• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar
Sigortalı çalışan anneler bi para yardımı alabiliyor mu bilen var mı?
Bi arkadaşim size sorma mı rica etti
işyerinden 16 haftalık rapor paranı toplu alıyosun
sgkdan 180 lira emzirme parası
devlettende 300 lira doğum parası
bide belediye doğum hediyesi veriyo hastane çıkış seti pişik kremi falan var içinde

Kahveci hatun geldi hanııımlaaarrrr....
Dolsun fincanlar kupalar...☕
İsteyene çikolatalı cookie 🍪
İsteyene mini mini lokumlar.. 🍬
Günaydınlar..!!!
AYyy ben tam bir kahve delisiyim. Şimdi bile günde 2 içiyom bi filtre bi türk kahvesi. Emzirirken de içerim. Benimkinin bünyesi alışmıştır bence. Çikolatalı cookie dee ıııımmmm çok gizeeel😍😍 istiyorum istiyorum

ya kızlar göğüslerim sızlıyo normal mi ?
süt kanalları mı açılıyo yoksa mastit falan değildir demi ya korkuyorum 😔

AYyy ben tam bir kahve delisiyim. Şimdi bile günde 2 içiyom bi filtre bi türk kahvesi. Emzirirken de içerim. Benimkinin bünyesi alışmıştır bence. Çikolatalı cookie dee ıııımmmm çok gizeeel😍😍 istiyorum istiyorum

Ben de içiyorum 1 normal 1 kafeinsiz.. Doğumdan sonra da içmiştim. Hiç uykusuzluk sorunu olmadı oğlumda. Yine olmamasını umuyorum 🤞🏻
Afiyet olsun hepimizee 🙃☕

Kızlar yazılanları okuyamadım etiketli olduklarımı bile 😟resmen yürek yemişim aralıkları bu kadar az cocuk yaparak 🤭herkes nasıl bakacaksın diyor ben de bi tırsmadım değil 🙂ama olsun saglıklı olsunlar da Allahıma sukur iki elimin biri kızıma biri ogluma bakar 😊

Ay vallahi benim de tek kafama takılan çatlama olayı ya 😕 Çatlarsam çatlarım diyordum başta ama durdukça yeni yeni yerlerim çatlıyor inşallah bir kısmı da olsa geçer 🤷🏼‍♀️
Ben de bu hamileliğimde catlamadim diye seviniyordum oğlumdan kalan çatlaklar var ama bu gidişle kilosu önceki bebeğimin doğum kilosunu geçecek ve yeni çatlaklar başlayacaktır :( sağlıkla kavuşalım da napalim canları sağolsun..

Kızlar merhabalarrr.
Nasılsınız bebeklerim?
Her gün zuhal topal'la sofradayi izleye izleye,bide oğlanı emzirip mama yapa yapa,rüyamda 3-4 bebek toplanmış annelerin yaptığı mamalari elestiriyorlardi 😂😂😂 kahkaha ata ata uyandım uykumdan
Hhqhahhahahaha alemsin kanki ya:))

Kızlar yazılanları okuyamadım etiketli olduklarımı bile 😟resmen yürek yemişim aralıkları bu kadar az cocuk yaparak 🤭herkes nasıl bakacaksın diyor ben de bi tırsmadım değil 🙂ama olsun saglıklı olsunlar da Allahıma sukur iki elimin biri kızıma biri ogluma bakar 😊
Ilk 1 hafta 3yasinda kizima baktikca ağladım canim simdide daha cok düştü bana kardesinide seviyor ama sürekli oyun oynamak istiyor herseyi benden istiyor biyerden sonra gercekten yetemiyorum evladıma dedigin gibi onlarda bizde saglikli olalimda elimizden geleni yapicaz

İyi geceler kızlar. Keyifler yerinde herkesin kaynana dışında :KK45: :KK45: :KK45: :KK45:
2 + 1 çocuk çok zormuş. Emzieme ve bakım 1.5 saat sürüyor :KK71::KK71:uyku 0 a yakın. Huni taktım geziniyorum :deli::deli::deli:
Allah kolaylik versin canim gece emzirme gaz cikarma alt degisme biter bitmez kafayi koyduğum gibi uyuyorum hatta emzirirken bile uyumamak icin zorluyorum isiniz gerçekten zor sizin

Back