel slime kıvamında içinde de minik bir parça kan halinde. Hepimizi hayırlısıyla kurtarsın Rabbim
Allah şifa versin. Kolay süreç değil inşallah bir an önce bebişte sen de toparlarsınız. Çok erken Doğum olmuş.Amin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .
Dert ettiğimden mi sanıyorsun
Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Sonunda ben de doğurdummm güzel annelerr... ah çok şükür bin şükür çok zor geçen bir doğumdu ama bin şükür ki ikimiz de sağlıklıyiz su sancıları da bi atlatıp ayaga tam kalkabilirsem tamamdır
Fırsat varken uyumak lazımLa casa de papel yüzünden iki gündür geceleri uyumuyorum sabahları büyük pismanlikla yaşıyorumdeli miyim evet galiba
Canım inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin sağlıklaAllah razı olsun canım benimm amin. Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın inşaAllah. Şimdilik sık kasılmam ve sancım olmadığı için evde stres yapmadan bekliyorum doktorumda suyun gelirse kasılman 3 dk da bire düşerse gel dedi .
BiZim arkadaşın öyle bi mama kaçmıştı genzine böle nefes aldıkça öter gibi ses çıkıyodu. Seninki nasıl bilmiyorum ama çok korkmuştuk internetten filan baktık ayaklarından tutup sallandırın yazıyodu yaptık hemen geçtiya kızlar oğlum sabahtan beri sanki boğazına bisey kaçmış,boguluyor gibi sesler çıkarıyor,sonra bisey olmamis gibi etrafina bakınıyor,ne olabilir ki?
Kıyamam sanaFırsat varken uyumak lazımkeşke benim olsa
Canım inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin sağlıkla
Benim perş. sabah geldi. Diğer hafta perş. gece sancılar arttı cuma sabaha karşı doğdu.Allah Allah nişan geldikten sonra da hala yalancı Kasılma olur mu ki ? Bende hiç bir belirti yok canım yürüyüp geldim yine bekliyorum kös kös
Ay demeee! Nasıl yaptınız tam olarak?BiZim arkadaşın öyle bi mama kaçmıştı genzine böle nefes aldıkça öter gibi ses çıkıyodu. Seninki nasıl bilmiyorum ama çok korkmuştuk internetten filan baktık ayaklarından tutup sallandırın yazıyodu yaptık hemen geçtiama tabii senin farklı bişey mi bilmiyorum şimdi
Bana da doktor gibegine hic birsey surmeyin alkol vs dddi ..Alkollü solusyon eski bir yöntem diyebilirim artık hiçbirşey uygulamamak en yaygın tavsiye ki zaten o göbeğin kuru tutulması lazım ki göbek kurusun düşsün. Ha zararı yoktur belki hani neticede enfeksyon kapmasın diye o solüsyon yazılıyor tabi ama dediğim gibi çoğu doktor artık özellikle hiç birşey sürmeyin diyor. Sen bilirsin tabi de başka bir doktora da danışabilirsin yani.
Benim nişanım geldi 2 gün sonra hala sancım yoktu canım oluyo yani yalancılar ara sraAllah Allah nişan geldikten sonra da hala yalancı Kasılma olur mu ki ? Bende hiç bir belirti yok canım yürüyüp geldim yine bekliyorum kös kös
Amman sakın ha bebek ayaklarından tutup sallamak fln çok riskli hareketler, bir sorun görüyorsan doktora git daha minicik yavrun kulaktan dolma bilgilerle çocuk sallandırılmazAy demeee! Nasıl yaptınız tam olarak?
Son günler daha zormuş, şu karın inme muhabbeti gerçekten gereksiz çünkü doğum anında inen de var hatta oğlumda hiç muhabbeti bile olmadı. Büyük ihtimalle doğum anında inmişti. Bunda haftalardır kanalda ama tık yok. Allah gönlümüze göre doğum nasip etsin ins. benim de yarın kontrolüm artık miad gebe polikliniğine geçtim bakalım
Sen deneyimlisin. Sen ne tüketince beybi huzursuzlanıyor bilirsin. Gerçi bazen o da işe yaramıyor. Senin, benim, Laiyka ve Yademim'in dışında gaz problemi yaşayan yok gibi. Sare de yazmıştı galiba. Damla düşündün mü? Yademim'de de ben de zinco var. Gerektiğinde kullanıyorum bugün daha vermedim. Verince iyi geliyor gibi.
Amin sağlıklı olsun da oralarda, doğmak istemiyosa doğmasın XXL giyerim napiim..ben 3. Gün taktım. Salı 1 aylık oluyoruz. Hala karnım var ama içi boş gider. İlk doğumda kullanmadım. 3 ayakadar hala bundan fazlaydı göbeğim
işte bu korseye kullandım.
Ya benimde sarı hala gözler salı aşkımız var. Oradasoracağım doktoraama anne sütü deki bir maddeden dolayı da 12haftaya kadar sürebilirmiş.
Senimerak ediyordum canım
İnş. Artık gelsin bebeğin
Yööooaaa....Ebeeet şimdi gelelim bizee doğuramayanlarda bu hafta ankebut karamel deep... Selma daha da var galiba bakalım yeni sezon yeni umutlar bu hafta doğurabilecekmiyiz?
Allahım ya bişey olmasında yanlızım çünkü bebeğin kontrolleri için zor çıkıyorum Dr bı de benlik bişey olursa Allah'ım korusun çok zor olurBende 24 gun oldu dogum yapali dikisin 2 barmak üstunde icte benimde sertlik ve agri var kasigimda elime ceviz buyuklugunde geliyor ebeye sordum ic dikislerin zamanla vucut eritecek dedi hala kalkarken agriyor dikislerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?