- 3 Şubat 2016
- 1.106
- 1.340
- 83
Gümüş kapak bende işe yaramadı ya garmastol krem işe yaradı.Silverette gümüş kapak inanılmaz işe yaradı bende de
Gerçi sağma ile emzirme bir olmazbi gelsin de görücez gümüş kapağın hikmetini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümüş kapak bende işe yaramadı ya garmastol krem işe yaradı.Silverette gümüş kapak inanılmaz işe yaradı bende de
Gerçi sağma ile emzirme bir olmazbi gelsin de görücez gümüş kapağın hikmetini
ben arada içiyorum canım çekiyo ama doğru mu yapıyorum bilemiyorumEmziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
işyerinden 16 haftalık rapor paranı toplu alıyosunKızlar
Sigortalı çalışan anneler bi para yardımı alabiliyor mu bilen var mı?
Bi arkadaşim size sorma mı rica etti
AYyy ben tam bir kahve delisiyim. Şimdi bile günde 2 içiyom bi filtre bi türk kahvesi. Emzirirken de içerim. Benimkinin bünyesi alışmıştır bence. Çikolatalı cookie dee ıııımmmm çok gizeeelKahveci hatun geldi hanııımlaaarrrr....
Dolsun fincanlar kupalar...
İsteyene çikolatalı cookie
İsteyene mini mini lokumlar..
Günaydınlar..!!!
Cok normal canim sut doldukca sızlarya kızlar göğüslerim sızlıyo normal mi ?
süt kanalları mı açılıyo yoksa mastit falan değildir demi ya korkuyorum![]()
AYyy ben tam bir kahve delisiyim. Şimdi bile günde 2 içiyom bi filtre bi türk kahvesi. Emzirirken de içerim. Benimkinin bünyesi alışmıştır bence. Çikolatalı cookie dee ıııımmmm çok gizeeelistiyorum istiyorum
Maşallahhhh kuzuyaSağlık ocağından geldik 3090 olan bıdık 3400 olmuş çok şükür kilo almaya başlamış mamaya gerek yok şimdilik emzirmeye devam
Bendende kan aldılar kansızlık var mı bakılacak
İnşallah canım sağlıkları yerinde olsun da kilo alıyo bıdıklar zatenMaşallahhhh kuzuya![]()
![]()
. Darısı bizlere. Bizler de 3 kiloları görelim.
Allah kolaylık versin valla bu bebiş bana yetiyor ikinci olsa naparım bilmemİyi geceler kızlar. Keyifler yerinde herkesin kaynana dışında![]()
![]()
![]()
![]()
2 + 1 çocuk çok zormuş. Emzieme ve bakım 1.5 saat sürüyoruyku 0 a yakın. Huni taktım geziniyorum
![]()
Ben de bu hamileliğimde catlamadim diye seviniyordum oğlumdan kalan çatlaklar var ama bu gidişle kilosu önceki bebeğimin doğum kilosunu geçecek ve yeni çatlaklar başlayacaktırAy vallahi benim de tek kafama takılan çatlama olayı yaÇatlarsam çatlarım diyordum başta ama durdukça yeni yeni yerlerim çatlıyor inşallah bir kısmı da olsa geçer
![]()
Hhqhahhahahaha alemsin kanki ya:))Kızlar merhabalarrr.
Nasılsınız bebeklerim?
Her gün zuhal topal'la sofradayi izleye izleye,bide oğlanı emzirip mama yapa yapa,rüyamda 3-4 bebek toplanmış annelerin yaptığı mamalari elestiriyorlardikahkaha ata ata uyandım uykumdan
Ilk 1 hafta 3yasinda kizima baktikca ağladım canim simdide daha cok düştü bana kardesinide seviyor ama sürekli oyun oynamak istiyor herseyi benden istiyor biyerden sonra gercekten yetemiyorum evladıma dedigin gibi onlarda bizde saglikli olalimda elimizden geleni yapicazKızlar yazılanları okuyamadım etiketli olduklarımı bileresmen yürek yemişim aralıkları bu kadar az cocuk yaparak
herkes nasıl bakacaksın diyor ben de bi tırsmadım değil
ama olsun saglıklı olsunlar da Allahıma sukur iki elimin biri kızıma biri ogluma bakar
![]()
Allah kolaylik versin canim gece emzirme gaz cikarma alt degisme biter bitmez kafayi koyduğum gibi uyuyorum hatta emzirirken bile uyumamak icin zorluyorum isiniz gerçekten zor sizinİyi geceler kızlar. Keyifler yerinde herkesin kaynana dışında![]()
![]()
![]()
2 + 1 çocuk çok zormuş. Emzieme ve bakım 1.5 saat sürüyoruyku 0 a yakın. Huni taktım geziniyorum
![]()
Reflu olabilirmi canimKızlar bebeklerim sürekli kusuyorlar. Hiçbi şeyi midelerinde tutmuyolar. Bu haftanın da olayı bu mu? Geçen hafta zorla uyandırıp yediriyodum, bu hafta yemek diye ağlıyolar ama kusuyolar. Napcam?![]()