• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama oğlum o kadar sinirleniyor ki çocuk çekiyor çekiyor süt az geliyor çok çaba sarf ediyor süt gelsin diye. Valla pek uyuyamıyorum sanırım. Dün gece 3 saat uyumuşum. Sen nasıl yapiyorsun uyku işini canım.
Geceleri bebeğim çok güzel uyuyor ama emzirdikten sonraki göğüs sizisindan uyuyamıyorum bende . Gece 3-4 saat uyuyabilsem o gün enerji olarak çok iyi hissediyorum . Bı de bazen yemek çay banyo Faslı bittikten sonra bı saat iki saat uyuyabiliyorum . Süt bazen benim de yetmiyor gibi oluyor goguslerim gergin olmadığında önce önden 100 CC mama verip arkasına emziriyorum. Göğsümde uyuyup kalıyor onunla da . Huzursuz olup kısa kısa uyuduğu günler süt yetmiyor onu biliyorum . İki saat üç saat arayla emzirince öyle bı problem olmuyor.

Kızlar biz odamızdayız. Çok sukur şimdilik bir problemimiz yok. Gelen giden çok fazla var. Giremeyebilirim forum

Tum surec boyunca dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Musait olunca yazicam
Kendinize dikkat edin
:KK200: :KK200: :KK200:
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Bol bol sütun olsun ❤❤

Korkutmak gibi olmasın canimsular ama ben 9 ay kaymak gibi bitane çatlak olmadan gezdim. Normal doğumla bir çıktım. Göbek deligimin altı ve üstü baya çatlamış. Kızıma seni dogurana kadar göbeğim çatladı diyebilirim 😎
Ay keşke sadece göbek olsa ya benim bacaklarım da çok fena 😕 Göbek sanki gerginliği gidince biraz toparlar gibi geliyor da bu bacakların durumu ne olacak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kızlar ya benim sütüm azaldı :KK43: oğlum doymuyor ağlıyor. Mama verince susup uyuyor yavrum. Bu hafta başladı eskiden emince iki saat uyuyordu. Şimdi çiyan ciyak ağlıyor yavrum aç. Üzüldüm ben de. Pompa ile sagdim. 10 dakikada 40 CC çıktı.
Büyüme atağı dönemi olabilir mi? Kac gün oldu doğum yapalı. O donemlerde aşırı huzursuzluk ve istah artması veya meme reddi dönemi olabilir. Bi kaç güne toparlar merak etme. Bol bol emzirirsen de bebek ihtiyaca göre artırır sütünü ;)

Canım bunlar için başvuru yapılıyor mu bir yere? Bir de ziraat bankasına yatmıyor mu rapor parası? Ben sadece şirkete raporu verdim o kadar. Onlar hallediyor değil mi?
rapor parası pttye yatıyo canım
ama sgkya gidip banka hesabıma yatsın dersen hesabına yatırıyolar
emzirme parası için sgkya başvurman gerekiyo 3 gün içinde yatıyo o
devletin yatırdığı 300 lira pttye yatıcakmış 2 ay sonra e devletten takip edebilirsin dediler onun için nüfüs müdürlüğünden başvurduk
hediyeler içinde belediyeye başvuruyosub hemen veriyo orda
hepsi için doğum raporunu götürmen yeterli

Inan tepine tepine emziriyorum...ama dediğin gibi şuan baştan aciyo ama yutkunma başlayınca duzeliyo bi de şey var biraktirma isi...uyuyup kaliyo yavrum ama ağzından cikarmiyo damağa yapışık ara ara çekiyo ağzını açtırmaya çalışıyorum çenesine bastırıp yok...göğsümü çekmeye çalışıyorum yok...Dehşet aciyo o zaman da...burnunu sıkıyorum uyandırmaya çalışıyorum salmıyor allah salmıyor o anki acı da en az ilk aldığı zamanki gibi oluyor...er geç iyileşiyor mu diyorsun?🤔😬
Herşeyyi denedim göğüs ucuna en iyisi zeytinyağı geldi.hani şu biberon duluklar varya uçları yanyana 3 delikli zeytinyağını dürüp o kapakları başına tutturuyorum hem çamaşıra sürünüp yapışmıyo hemde kapalı kaldığı için nemleniyor iyileşiyor

Kız biraz bilgi verin ben cahiline. Nereye yatıyor kaç günde yatıyor yatması için bakıyoruz? Zart zurt işte 🤷‍♀️
izne çıktığın günden doğuma kadar olan yatmış olması lazım canım
ben 34. haftamda izne çıktım 37de doğurdum yattı 3 haftalık
normalde pttye yatıyo ben sgkya maaş hesabıma yatsın dedim gittim konuştum maaş hesabıma yatırdılar
24 haziranda doğurdum 1 temmuzda yattı
kalan 13 haftalık parada
iznim bitince yatıcak
benim 20 eylülde bitiyo
1 ekimde yatar büyük ihtimal

Herkes kuzum çalışan çalışmayan devletin verdiği ödenek neden aldırmasın ya az para mı 300 tl ki gider bu kadar fazlayken? Sen biraz toplayınca bebişin kimliğide çıktıysa bakan birine bırak yavruları 1 saate gidip gelirsin başvuru için 1 form dolduruyosun 5 dkkalık iş

İhtiyacımız yok.Yetimin garibin hakkı diyecek kesin.Alanlar hak yemiyor tabiki yanlış anlaşılmasın.Tamamen eşimin aşırı hassasiyeti.😶 Yine de ikna etmeye çalışıcam 😕

Şu 300 TL yi çalışan çalışmayan maddi durumuna bakılmaksızın herkese mi veriyorlar.Hoş eşim aldırmaz da 😕
niye aldırmıyo devletten zengin mi
hastanenin verdiği doğum raporunu sosyal hizmetlere götürüp gösteriyosun yatırıyolar
senin bide 2. çocuk galiba yanlış mı biliyorum ?
2. çocuğa 400 lira
3. çocuğa 600 lira yatırıyolar

niye aldırmıyo devletten zengin mi
hastanenin verdiği doğum raporunu sosyal hizmetlere götürüp gösteriyosun yatırıyolar
senin bide 2. çocuk galiba yanlış mı biliyorum ?
2. çocuğa 400 lira
3. çocuğa 600 lira yatırıyolar

Zenginlikten değil de hassasiyet diyelim.2.cocuk bizim.400 TL iyi bi miktar.İkna etmeye çalışıcam kocalıgı😕

Doguran anneler hepinizin gözü aydin Allah hepsini anali babali büyütsün insAllah benim gibi 38+5de olupda daha doğurmayan varmi ara ara adet sanci gibi sancilarim var bide kasiklarim cok agriyo ama biraz dinlenince geciyo acaba daha beklermi ya kizim 38+0da dogmusdu heralde onun sabirsizligi var bende dogurmak isdiyorum artik hic uyuyamiyorum:dua::anneadayı::dua:

İhtiyacımız yok.Yetimin garibin hakkı diyecek kesin.Alanlar hak yemiyor tabiki yanlış anlaşılmasın.Tamamen eşimin aşırı hassasiyeti.😶 Yine de ikna etmeye çalışıcam 😕
Hayır o gariban fakir yardımı değil ki her doğan çocuğa hediye öyle olsa kimse almaz zaten yada sen almadın diye fakire fukaraya vermiyolar ki ah bu erkekler 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Back