Ben yapıyorum kız tek başıma zor olmuyor filede kolay oluyor bide benimki kuzu gibi duruyor ağlamıyordaiş başa düştü mü mecbur yaparız
herşyi yaparımda banyosunu nasıl yaptırcam en büyük korkum o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapıyorum kız tek başıma zor olmuyor filede kolay oluyor bide benimki kuzu gibi duruyor ağlamıyordaiş başa düştü mü mecbur yaparız
herşyi yaparımda banyosunu nasıl yaptırcam en büyük korkum o![]()
Amin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .İnşallah yavrun Bi an önce toplasın kendini sağlıkla çıksın kavuşunçok özür dilerim ama sezaryen izini şu dönemde en azından kafana takmasan mı acaba iyi ol toplan güçlü ol bebeğin için ama izmiş acıymış bunlar dert değil inan ki Allah şifa versin oğluşuna
![]()
Uzamış sarılık olabilir. Benim oğlan öyleydi. 8 seviyesinde olunca bir şey yapılmadı. 3 ay sürdü. Bunda da var. 1.ay kontrolde bakarız. Uzayacak gibi. Anne sütü sarılığı dediklerinden. Eşim 0 ben A ikimiz de + Bebekler hep A rh+ Uyumsuzluk yok herhalde.Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibiabo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba
Hadi kolay gelsin. Sancılar beklemeden gelsin. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..Nişanım geldi jel slime kıvamında içinde de minik bir parça kan halinde. Hepimizi hayırlısıyla kurtarsın Rabbim
![]()
İşte yaşadığın şey zor içinde bulunduğun durum fazlaca can sıkıcı Allahım kimseyi evladı için ne olcak ne biticek diye düşündürtmesin bu durumda kendine bide onu dert etme demek istedim zaten kafana takmaAmin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .
Dert ettiğimden mi sanıyorsun
Bizim her ikisininkini de 8. Gün kontrolde doktoru düşürdü canım. Ama beni sıkı sıkı tembihlediler herhangi bir şey sürmeyeceksin diye. Bu uygulamalar neden bu kadar farklı ya.Gobekler kaçıncı günde düştü kızlar yaa ikinci günümüzde hemen karardı ama 10 gün oldu hala düşmedi alkollü solusyonumuzu aksatmıyoruz doktorun dediği gibi sabah akşam uyguluyoruz ama dışından kabuk kabuk atmaya başladı da iç kısmı daha sımsıkı duruyo valla![]()
Maşallah size tü tü. Allah saadetinizi bozmasın amin.Merhaba kızlar, fırsat bulmuşken bir iki karalayayım dedim:)
Bugün 4. Günümüz. Ilk sezaryendaki kadar iyi değilim. Ilkinde üçüncü gün dışarı bile çıkmıştım. Bus evreninde bıçak acılarım hala nefesimi kesiyo
Bebeğim gayet sağlıklı. Sarilik falan yok simdilik ama tetikteyiz hala. Ablası da çok keyifli. Ara ara bocalıyor, kıskanmak değil de biraz afallıyor. Ama genel olarak o da cok keyifli. Hastane odasina gelen misafirleeimizin hepsine o ikramda bulundu. Benim çoraplarımı giydiriyo, suyumu iciriyo, yemeğini ağzına koyuyo. Bir numaralı yardımcımız kızım oldu :). Ama az once yanima gelip gazini cikarmami istedi. Yedi yasindaki kizin da gazini cikartiyoruz artik evde. O kadari da normal sanirim. :)
Ailem yanımda. Çok şükür. Ben cok mutluyum. Mutluluktan uyuyamiyorum o derece :)
Merhaba çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıkla kavuş kuzuna inşallah.Herkese merhaba
Ben Eylül annesi olmam gerekirken oğlum aceleci davrandı 31 haftalık doğdu Çarşamba günü. Şuan küvezde. Ne zaman çıkartırlar bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de toparlanmaya çalışıyorum bir şekilde. Acil gittiğimiz için hiç tanımadığım bir hastanede Doğum yaptım ve doktorumla pek iletişim kuramadım.
Sezeryan Doğum sonrası kesi izi kalmaması için ne zaman hangi kremi uyguluyorduk bilen var mı?
Ve bebeği erken doğup küvezde kalan (ki inşaallah yoktur aranızda) ne zaman ve kaç kilo taburcu edildi bebeği söyleyebilir mi ?
teşekkürler cevabınız içinBenim hamilelik boyunca mantarım maalesef hiç geçmedi canım. Artık külot değiştirmekten bıkmıştim. Bez koyuyorsun kulotun içine.
teşekkürler cevabınız içinBenim hamilelik boyunca mantarım maalesef hiç geçmedi canım. Artık külot değiştirmekten bıkmıştim. Bez koyuyorsun kulotun içine.
