Bende başlayacağımLa casa de papel yüzünden iki gündür geceleri uyumuyorum sabahları büyük pismanlikla yaşıyorumdeli miyim evet galiba
2. SezonBende başlayacağım
Bravo canım eline sağlık. Büyük kızlarını da yerim, oyun oynatıyorlar, afferim kuzulara. Lal artık sırtın yere gelmez canım 3 kız 1 erkek maşallahGünaydın kızlar
Bir buçuk haftadır yerleştirmeye uğraştığım Uyku düzenimiz kuruldu şükürler olsun
Gece 12 uyuyorlar, 4:00 -4:30 fıkırdamaya başlıyorlar ağlamalarına izin vermeden hemen emziriyorum ve gaz vs çıkarmadan yatırıyorum tekrar uyuyorlar.. 6:00-6:30 yeniden uyanıp emiyor ve uyuyorlar yine gaz çıkarmıyorum uykuları bölünmüyor, 8:00 tamamen uyanıyorlar bez değişimi günlük bakım beslenme vitaminleri vs, saat 10a kadar uyutmadan salonda tutuyorum ablaları oynuyor huzursuzlanınca yeniden emiyor uyuyorlar uyutmak için sallama yada herhangi birşey yok emzikle kendi kendilerine uyumalarını bekliyorum. Gün içinde kısa süreli derin olmayan uykular ve sürekli beslenme, akşam 7 gibi başlıyor gaz sancıları 11e kadar sürüyor, karnındaki gazı atsınlar diye mama veriyorum işe yarıyor rahatlıyor ve uyuyorlar.. uygulamak kolay olmadı ama başardık çok şükür biraz sabır ve düzenli tekrarlar gerekiyor sonunda anne rahat bebek rahat
Emzirme esnasında bebeğin genzine kaçanlar kesinlikle kaçtığı anda memeyi çekmeyin emzirmeye devam edin yüzüne az hafif üfleyin yutkundukça geçmesi kolay olur yoksa daha çok tıkanıyor yavrular
Düşünme belli olmaz hiç. Gerekirse sen sezeryan ol zaten bıkacak. Doğumun şekli önemli değil bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına Alman önemli. Ama tabi allah gönlüne göre verir inşallah yine de normal Doğumla gelir. Ne kadar daha bekleyeceksin ki benim doktor belli tarihe kadar bekleriz sonra müdahale ederiz dedi.Gün itibariyle 40+ Oldum. Çok şükğr büyük bi sıkıntım yok ama artık sıkıldım her gün 10 kişi soruyor daha doğurmadın mı diyeaçıkcası korkmaya da başladım doğal yollardan olmayacak diye ya suni sancı ile uğraşılacak ya sezeryana dönecek diye
Ben hatırlıyorum 8 sene geçmesine rağmen. Günlük tutmuşum bi de ara ara açıp okuyorum çünkü. Bence normal her Bebişin ihtiyacı farklı dediğiniz gibi kimi 2 meme emer 100 100 200 e tamamlar. Kimi tek memeden alır onu. Zaten kiloları bile farklı kimi 1 aylık 5 kilo olur kimi 3 buçuk dolayısıyla yeme ihtiyacı da değişir. Benim kızım 2 aylıkken 6 kiloydu kontrol notu almışım. Aynen tek meme emziriyodum. 180 200 çıkıyordu. Sonra zamanla ikisini de bitirmeye başladı. Tosuncuktu herkes bu çok yer filan diyodu. Şimdi çubuk gibi yemek yemekten nefret ediyo diyebilirimYa ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?
Darısı sana canım kuzuların toparlansın düzene girsin ablalarıyla keyifle vakit geçirirlerBravo canım eline sağlık. Büyük kızlarını da yerim, oyun oynatıyorlar, afferim kuzulara. Lal artık sırtın yere gelmez canım 3 kız 1 erkek maşallah
Maşallah sana kuzum kaç yasındasın? Ne güzel hepsi birlikte büyürler. En buyuk ablaları kaç yasında. Kuzum rutini cok güzel oluşturmuşsunuz benimki emzik istemiyor tek baslarına nasıl uyuyorlar?Darısı sana canım kuzuların toparlansın düzene girsin ablalarıyla keyifle vakit geçirirler
Bu 4 çocuk olayına hala inanamıyorum desem yalan olmaz büyük kızı ben doğurmadım sanki sıradan çıktı küçüklerinde bakıcısı gibi hissediyorumşöyle bir 10 sene sonra bakıp gururla hepsini ben doğurdum derim inşallah
Iyi aksamlar arkadaslar bu sabah kahvaltimi yaptım mideme sanki bicak sapliyorlar bir sanci bir aci daha once hic yasamadim aglatti beni o derece doktorumu aradim hemen gel görelim dedu korkuyla gittim bebise bakti gayet iyi suyum iyi tansiyonum iyi ust karin ultrasonu cekilecek dedi safra kesesi mide karaciger bobreklerime bakildi ama doktor mideyi görmekte o kadar zorlandı ki gaz sirf karninin ici dedi neyse sonuçla doktora gittim gaviscon verdi ... ama bence sabah kahvaltısından sonra magnezyum vitamin ve imom iciyorum hepsi ayni anda icince beni fena yapti siz nasil iciyorsunuz
Güzel canım. Bende bunun doresi var onu götürücem.
