2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tedirgin olmustum canım ben de inşallah yeter bebeğime. Kızımda devamlı sagdım o yuzden kontrolsüz bir artıs vardı o da kötü ve cok zor. İki saat bile dısarda kalamadım kollarım agrırdı sagmazsam.İnşallah emzirmek güzel ve rahat bir süreç olur bu sefer

Omuz ağrısını bende yaşadım
Ağrı kesici yapıldı geçti
2 hafta sonra tekrar agırdı kendiliğinden geçti

Gozun aydin canim ben yasadim.omuz.agrisi ama uzun surmedi. Kahve ic bol su ic.gecer.insallah. Bel agrimda 2 gundur basladi o devam eder bir.sure doktor oyle.soyledi

Dün mü doğdu canım.Gecmis olsun.Allah analı babalı büyütsün.Ekstra ağrı kesici isteyebilirsin.Kahve iç.Ben yaşamadım.Eminim geçici birşeydir.

bizimkide hala gri
ne zaman net belli oluyo acaba rengi
1 yaşında netleşirmiş doktora sorduk

Kızlar bebişiniz kaç gram oldu
40ı çıkanlara soruyorum
43. Gün 3650grcık

Sorma mahvoldum allahtanannem bendeydi emzirdim verdim ona tümgün ilgilendi

Bende tam omuz değilde sırttan başlayan bi ağrı vardı 2-3 güne geçtş

Sadece anne sütü 26 ay emdi oğlan. Ne emzik ne biberon aldı. Sağma yok. Devam sütü de içmedi. İnek sütü de. Ama bilirsin 6 ay sonra anne sütü bebek için çay kahve keyfi. Kız 16 ay emdi. Hamile kalıp bırakmıştım. O biberonla 2 yaşa dek devam sütü aldı biraz. Keyfiydi o da.

Canim ben yasadim malesef sag omuzla basladi sonra sol tarafada geçti agri kesici yaptilar o iyi geldi rahatlatti sonra bel agrim basladi iki buklumdum dik duramiyodum onada gittim dikloron agri kesici yaptilar oyle rahatladım

Aptamil gazsız sıkıntısız bebegimde gaz yaptı benim hemen değiştirdim canım.

Kızlaaar kızlaaar yarım saattir okuyorum ancak bitirebildim bugün gittim doktora 1 ağustosa kadar müdahale etmeyiz kendi gelmesini bekleriz kiii bence gelir dedi. 3400 müş kilosu. Suyu filan iyi plesanta yaşlanmaya başlamış ama. Bekliiiceez bakalım her hafta rutin nst devam pikniğe gittik sonra da açık hava iyi valla. Bu arada emzik konusu konuşulmuş. Ben kızımda kullandım kesinlikle anne için inanılmaz rahatlık diş yapısını bozduğu filan da yok tecrübeyle sabit. 2 yaştan sonra kullanılırsa diş yapısını bozar demişti doktor. Birbuçukta bıraktırdım. Bir hafta huysuzlandı sadece. Bir buçuk yıl rahatlık için de bir hafta feda edilebilir yaa naçizane benim görüşüm

Kuzum aslında kahverengi halkayı alıyor gibi ama az alıyor nasıl hepsini aldırcam
Canım elinle yardımcı ol sıkıp ver ağzına.
Sütün artmasını isteyen Arkidişler
Akşam demleyin çayınızı petibör piskevitle hüpletin Bi güzel hem bağırsak çalıştırıyor hemde güzel süt yapıyor tecrübeyle sabit
Oew çok severim. Num num
Maşallah size. Ömrü bereketli olsun inşallah..

Kız sen nasıl oldun böyle 5 tane doğurup salmışın gibi meydana maşallah arkadaşımaa
Meğersem içinde anaç bir tavuk yaşıyomuş senin ne güzel çekip çeviriyosun öyle tüü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…