2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok canım ben onu demedim 4 5 saat aç kalsa sorun olur mu dedim 😁 uyuma uyumama değil
Heeee:)) bilemedimm şimdiiii:)) benimkini bırakamam da seninkini bilmem:) sarılıkdan korkuyoz biz şöyle 1 aylık olsa sorun etmicem de.gece en fazla 3 saat tutuyorum.annemlere bakarsan onlarda aynı kafada acıkınca uyanır zaten diyorlar ablam hep öyle yapmış.

Tamamda şöyle birşey var şimdi seninki uyumuyor ya gece 5 saat uyursa gündüz zaten uyumaz bebeklerin de bir uyku süresi oluyor onu astılar mı haliyle uyumuyor Uykucu bir bebek değilse tabi uyumayan bebeği sık uyandırmak lazım ki uyku süresini aşıp sonra uyanık kalmasın ben öyle düşünüyorum işde benimkide uyumuyordu çünkü uyku sürelerini uzun tutuyordum kısalttım şimdi uyanık kaldığı zaman kısıtlı bence gündüzleri 2 gecelerinde 3 saati bir dene sen bizimkiler minnak daha
İstediğin kadar gece uyandır gözü kapalı emdiği için yine gece uyuyup gündüz uyumuyo canım Malesef ben kabul ettim çocuğumu böyle 😁😁 o daha 40 kere değişir de işte şimdilik zorluyo

Canım yenidoğan kontrolünde anlattım ordaki hoca da reflü olur dedi, ne kadar az süt mama yese de hemen yatirinca anında hepsini olduğu gibi kusuyor. Günde 2-3 olduğu oldu çok üzülüyorum zayıf kaldı bir de zaten sarilik ve kilo kaybından 3 gün hastanede yattık tekrar alırlar diye ödüm kopuyor bu perşembe kontrol var yine

Allah şifa versin yavrularına.Insallah geçer kusmaları.Buyuk oğlum 8 aya kadar kusmuştu.Doktor hep normal diyordu.Sizinki de öyledir inşallah.

Heeee:)) bilemedimm şimdiiii:)) benimkini bırakamam da seninkini bilmem:) sarılıkdan korkuyoz biz şöyle 1 aylık olsa sorun etmicem de.gece en fazla 3 saat tutuyorum.annemlere bakarsan onlarda aynı kafada acıkınca uyanır zaten diyorlar ablam hep öyle yapmış.
Gündüz 5 dakika 5 dakika uyusun sürekli memede olsun kucak istesin ağlasın hiç durmasın 10 saati böyle devir görürüm ben seni 😁 gece uyuyup uyanmak mevzumda bile değil sadece o uykusunu alamıyor ona üzülüyorum bebeğe uykuda lazım çok şükür sarılık gündemimizde hiç olmadı birazda ondan rahatım 😊

Allah şifa versin yavrularına.Insallah geçer kusmaları.Buyuk oğlum 8 aya kadar kusmuştu.Doktor hep normal diyordu.Sizinki de öyledir inşallah.
Amin canım inşallah geçer , geçen hafta doktor günde 2-3 kere olduğu gibi çıkarıyor dedim normal olur 6 aya kadar dedi ben de kucağımda dik tutuyorum artık yarım saat sonra reflü yatağına yatiriyorum yorucu oluyor ama onlar iyi olsun yeter

Iyi günler kizlar 38+3 hamileyim okadar sık yalanci sancilarim oluyoki karnim semsert kesiliyo geceleri ama ayipdir söylemesi wcye gidip geldikden sonra geciyor kizim 38+0 da dogmusdu bu erkek insAllah ama bende tık yok dün resmen bayir yukari yürüdüm asagi inerkende bacaklarimi acarak indim yere kuvvetli basa basa kasiklarima agri girdi ama dinlenince geri geciyo hergün düzenli yürüyorum bide ama yok yok hurmada yiyorum düzenli hayirlisi bakalim hic gelmeye niyeti yok ama ben cok sIkILdIm cok agirlasdim :KK43:

Gündüz 5 dakika 5 dakika uyusun sürekli memede olsun kucak istesin ağlasın hiç durmasın 10 saati böyle devir görürüm ben seni 😁 gece uyuyup uyanmak mevzumda bile değil sadece o uykusunu alamıyor ona üzülüyorum bebeğe uykuda lazım çok şükür sarılık gündemimizde hiç olmadı birazda ondan rahatım 😊
Düne kadar aynısıydım diyorum ya canım.sürekli meme kucak meme kucak bidün rahat ettim bide bugün inşallah böyle gider

Sagma makinen var mı canım. Varsa iki elinin üstüne ve dizlerinin üstüne durup 4 ayak gibi yani memeni o şekilde sağ canım.Bir de memeni baya baya salla elinle tutarak sağ sol asagı yukarı hızlı hızlı salla.Sert olan kısma bastırarak sagmayı da deneyebilirsin korkma bastır baya baya bir şey olmaz. Bebeğini de 4 ayak pozisyonuna gelip asagı yatırıp emzirebilirsin. Bir şişeye sıcak su doldurup o memede beklet ozellıkle sertlik olan yerde sonra aniden soguk su dolu şişeyi koy o da işe yarıyor.Lahana yaprağını buzluga koyup donunca gogsune koyup bekletebilirsin. Duşa girip sıcak suyu gogsune tutup masaj yapabilirsin. Eskiden tarakla tararlarmıs dusta o da yarayabilir. Bildiğim tüm yöntemler bunlar. Ama en etkilisi 4 ayak üstünde durup pompa ile sagmak ya da o pozisyonda emzirmek
Var canım iki gün önce aldım , bunların hepsini not ediyorum bugün yapacağım inşallah şifa olur

Ben sapınca bayaaa işe yaramıştı. O tıkanıklığı çözmen gerek yoksa ateşte yapar. Lahana yaprağını buzlğa koyup soğutup sonra göğüsüne koyup bekletebilirsin o san rahatlatıyor. Ya da en güzeli defne yaprağı sabunu varsa bebişin emme saatinden önce duşta yarım saat filan o sabunla masaj yapıp üstüne birde emzirirsen mis gibi çözülür. Dene bakalım hangisi işine yarayacak. Srtleşince bebek de çekemiyo aksi gibi
Aynen canım bebeklerin ikisi de istemiyor o memeyi emmeleri lazım hâlbuki, masajı denicem bugün

Öyle yada böyle serpilip kocaman olacaklar canım benim. Gönlünü ferah tut. Bol yağlı süt nasip etsin Allah sana ❤❤
Gece sürekli kendime ben de diyorum canım bir gün iki delikanlı olacaklar arkalarından şöyle bir bakıp bu günü anarim, amin inşallah hepimizin bol besleyici sütleri ve emen bebislerimiz olsun 💕

Cok mu kusuyor? Benimkide her emmeden sonra kusuyor ama çok değil diye önemsemiyorum
Canım doyurduktan sonra hemen yatirirsam çok kusuyor, günde 2-3 dü yarım saat kucağımda dik tutup sonra reflü yatağına yatiriyorum o şekilde azaldı 1 kere falan oluyor bu şekilde. Olduğu gibi hepsini çıkardığı için beslenmesini aksatiyordu

Back