Bizim her ikisininkini de 8. Gün kontrolde doktoru düşürdü canım. Ama beni sıkı sıkı tembihlediler herhangi bir şey sürmeyeceksin diye. Bu uygulamalar neden bu kadar farklı ya.Gobekler kaçıncı günde düştü kızlar yaa ikinci günümüzde hemen karardı ama 10 gün oldu hala düşmedi alkollü solusyonumuzu aksatmıyoruz doktorun dediği gibi sabah akşam uyguluyoruz ama dışından kabuk kabuk atmaya başladı da iç kısmı daha sımsıkı duruyo valla![]()
Maşallah size tü tü. Allah saadetinizi bozmasın amin.Merhaba kızlar, fırsat bulmuşken bir iki karalayayım dedim:)
Bugün 4. Günümüz. Ilk sezaryendaki kadar iyi değilim. Ilkinde üçüncü gün dışarı bile çıkmıştım. Bus evreninde bıçak acılarım hala nefesimi kesiyo
Bebeğim gayet sağlıklı. Sarilik falan yok simdilik ama tetikteyiz hala. Ablası da çok keyifli. Ara ara bocalıyor, kıskanmak değil de biraz afallıyor. Ama genel olarak o da cok keyifli. Hastane odasina gelen misafirleeimizin hepsine o ikramda bulundu. Benim çoraplarımı giydiriyo, suyumu iciriyo, yemeğini ağzına koyuyo. Bir numaralı yardımcımız kızım oldu :). Ama az once yanima gelip gazini cikarmami istedi. Yedi yasindaki kizin da gazini cikartiyoruz artik evde. O kadari da normal sanirim. :)
Ailem yanımda. Çok şükür. Ben cok mutluyum. Mutluluktan uyuyamiyorum o derece :)
Merhaba çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıkla kavuş kuzuna inşallah.Herkese merhaba
Ben Eylül annesi olmam gerekirken oğlum aceleci davrandı 31 haftalık doğdu Çarşamba günü. Şuan küvezde. Ne zaman çıkartırlar bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de toparlanmaya çalışıyorum bir şekilde. Acil gittiğimiz için hiç tanımadığım bir hastanede Doğum yaptım ve doktorumla pek iletişim kuramadım.
Sezeryan Doğum sonrası kesi izi kalmaması için ne zaman hangi kremi uyguluyorduk bilen var mı?
Ve bebeği erken doğup küvezde kalan (ki inşaallah yoktur aranızda) ne zaman ve kaç kilo taburcu edildi bebeği söyleyebilir mi ?
Allah yardımcınız olsun.. Bu günler çabucak geçsin. Sağlıkla kavuşun yavrunuza.. Solunum vs düzelince belli gr. ulaşınca yanınıza gelecek.Amin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .
Dert ettiğimden mi sanıyorsun
Bizim her ikisininkini de 8. Gün kontrolde doktoru düşürdü canım. Ama beni sıkı sıkı tembihlediler herhangi bir şey sürmeyeceksin diye. Bu uygulamalar neden bu kadar farklı ya.
Maşallah size tü tü. Allah saadetinizi bozmasın amin.
İnş gecer yaben 3. Gün taktım. Salı 1 aylık oluyoruz. Hala karnım var ama içi boş gider. İlk doğumda kullanmadım. 3 ayakadar hala bundan fazlaydı göbeğim
işte bu korseye kullandım.
Ya benimde sarı hala gözler salı aşkımız var. Oradasoracağım doktoraama anne sütü deki bir maddeden dolayı da 12haftaya kadar sürebilirmiş.
Senimerak ediyordum canım
İnş. Artık gelsin bebeğin
Sen deneyimlisin. Sen ne tüketince beybi huzursuzlanıyor bilirsin. Gerçi bazen o da işe yaramıyor. Senin, benim, Laiyka ve Yademim'in dışında gaz problemi yaşayan yok gibi. Sare de yazmıştı galiba. Damla düşündün mü? Yademim'de de ben de zinco var. Gerektiğinde kullanıyorum bugün daha vermedim. Verince iyi geliyor gibi.Kimyon rezene dışında gaz için önerebileceğiniz birşeyler var mı?
Gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..Sonunda ben de doğurdummm güzel annelerr... ah çok şükür bin şükür çok zor geçen bir doğumdu ama bin şükür ki ikimiz de sağlıklıyiz su sancıları da bi atlatıp ayaga tam kalkabilirsem tamamdır![]()
Zarar vermez değil mi uzamış sarılıkUzamış sarılık olabilir. Benim oğlan öyleydi. 8 seviyesinde olunca bir şey yapılmadı. 3 ay sürdü. Bunda da var. 1.ay kontrolde bakarız. Uzayacak gibi. Anne sütü sarılığı dediklerinden. Eşim 0 ben A ikimiz de + Bebekler hep A rh+ Uyumsuzluk yok herhalde.