Tedirgin olmustum canım ben de inşallah yeter bebeğime. Kızımda devamlı sagdım o yuzden kontrolsüz bir artıs vardı o da kötü ve cok zor. İki saat bile dısarda kalamadım kollarım agrırdı sagmazsam.İnşallah emzirmek güzel ve rahat bir süreç olur bu seferBen varım canım hala emziriyorum, sadece emzirdim sadece bir dönem yarım gün çalıştım o ara bi kez biberonla besledik gece bir kere sağım yapıyordum. Aksine emzirdikce daha çok sütun artar zaten onemli olan bebeğe yetecek kadar olması
Omuz ağrısını bende yaşadımKizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Tüm doktorları harcadım sanırımyoğurtta mı yapıyomuş
ee doktorun bana yazdığı listede yazıyo yiyom bende yani
Gozun aydin canim ben yasadim.omuz.agrisi ama uzun surmedi. Kahve ic bol su ic.gecer.insallah. Bel agrimda 2 gundur basladi o devam eder bir.sure doktor oyle.soylediKizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Bizimki de gün ışığında yeşile çalıyor. Valla merak ediyoruz
1 yaşında netleşirmiş doktora sordukbizimkide hala gri
ne zaman net belli oluyo acaba rengi
43. Gün 3650grcıkKızlar bebişiniz kaç gram oldu
40ı çıkanlara soruyorum
Sorma mahvoldum allahtanannem bendeydi emzirdim verdim ona tümgün ilgilendiBu beter böcek bütün gün ağzımıza mıçtı
Karışı kocalı nöbetleşe saat 11den beri bebe pışpışlıyoruz memikler ağlıyor yeter artık diyor yarım saatte Bi emzirmekten helak oldum
Siz geziyorsunuz hepinizi pıçaklarım
Bende tam omuz değilde sırttan başlayan bi ağrı vardı 2-3 güne geçtşKizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Sadece anne sütü 26 ay emdi oğlan. Ne emzik ne biberon aldı. Sağma yok. Devam sütü de içmedi. İnek sütü de. Ama bilirsin 6 ay sonra anne sütü bebek için çay kahve keyfi. Kız 16 ay emdi. Hamile kalıp bırakmıştım. O biberonla 2 yaşa dek devam sütü aldı biraz. Keyfiydi o da.Selam kızlar yeni dogum yapanlara hayırlı olsun önceki annişlerimize kolay gelsin. Kızlar bizim bugun 4.günümüz.kızım memeyi tutmamıstı onu hep sagarak besledim sagdıgım için de sütüm coktu. Sımdı oglum sadece emiyor acaba sadece emerek azalır mı gene mi sagayık diye korku sardı içimi.Ne diyorsunuz. Sadece emerek 2 sene emziren ler var mı aramızda oluyor dimi
Canim ben yasadim malesef sag omuzla basladi sonra sol tarafada geçti agri kesici yaptilar o iyi geldi rahatlatti sonra bel agrim basladi iki buklumdum dik duramiyodum onada gittim dikloron agri kesici yaptilar oyle rahatladımKizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Aptamil gazsız sıkıntısız bebegimde gaz yaptı benim hemen değiştirdim canım.Hanimlar birsey soracağım ben bu sıpaya akşamları 1 kere mama veriyorum süt yetmediği için ancak mamayı veridiğimde çocuğa ekstra bir enerji geliyor sanki uyuyorsa da uyanıp 1 2 saat uyumuyor dün 11 de verdim gece 4 de zor uyuttum ısrarla meme istedi verdim karnı da tok ama agzına alıyor çıkarıyor deli gibi tepiniyor eller ayaklar hiç durmuyor dikkat ettim mamadan sonra sürekli boyle dunku kadar olmasada sizde de boyle birsey yasayan var mi mamayi mi degistirsem aptamil kullaniyorum
Bugün ne yedin acaba?Bugun gaz sancisindan uyuyamiyor yavrum 5 dk geçmeden ciglik hemen bende de var poff
Ah su gaz sorunu ne bitmez şeymişşşBugun gaz sancisindan uyuyamiyor yavrum 5 dk geçmeden ciglik hemen bende de var poff
Temizlemeye gerek yok zaten çok hafif kalyo zeytin yağının zararı yok.3-4 güne iyileşmiş oluyoPeki temizlemek gerekiyo mu sonraki emzirmede yoksa o zamana kadar emiyo mu cilt zeytinyagini
Canım elinle yardımcı ol sıkıp ver ağzına.Kuzum aslında kahverengi halkayı alıyor gibi ama az alıyor nasıl hepsini aldırcam
Oew çok severim. Num numSütün artmasını isteyen Arkidişler
Akşam demleyin çayınızı petibör piskevitle hüpletin Bi güzel hem bağırsak çalıştırıyor hemde güzel süt yapıyor tecrübeyle sabit
Maşallah size. Ömrü bereketli olsun inşallah..Kizlar bebisim persembe doğucakti doktroum rahatsizlandi cuma günü dogdu herseyden cok memnun kaldim bebisim pek tatli abisine benziyor 3700 gram 52 cm 38+5 de dogdu ... ama gelin görün ki ne baş agrim var ne bel agrim anestezim epiduraldi amaaa sağ omzuma ara ara bir agri giriyor aglatacak kadar cok... okuyorum internette arastirdim cok kisi yasamiş var mi benim gibi omuz agrisi yasayan
Amaa
Onayla beni onaylanmaya ihtiyacım varSenin kendi sorup kendi cevaplayan halini yirim ❤❤
Kız sen nasıl oldun böyle 5 tane doğurup salmışın gibi meydana maşallah arkadaşımaaKız o ne öyle kardan adam yaptı çocuğuBenim kız kısa kollu zıbın giyiyor gündüz. Alt çıplak. Evde 7/24 klima açık Gece de alt giydirip, muslinle örtüyorum. Çoğu zamanda çıplak emziriyorum ❤❤ Sadece banyo sonrası uzun kollu uyutuyorum. Hofff uyansa da öpsem yeni yıkadım mis gibi ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?