2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lappp die giricem..
Bi kaç görsel atıp çıkıcam..
Öperim doğurmuşları doğuranları ve doğuracakları ☺️

Gerekirse çeviri de yollarım.
Ebedeyim..
Minik minik sancılarım var ama tamamen tesadüfen burda kontrolde denk geldi. Çıkıp oğlanı parka götürcem alışveriş falan.
Doğurmayı planlamıyorum şimdilik 😄

Eklentiler

• C71C0D5C-536F-49A0-BD19-B67466DDB52C.jpeg
    C71C0D5C-536F-49A0-BD19-B67466DDB52C.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 847625F5-A6DB-4598-A9DC-2BC5916D9795.jpeg
    847625F5-A6DB-4598-A9DC-2BC5916D9795.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 74202298-697F-4632-B718-E521D041040B.jpeg
    74202298-697F-4632-B718-E521D041040B.jpeg
    160,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 6ED349EF-2FF0-4D56-ACD0-2CCB62A83B24.jpeg
    6ED349EF-2FF0-4D56-ACD0-2CCB62A83B24.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 925EB032-D756-494C-AA01-6E47509EF639.jpeg
    925EB032-D756-494C-AA01-6E47509EF639.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 45
Yok canım ben onu demedim 4 5 saat aç kalsa sorun olur mu dedim 😁 uyuma uyumama değil
Bence bir şey olmaz. Hafif sarılık var ama yine de ellemedim. Olacağı varsa oluyor. Daha erken doğup gece uyanmayan kızım sarılık olmadı. Ama uyanan emen oğlanın sarılık uzadı. Anne sütü sarılığı diyorlar. Geçiyor sonunda. Bu gece 2 buçukta, 6 buçukta ve 8 buçukta emdi. Sonra 5 saate yakın uyudu. O rahatsa dokunmuyorum ben.

Bana yenidoğan yoğun bakımında hemsireler 3 saatte bir besliceksin 15 dakika emzirmeye çalışıp sonra bir ölçek mama icirip uyut dediler, bazen uyandiramiyorum 3,5-4 saati buluyor beslemem. Sariligimiz da uzadı doktor erken doğdukları için uzuyor dedi

Bence bir şey olmaz. Hafif sarılık var ama yine de ellemedim. Olacağı varsa oluyor. Daha erken doğup gece uyanmayan kızım sarılık olmadı. Ama uyanan emen oğlanın sarılık uzadı. Anne sütü sarılığı diyorlar. Geçiyor sonunda. Bu gece 2 buçukta, 6 buçukta ve 8 buçukta emdi. Sonra 5 saate yakın uyudu. O rahatsa dokunmuyorum ben.
Canım sağol ya içim rahatladı valla 😍

YAAa niye takıyosun verirsin elbet. 9 iyi vermişin şimdilik her bünye farklı bacım napacaaaan. Ben kızımda ilk bi doğum ödem 8 kilo verdiydim. Sonra 1 yıl emzirdim hiç kilo vermedim. Sütten kestim patır patır kendiliğinden gitti kilolar. Ama bunda 18 kilo filan aldım doğuma kadar 20 olsa yandı gülüm keten helva 🙈 napalım ya çocuk doğuruyoz burda boru değil 😂

Cok tesekkur ederim kizlar tek tek alinti yapamadim😊 Suan dilegim bir an.once iyi olup etrafimdaki insanlarin gitmesi bazen cok bunaltiyorlar beni. Herkesin tavsiyeleri vardir sunabilirlerde ama israrci tavirlar bunaltiyor insani. lohusa halimizle can agrisiyla bir de onlara laf soz anlatmakla ugrasiyoruz.

Kizlar siz sutunuz tam olarak yetene kadar arada bebeginize mama verdiniz mi. Ben sik sik emziriyorum dunden beri de sari sutum.geliyor emiyor da sonra aradan zaman.gecince mama veriyorum cunku doymuyor. Cevremdekiler de ilisrarla mama verme diyorlar. Doktorda sabah geldi bu cocuk ac dedi emzirmistim oysaki. Daha dun dogdu zaten asiri bir sut olmaz beni bu konuda cok.bunalttilar.

Cok tesekkur ederim kizlar tek tek alinti yapamadim😊 Suan dilegim bir an.once iyi olup etrafimdaki insanlarin gitmesi bazen cok bunaltiyorlar beni. Herkesin tavsiyeleri vardir sunabilirlerde ama israrci tavirlar bunaltiyor insani. lohusa halimizle can agrisiyla bir de onlara laf soz anlatmakla ugrasiyoruz.
Katılıyorum sana bu kv de beni cıldırtacak sürekli sarılık olursa aglayınca pipisinde yara mı var. Göğsün topaklanmıs ateslenirsin hep olumsuzu cagırıyor cıldıracam.

Evet kilo mevzusu var dimi çeşmeye ağzımı dayıyorum neredeyse öyle bi su içme isteği var ama çişim o kadar gelmiyor 😑 neden bilmiyorum tuvalete az çıkıyorum
12. Gün 74le doğurdum 64 kiloyum şuan giden 10 kilo ama göbek maşallah keşkül gibi lömbür lömbür titriyor yürüdükçe 😬😁
Açmışken yağları da alsalar öyle kapatsalar keşke 😁 neyse oda gidicek inşallah 🙄

Hiç bunalmadım nasıl biliyorsam öyle yaptım soğuk içme dediler içtim çıplak gezme dediler gezdim kafama göre takılıyorum evim hiç boş kalmadı herkes bişey söyledi hiiiç takmadım ne bunalım yaşadım nede başka bişey 💃🏼💃🏼
Takmayın canım gerekirse cevap verin susturun 💪🏻

Evet kilo mevzusu var dimi çeşmeye ağzımı dayıyorum neredeyse öyle bi su içme isteği var ama çişim o kadar gelmiyor 😑 neden bilmiyorum tuvalete az çıkıyorum
12. Gün 74le doğurdum 64 kiloyum şuan giden 10 kilo ama göbek maşallah keşkül gibi lömbür lömbür titriyor yürüdükçe 😬😁
Açmışken yağları da alsalar öyle kapatsalar keşke 😁 neyse oda gidicek inşallah 🙄
Ya hamile kaldığım kilodanda düştüm ama göbek dediğin gibi lömbür lömbür ben bu işden bişi anlamadım ya valla yürürken bi tuhaf oluyorum:)))

Kızlar afedersinizde wcden bi kalktım kan gölüydü ortalık halbuki baya azalmıştı şimdi bu kanama nerden cıktı anlamadım ya:(

Back