2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelim iyce bunaldım sanki bi 9 ay dahageçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti
Yakındır inşallah canım. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. Gerçekten son haftalar ve günler stresli.

Kızlar size pipi külahı lazım
Karamel bahsetmişti.
Ben de oğlanda bir yaprak tuvalet kağıdı elimde hazır bekliyor bezi açınca hemen kapatıyor sonra başlıyordum temizlik işine..

Bizimki o külahı uzay mekiği gibi uçurmuştu
Ondan sonra da açar açmaz bi müslin çekiyordum pipiye.. Hiç işemedi bana ama amcasına yapmıştı Türkiye’de

Yakında 40 haftaya girecek olupta hala doğuramayanlar gelin birer kahve içelim iyce bunaldım sanki bi 9 ay dahageçicek böyle gibi tık yok bende daha uykusuzlukdan heryerim şişti
Eeee ben varım öleee geleyim kaffeye ama Ankara’da şimdi allah var yani temmuz ayında olmayacak hava var. Serin serin o yüzden bir haftadır rahatım. Yarın doktor kontrolüm var yine gircem nst ye dicek doktor herşey normal hafif kasılman var. Daha zaman var bekle filan

Ufak tefek kazalar normaldr bile oluyor canim benim de ustume uçtu resmen kakasi

Doğuramadığı halde uyuyamayanlarda benden selam olsun nst sancı yok açıklık da yok sanırım dr yorum yapmadığına göre bende de hiç belirti yok ne zamana kadar bekleriz ki böyle acep

Canım hiç sıkıntı yapma, o bebe ya gelecek ya gelecek
Bende de sıfır belirti vardı, artik normal doğumdan umudu kesmiştim. Suninin verileceği sabahın gecesinde 40+10da paldır küldür 1 saatte ne olduğunu anlamadan doğum yaptım.
Şimdi göğsümde uyuyor miniğim

Ya maşallah ne kadar güzel, şiir gibi
Darısı bize ne diyelim artık

Son bir haftadır sık kasılmalarım olmasına rağmen halen doğuramadım :)). Doktorum ayın 29 una kadar bekleriz olmazsa veririz suniyi dedi. Bugün doğsa bari kendiliğinden sağlık ve sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…