Adetin ilk günü biraz ağrım olur oda geldiğini haber verir yani o kadar.yoksa bebek değil ben mi şanslıyım:)Adetin nasil olurdu peki? Çıplak gezdiginde ağrı sancı olmuyor muydu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin ilk günü biraz ağrım olur oda geldiğini haber verir yani o kadar.yoksa bebek değil ben mi şanslıyım:)Adetin nasil olurdu peki? Çıplak gezdiginde ağrı sancı olmuyor muydu ?
Bence de sen şanslısınAdetin ilk günü biraz ağrım olur oda geldiğini haber verir yani o kadar.yoksa bebek değil ben mi şanslıyım:)
Ozaman sen tedbiri elden bırakma devam ayakları sıcak tutmaya:)Bence de sen şanslısınbenim adetim de sancılı olurdu ayakları sıcak TutmaZsam
![]()
Kız yok biz şanslıyız ayakla olmuyo sadece bu iş bak ben hamileyken terlik bile giymedim hala daha giymiyorum alerjim var terliğe ama bebek de sıfır gaz maşşallah gazlı olacaksa oluyorlar olmucaksa olmuyorlar
İnşallah atlatırsınız canımKesinlikle öyle canım.ilk oğlumda patikle geziyordum gazın alasını yaşadık maalesef.Barsak hareketleri zayıf olan bebeklerde oluyor gaz.Birde anne sütünün yağlı olduğu durumlarda.
benimkide 08:15te uyandı altını temizledim emzirdim 10a kadar uyanık durdu ağlamadıda koltukta babynest içinde durdu bakındı etrafaYa keşke dengeli gitse gece gündüz uykusu ama gündüz uyumuyobu gece denedim 1de emdirmiştim 3.48de uyandı emip yattı sabahta 8de uyandı çokta arayı açmadı yani ama 8den beri ayakta mesela çocukta gündüz uykusu yok canına yetiyo artık
![]()
Benimde öyle 8 de kalktı 10 da uyudu kendi şimdi 12 de uyandırcam kusura bakmasın yoksa sonra uyumuyor:)))benimkide 08:15te uyandı altını temizledim emzirdim 10a kadar uyanık durdu ağlamadıda koltukta babynest içinde durdu bakındı etrafa
10da uyudu kendi kendine
dediğin gibi sürekli çağırıyo canım bende herşeyi not alıyorum soruyorum gittiğimdeUyku eğitimini uzmanlar 4 aydan sonra tavsiye ediyor canım.Acele etmene gerek yok. Zaten su an yapılana uyku eğitimi denemez tam gece gunduz ayrımını saglamak olabilir.Uyandırma konusunda hepimizin cocuklarını doktorları her ay gormek isteyecek. İlk ay bir defadan daha da fazla gormek isteyecek. Her gıdısımızde sorup bilgi alalım beslenmesi ya da aklımıza takılan her konuyu. Hatta mumkunse telefon numarasını veren bir doktor tercih edelim ki hastaneye goturmeden de aklımıza takılanı sorabilelim.Her cocuk farklı oldugu için her beslenme sekli her uyku aralıgı ve her annenın görüşü de farklı olabilir en iyisi çocugumuzun takibini yapan doktoru dinlemek
güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar 12 12 bucuk gibi hastanede olucam dualarınızı esirgemeyin![]()
ama nedense geceleri sabaha kadar güvenle bağlanası tutuyo heralde bizimkininAnne karnı sallantılı oldugu için suyun içinde.Hala öyle bir ortam arıyor. Bu durumda güvenli baglanma vs. konularını arastırmanı öneririm. Bebek ne diyorsa o su asamada:)
aldırdım ondan canım şimdi nasıl demlicem ben bunuAy ben hamileyken arastırmıstım hepsinde deli şeker varmış hiç gerek yok rezene tohumu alıp demleyip içiceksin 10 numara hem ödem atıyor hem süt yapıyor ben öyle yapıyorum
9Kaç kilo verdin peki bugüne kadar?
senin içtiğin rezene işte canımYa bende ondan istiyom da eşim almıyor. Bunda bir sürü vitamin var diye.
bunu bende düşündümKilo vermek istiyorsan sana yardım eden herkesi gönder evden bak nasıl gitmeye başlayacak o kilolar teker teker.
benimki 12yi beklemeden kendi kalktı şimdi emişiyozBenimde öyle 8 de kalktı 10 da uyudu kendi şimdi 12 de uyandırcam kusura bakmasın yoksa sonra uyumuyor:)))
Ben günde 3 e kadar içiyorum canım 2 yada 3 çay kaşığı rezene tohumuna kaynamış bir bardak su koy 5 dakika bekle süzaldırdım ondan canım şimdi nasıl demlicem ben bunu
kaç kaşık demliyim
kaç bardak içeyim günde ?
Olsun yine iyi vermişsin daha devam eder merak etme. Bende 14 kilo verdim
Şekersiz içemezsen 1 kaşık bal koy ama bence koyma:)aldırdım ondan canım şimdi nasıl demlicem ben bunu
kaç kaşık demliyim
kaç bardak içeyim günde ?
Yok canım ben onu demedim 4 5 saat aç kalsa sorun olur mu dedimValla benimkide ne gündüz ne gece uyumuyordu artık gündüzleri 2 saat geceleri 3 saat yaptım uyuyor bu şekilde herkesin bebeği farklı sende deneye deneye bul canım