2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dikişi yeni yeni görmeye başladım canım o kadar diyim
Sen yine görüyorsun ben karnımı kaldırmadan göremiyorum
Oh maşallah çok sevindim canım. Sen de keyif yap biraz, hakettinn

Güzel fikir canım bende öyle yapayım. Kızarmış üzüldüm öyle görünce sleepy bez kullanıyorum acaba ondan kaynaklı mı diye de düşünüyorum ??

Aynen canım bazı şeylerde doktor önemli kesinlikle bilimsel yaklaşıyorum bazı şeylerde gözümle görüyorum çocuk rahatlıyor mesela 40lamak vardır bilmiyorum yaptınız mı ya 40 kaşıkla su yada süzgeçten geçirirler o gün yine durmuyordu tesadüf mü bilmiyorum kırk sıkar dediler yaptılar çocuk yattı bugünde aynı

Bildiğin ufak nohut kadar vardı el atmasıyla boşalması bir oldu canım ağlayan bebe sallamayla uyudu kaç çocuk büyütmüşler bazen hayır asla diye direnmiyorum mesela yıkama konusunda direndim çocuğum sarılık olmadı belkide ondan bilemiyoruz ki

Reactions: LaL
Yok hayır şimdi yap derim yanlış olur yapma derim yanlış olur ortada bebek var sonuçta o konuda vebal alamam canım biz yaptık bende bilmiyordum mesela

Kızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen
Evet annemde banyo yaptırırken hep masaj yapardı dağılsın diye toplaniyormus ağrı yapıyormuş.

Bu arada şu puset güzel bir olay yatırdım pusete koydum yere ayağımla salladım anında uyudu sevdim bu işi:))

Güzel fikir canım bende öyle yapayım. Kızarmış üzüldüm öyle görünce sleepy bez kullanıyorum acaba ondan kaynaklı mı diye de düşünüyorum ??
Evet ondan olmus olabılır bence aynı sey oldu bizdede molfix kullanıyoruz iyiyiz

Kızımın memiklerinden süt geldi kızlar meğer hafif hafif sıkıp o sütü boşaltmak lazımmış
Bilenler bilmeyenlere söylesin litfen
Kiz bebislerde malum bolgeyide bi kontrol edin kizlar yapisiklik olabiliyor arkadasimin kizinda olmuştu

gözün aydın canım
çok zor günlerden geçip geldik gezmek hakkımız valla bende aylarca yattım ondan duramıyorum kaynıyo içim
doğurduktan 8 gün sonra dışarı çıktım kızı anneme bırakıp
8 gün beklediğime dua edin dedim bişey diyenede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…