Geçmiş olsum ca
@Karamel orta turk kahvesi ve yaninda cikolata suyumda da nane yaprağı @gulayav canim dun hastanedeydim gunüm belli 18 i anesteziyle görüsün islemleri halletsinler dediler kan falan verdim form doldurdum daha once gecirmis oldugum hastaligim vs va
Omuz ağrısını bende yaşadım
Ağrı kesici yapıldı geçti
2 hafta sonra tekrar agırdı kendiliğinden geçtiGozun aydin canim ben yasadim.omuz.agrisi ama uzun surmedi. Kahve ic bol su ic.gecer.insallah. Bel agrimda 2 gundur basladi o devam eder bir.sure doktor oyle.soylediDün mü doğdu canım.Gecmis olsun.Allah analı babalı büyütsün.Ekstra ağrı kesici isteyebilirsin.Kahve iç.Ben yaşamadım.Eminim geçici birşeydir.1 yaşında netleşirmiş doktora sorduk
43. Gün 3650grcık
Sorma mahvoldum allahtanannem bendeydi emzirdim verdim ona tümgün ilgilendi
Bende tam omuz değilde sırttan başlayan bi ağrı vardı 2-3 güne geçtşCanim ben yasadim malesef sag omuzla basladi sonra sol tarafada geçti agri kesici yaptilar o iyi geldi rahatlatti sonra bel agrim basladi iki buklumdum dik duramiyodum onada gittim dikloron agri kesici yaptilar oyle rahatladımCanım elinle yardımcı ol sıkıp ver ağzına.
Oew çok severim. Num num
Maşallah size. Ömrü bereketli olsun inşallah..Ben yaşadım ne fenaydı
Geçti iki güne ama korkmaKizlar cok sagolun hic sevmeme rağmen nescafeyi iciylrum bugün daha agrimadi bakalim insallah geçer.. bu kiźçe oglumla alakasi yok gazli cikti ... ama ben cok gazliyim suanda ... insallah değişir sütünüzle kalin kokluyorum tüm bebisleriGözünaydın canım çok sevindim maşallah kilosu boyu herşeyi güzel sağlıkla büyüt, rabbim hayırlı evlat etsino omuz ağrısı bendede oldu canım felaket birşey, nescafe extra falan iç, kafeinli şeyler tüket , bitter çikolata, kola iç başka türlü geçmiyor ben nescafe ile çözmüştüm, epudral yapıyor
Canım ben iki yil emzirdim oglumu ek gidadan sonra bile doymus olsun sömürene kadar emiyordu beni tatli niyetine ... ama sunu söyliyim eger fazla gelse kusar demek ki kaldirio migdesi tosuncukYa ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?
Sorma takvimlere de ayrı üzüldümayyyy takvimlerimizde kalktmış artıkk. Hayırlısıyla doğsunlar inşaAllah kuzum . Bana suniyi yiyecez gibi geliyo zaten artıkın, hadi hayirlisi
Öyle tabi haklısın en hayırlı yol neyse öyle gelsinler inşallahDüşünme belli olmaz hiç. Gerekirse sen sezeryan ol zaten bıkacak. Doğumun şekli önemli değil bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına Alman önemli. Ama tabi allah gönlüne göre verir inşallah yine de normal Doğumla gelir. Ne kadar daha bekleyeceksin ki benim doktor belli tarihe kadar bekleriz sonra müdahale ederiz dedi.
Genetik ve biyomühendislikKolay gelsin hangi bolumde ogretim uyesisiniz?
Küçük küçük maymunlarımız oldu resmenKuzu bizimde yapıyor, Gece nöbeti başladı lord kumandan da benimaynen sürekli emmek istiyor, En son sabah ağlıyor , neyin var kızım altın kuru karnın tok dedim aldım bunu evi turladık değişik değişik bakıyor sustu sıkılmış bizim hatun
Seninle Zehranurla takvimlerimiz ayniydi ben sizden beklerken kendim daha once dogurdumBen de kızdığım şeyi yapayım darlayım buradakileri__karamel__ @deeploneliness ZehranurHifa bu gece de mi boş geçti
Ben.dikislerimi dun aldirdim. Doktorum 1 hafta sonra tak dedi. Sadece beli ve karni saran.yandan ayarlamali alip takacagimSezeryan olan canlar, ne zaman nası bi korse kullanmaya başladınız
Bende bilgisayar başından canımBen her gün yeni eleman yazıyo arıyo uzaktan bağlanıyorum bazen patronlarmda Bişeyler sormak için arıyodoğurmuşum bide uğramıyosun diye trip atıyorlar
10. Gündeyim canım ben, dikişlerim yapıştırma. Doktora doğumdan sonra sorduğum da 40 gün sonra demişti ama o kadar beklemek istemiyorumBen.dikislerimi dun aldirdim. Doktorum 1 hafta sonra tak dedi. Sadece beli ve karni saran.yandan ayarlamali alip takacagim
DimiCanım ben iki yil emzirdim oglumu ek gidadan sonra bile doymus olsun sömürene kadar emiyordu beni tatli niyetine ... ama sunu söyliyim eger fazla gelse kusar demek ki kaldirio migdesi tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?