2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ooo bensiz +18 konulara geçilmiş dur kız babannem beni tembihliyo bak sakın kırkını bozma diye 😁 uzaktan kuduruk mu görünüyom ben didim :KK45:
Hahaha 😂😂 bende 40 sonu adet gördüm ya herkes arıyor aman sen hemen hamile kalırsın korun diye kaynanam annem herkes panik 😂😂😂 dedim sakin olun güvenli şekilde hallettim ben 😂

Hahaha 😂😂 bende 40 sonu adet gördüm ya herkes arıyor aman sen hemen hamile kalırsın korun diye kaynanam annem herkes panik 😂😂😂 dedim sakin olun güvenli şekilde hallettim ben 😂
Kocayı görecek gözüm var sanki dikişiydi bebesiydi uykusuzluğuydu 😁
Ay en korktuğum naptın kız 😁😁

Hem agrilar falan hareket kisitliligi gece.uykusuzluk bunyem henuz alismadi ama tabi ki bebegim yanimda mutluyum. Bir once iglesip bebegimle rahat ilgilenmeyi cok istiyorum.
ben hamileliğimin 6 ayını yatarak geçirdiğim için
ağrıları hareket kısıtlılığını çok iyi biliyorum o zamandan
o yüzden doğduktan sonrası bana bal kaymak gibi geldi :)

Artık yalnız misiniz 😂
Evet kuzum yalnızım bana bu kadar yetti toplandım zaten kızkardeşim kalıyo hafta içi çok rahat ediyorum ama hafta sonu anneler kayınvalidemler dönüşümlü kaldığında hiç rahat edemiyodum o kalınca onlara kalma diyemiyodum dedim artık idare edebilirim sanırım deneyelim yapamazsam ararım 😁😁

Evet kuzum yalnızım bana bu kadar yetti toplandım zaten kızkardeşim kalıyo hafta içi çok rahat ediyorum ama hafta sonu anneler kayınvalidemler dönüşümlü kaldığında hiç rahat edemiyodum o kalınca onlara kalma diyemiyodum dedim artık idare edebilirim sanırım deneyelim yapamazsam ararım 😁😁
Kız yaparsın be yalnızlık daha iyi bas koynuna sipani geniş geniş yat işte 😂😂

Pelonun dediği servet değerinde prezervatif lerle hallettik hiç korktuğum gibi olmadı ama ben 47 gün lohusaydim 😂😂
Doktor bana ameliyat sırasında rahimde odakların olduğunu lohusalık bitince doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi ben spiral istiyorum bakalım nolcak 🙄🙄

Kız yaparsın be yalnızlık daha iyi bas koynuna sipani geniş geniş yat işte 😂😂
Kuzu sıkıntı şu ben şuan Alerji için ilaç kullanıyorum ve sarhoş edip uyku yapıyo dün gece ağladığını duymadım o kadar diyim sana 🙄🙄 son 5 gün ilaçta bakalım nolcak duyacak mıyım yanımdakşlere mi güvendim bilmiyorum

Kızlar bana dua edin yarın sabah 9 da sezeryanla bebeğimi alacağım kucağıma spinal olacağım ve çok korkuyorum nolur bol bol dua edin 🙏☹️
canım bende insaAllah yarın seninle beraber hayırlısıyla doğururum. Bende doğuramazsam bu gidişle basacaklar suniyi. Hayırlısı olsunda hepimiz için😊

Kuzu sıkıntı şu ben şuan Alerji için ilaç kullanıyorum ve sarhoş edip uyku yapıyo dün gece ağladığını duymadım o kadar diyim sana 🙄🙄 son 5 gün ilaçta bakalım nolcak duyacak mıyım yanımdakşlere mi güvendim bilmiyorum
Hmm evet canım alerji ilaçları malesef öyle. Bu gece bı bak bakalim.Bende de alerjik astım var eşimde de. Eşime fena uyku yapıyor beni hiç etkilemiyor yaw 😂

Back