2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım inşallah geçer , geçen hafta doktor günde 2-3 kere olduğu gibi çıkarıyor dedim normal olur 6 aya kadar dedi ben de kucağımda dik tutuyorum artık yarım saat sonra reflü yatağına yatiriyorum yorucu oluyor ama onlar iyi olsun yeter

Hepimizde ayrı sıkıntı canım.Bizde de gaz problemi başladı.Canlari sağolsun kuzuların.

YAAa niye takıyosun verirsin elbet. 9 iyi vermişin şimdilik her bünye farklı bacım napacaaaan. Ben kızımda ilk bi doğum ödem 8 kilo verdiydim. Sonra 1 yıl emzirdim hiç kilo vermedim. Sütten kestim patır patır kendiliğinden gitti kilolar. Ama bunda 18 kilo filan aldım doğuma kadar 20 olsa yandı gülüm keten helva 🙈 napalım ya çocuk doğuruyoz burda boru değil 😂
ya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum 😡

Kizlar siz sutunuz tam olarak yetene kadar arada bebeginize mama verdiniz mi. Ben sik sik emziriyorum dunden beri de sari sutum.geliyor emiyor da sonra aradan zaman.gecince mama veriyorum cunku doymuyor. Cevremdekiler de ilisrarla mama verme diyorlar. Doktorda sabah geldi bu cocuk ac dedi emzirmistim oysaki. Daha dun dogdu zaten asiri bir sut olmaz beni bu konuda cok.bunalttilar.
benim bugün 22. günüm daha ağzına mama değmedi
sütün yetmiyo diyen çocuk doktoru mu ?
kilo kaybederse sarılık olursa veririz mama demişti
kilo aldı sarılıkta olmadı o yüzden vermedi mamayı
senin daha doğar doğmaz niye mama verdiler ki anlamadım

Evet kilo mevzusu var dimi çeşmeye ağzımı dayıyorum neredeyse öyle bi su içme isteği var ama çişim o kadar gelmiyor 😑 neden bilmiyorum tuvalete az çıkıyorum
12. Gün 74le doğurdum 64 kiloyum şuan giden 10 kilo ama göbek maşallah keşkül gibi lömbür lömbür titriyor yürüdükçe 😬😁
Açmışken yağları da alsalar öyle kapatsalar keşke 😁 neyse oda gidicek inşallah 🙄
senide pıçaklıcam meylen 🔪🤣

Hiç bunalmadım nasıl biliyorsam öyle yaptım soğuk içme dediler içtim çıplak gezme dediler gezdim kafama göre takılıyorum evim hiç boş kalmadı herkes bişey söyledi hiiiç takmadım ne bunalım yaşadım nede başka bişey 💃🏼💃🏼
Takmayın canım gerekirse cevap verin susturun 💪🏻
aynen öyle 🤜
herkesin ağzından bi ses çıkıyo ben veriyorum cevabımı susuyolar bi daha diyemiyolar bişey
bugün bile halam geldi kız ağladı biraz durmadı sütün yetmiyo heralde diyo
yo doktoru yetiyo diyo 10 yıl okumuş sen ondan daha mı iyi bilcen dedim sustu bişey diyemedi🤣

Kızlar bebişleri hangi sıklıkla doktora götürüyorsubuz?
pazartesi doğurdum ben canım perşembe günü gelin dedi hastanede kontrolü yapan doktor
perşembe gittik cumartesi tekrar görmek istiyorum dedi yine gittik
10 gün sonra dedi gittik
şimdide 20 gün sonra dedi
yani doğduğundan beri 3 kere gittik

Kizlar bugün bizim Dr kontrolumuz vardı az kilo almış bebeğim emzirdikten sonra sağ 75 ml öyle ver dedi şimdi size sorum ben bu oğlana hangi biberonu alayım ki memeyi bırakmasın

aynen öyle 🤜
herkesin ağzından bi ses çıkıyo ben veriyorum cevabımı susuyolar bi daha diyemiyolar bişey
bugün bile halam geldi kız ağladı biraz durmadı sütün yetmiyo heralde diyo
yo doktoru yetiyo diyo 10 yıl okumuş sen ondan daha mı iyi bilcen dedim sustu bişey diyemedi🤣
Aman millete kalsa intihar etmemiz lazım vallahi çok biliyo herkes ağızlarına kürekle vurucam 🙄 Allah var ne annem ne kaynanam üzmediler beni gerisi de umrumda değil ❤️

biz de bugün kontrole gittik hala bu kızın doğası yok keyfi yerinde 😄
neyse ki çok kilo almamış çünkü doktor 4 kiloyu ve üstünü zor doğurursun demişti. bu cumartesiye kadar hanımefendinin keyfini beklicez cumartesi tekrar kilosunu kontrol edip ona göre karar vericez artık. o zamana kadar umarım gelir çünkü artık gerçekten taşıyamıyorum belim ve kuyruk sokumum feci ağrıyor.

Back